AYRILMAK istemiyorsan ve çok seviyorsan ?? naparsin ... :((

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
diyelim araniz açildi ,konusmuyosunuz
Ne yaparsiniz ayrilmamak için

YARDIM ederseniz kizlar çok sevinirimm

Son düzenleme:
anlamadimki bise:uhm:yani sen seiyosun ayrilmak istemiyosun,ama erkek arkadasin ayrilmak istiyo oylemi????????

bende pek anlayamadım ama duyguları karışıksa senin yapabilceğin pek bişey yok sanırım insan ya sever yanında olur ya da sevmez çekip gider ortası olmazki bunun

eger biraz araniz açilmis gibi olduysa.. konusmuyosaniz bi 10 Gündür
karsi tarafin kafasi karisik ise duygularindan ..( ama Bos DEGIL) kiz da öyle ise..

ama yine de kiz konusup Ayrilmamak isterse ????
Nasil Davranmalidir ??
Ne Yapar sizce..?
o kisiye onun kaybetmekten korktugunu anlamasi için...mafoldumben

Kaybedince insan sevdigini anlar derler ya ..( ben zaten seviyorum )
ama sizce karsi taraf kaybetti diyelim .. özlemismis midir ?? nerden anlayabiliriz ki gerçi?
:1no2:fisfisfis:1no2:

YARDIM ederseniz kizlar çok sevinirimm ...:çok üzgünüm:

gidecekse gider, emin ol hiçbirşey yapamazsın.

sadece erteleyebilirsin ama o da nereye kadar...............

gitmek istiosa bırak gitsin güselim.sewiosa seni canım emin ol çok geçmeden u dönüşü yapar.değerini anlar geri döner. ha dönmüosa bilki onun için anlamını yitirmişsindir . seni sewmeyen düşünmeyen birinide unut gitsin güselim:umursamaz:

valla bu sorduğun soru için genelleme yapamayız,kişiye,ilişkiye,süresine vs değişir.Eğer karşındaki bitirmişse tamamen ,sana duyguları bitmişse,önemli sorunlar varsa ne yap ne et etkilenmez ,biter.Senin bir hatan olduysa bu yüzden kafası karışıksa ama temeli sağlam bir birlikteliğiniz varsa sevgini ,pişmanlığını gösterirsin o da senin gibi seviyorsa ayrılmaz,senin uğraşman onun için birşey ifade etmiyorsa yapılacak birşey yok.

canım karşı taraf için duyguları kafası karışık demişsin ancak ne yönden hangi şartlardan dolayı bunu bilemiyoruzki nasıl sağlıklı yorum yapalım

vallahı bunu ılk dusunmen gerekır ayrıldıkdan sonra degıl ılıksıde adımlar saglam atılmalı sonra olumsuzluklar cıkdg zaman ah eh denmemelı..

eger biraz araniz açilmis gibi olduysa.. konusmuyosaniz bi 10 Gündür
karsi tarafin kafasi karisik ise duygularindan ..( ama Bos DEGIL) kiz da öyle ise..

ama yine de kiz konusup Ayrilmamak isterse ????
Nasil Davranmalidir ??
Ne Yapar sizce..?
o kisiye onun kaybetmekten korktugunu anlamasi için...mafoldumben

Kaybedince insan sevdigini anlar derler ya ..( ben zaten seviyorum )
ama sizce karsi taraf kaybetti diyelim .. özlemismis midir ?? nerden anlayabiliriz ki gerçi?
:1no2:fisfisfis:1no2:

YARDIM ederseniz kizlar çok sevinirimm ...:çok üzgünüm:

ne kadar çok seversem seveyim asla aramam, geri dönmesini istemem. gururumu ayaklar altına alamam. beni istemeyeni ben ilk zamanlar istesemde ona istendiğini asla söylemem. bilmez. zaten zaman herşeyin ilacıdır. önceleri ondan nefret edersin seni istemedi diye. sonra nefret dahi etmezsin. nötrdür çünkü vereliniortak

birde bazı arkadaşlar belki kızacaktır ama tecrübeyle sabittir hakikaten "çivi, çiviyi söküyor" kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayrılma o zaman git konuşşşşşşşşşşşşşşşşş
kalbinin sesini dinleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bu konuşmama kararını verdıgınızde eger ıletısım tamamı ıle kesılmısse ona bı yorum yapamayacagım ama
eger ara ara gorusmeler oluyorsa kendıne hakım olup laf sokmadan normal konulardan bahsedıp arkadasca bır ortam saglaman tekrar onu pozıtıf hale getırebılır dıye dusunuyorum

ara vermek ne kadar sağlıklı ki..
bence konuş detayına kadar,anlat içindekileri uslubunca.ona da sor..
sonra ayrılcaksan ayrıl..birleşceksen birleş..bi ayrıl bi birleş,ilerisi olursa eğer bunlar beyaz sayfadaki siyah noktalar olur kalır

ayrılmak isteyene kal demem,kazanmak için hiç çabalamam bile..gururlu olun lütfen..seviyorsa o sizin arkanızdan gelsin..

valla bizde sevgilimle ara vermiştik kafamı toplamam dinlemem lazım cok yoruluyorum artık dedi.. kendi kaybetti diye düşünmüştüm cook cook seviyorum seviyodumm.. ama asla hayır gitme seviyorum diyemedim giden gider gittiği gün biter.. ara verdik eve geldim asla aramadım bekle o arasın seviyosa zaten gelir 10gün uzun bi süre 2gün içinde yaptığı hatayı telafi etmişti aşkım.. sen beklee yerinde olsam aramam cünkü ilerde bi kavganızda ben değil sen bana geldin der.. o yüzden bırak sana o gelsin..bi söz vardır sevdiğini serbest bırak dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıstır diye cok doğru bi söz aynen katılıyorum..

Bu bir süre ayrı kalalım kafamızı toplayalım düşünelim tarzı davranışlar tipik amerikan filmi klişeleri özentiliğinden başka bir şey değil.Konuşmama kararı vermekte nesi 3 gün 5 gün sonra ne değişecek birden aşkınız sevginiz mi kabaracak nedir yani? Bu kelimeyi bir erkek söylüyorsa sizden sıkılmıştır bir süre dolaşıcam! sinyalleri veriyordur bir kadın söylüyorsa bana daha fazla ilgili ol ona göre diyerek küçük bir blöf yapıyordur sadece.Ama gerçekten birbirlerini seven anlayan sevgiliden öte hayat arkadaşı olmayı başarabilmiş insanlar ara verelim cümlesini kullanmazlar iletişim kurar sorunlarına çözüm ararlar ha oldu da bulamıyorlarsa ayrılığa karar verirler..Şimdi bak sen arasammı aramasammı diye düşünüyorsun o da eminim ki senin aramanı kendinde hatalar bulmanı falan bekliyordur yani birbirinizi yorma oyunu oynuyorsunuz.Buna izin vermekte sizin elinizde vermemekte..Sanırım toplum olarak ilişkilerimizde biraz dram ı seviyoruz.Yolunda bile gitse ilişki mutlaka araya nifak tohumları sokup bir süre dram yaşamak istiyoruz..Sonra ilişkim neden yolunda gitmiyor diye hayıflanıyoruz..Bence ilişkilerimizde öncelikle bu tarz stratejik saçma oyunları kaprisleri dramları bırakmalıyız..Arkadaşım sen de iletişim kur sevgilinle ara vermektense iletişim kurmayı dene sorunlarını dinle, varsa sorunun dile getir ara vermek falan değil iletişim kurmaktır gerçek ilişkilerin çözümü..Naçizane fikrim....

ayrılmak isteyene kal demem,kazanmak için hiç çabalamam bile..gururlu olun lütfen..seviyorsa o sizin arkanızdan gelsin..

şimdi bişeyi merak ettim demişsinizki gururlu ol .hiçç çabalamam.
peki o sizin arkanızdan gelince gurursuz olmayacak mı . yani siz gurursuz birini sevmiş olmayacakmısınız.
yada tersten bakalımçok guruluysa o zaman sizi kazanmak için bişey yapmayacak.

aşkın olduğu yerde gurur ne arar allah aşkına

bencede aşkın olduğu yerde gurur olmaz.... olursa her zaman kaybedersin...çok sewiyosan gururu unutup aşkının peşinden gitmek gerek abartmamak şartıyla..

valla bizde sevgilimle ara vermiştik kafamı toplamam dinlemem lazım cok yoruluyorum artık dedi.. kendi kaybetti diye düşünmüştüm cook cook seviyorum seviyodumm.. ama asla hayır gitme seviyorum diyemedim giden gider gittiği gün biter.. ara verdik eve geldim asla aramadım bekle o arasın seviyosa zaten gelir 10gün uzun bi süre 2gün içinde yaptığı hatayı telafi etmişti aşkım.. sen beklee yerinde olsam aramam cünkü ilerde bi kavganızda ben değil sen bana geldin der.. o yüzden bırak sana o gelsin..bi söz vardır sevdiğini serbest bırak dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıstır diye cok doğru bi söz aynen katılıyorum..

KESINLIKLE KATILIYORUM SANA .. hera.zeus cok haklisin canimm..
cok sevindim seni adina.. sırnaşık şey
a.s.a.s.:icecream:​

Back
X