Ayrılmak ıstemıyorum onu kaybetmek ıstemıyorum

sincapistan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
108
0
0
İstanbul
Esım dun arayıp evıne dönuyosan dön , yoksa yolun acık olsun dedı, halbukı daha 3gun önce benı sevdıgını soyluyodu.kafam karmakarısık acaba blöf mu yapıyor yoksa cıddımı ya ben onsuz olmak ıstemıyorum ama bu sartlarda eve dönemem . Ama ondan ayrılmak ıstemıyorum, kafayı yıcem

kendince resti çekmiş..
blöfte olablir gerçekte siz daha iyi bilirsiniz eşinizi..

ooff ne snir bir durum..

döndüğünde eşinin yasaklamalarına ayak uydurabilecek misin

diğer konunu okumuştum bu yüzden diyeceğim tek şey

bu kocadan sana hayır gelmez

allah yolunu açık etsin.

gittiğinde yaşayacaklarını az çok biliyorsun kendine yazık ediyorsun başka bir şey değil. eğer dönersen sana yapılmış olan ve yapılacak olan her şeyi kabulleniyorsun demektir eski konunda sana o kadar şey söylendi eşinden de bu lafı duydun hala vazgeçmiyorsan kusura bakma sen kendine saygı duymuyorsun ve kendini sevmiyorsun bence, her şekilde hakkında hayırlısı olsun

Cok zor bır karar bılıyorum ama benım fıkrım donersenız gıtmeden oncekınden daha kotu bır hayatınız olur ve gururunuz da kırılmıs olur. En kotusu ınsanın kendıne saygısını kaybetmesı. Ama bıze anlatmadıgınız baska seyler varsa ve sızde de hatalar varsa onu bılemem.Gecmıs konunuza baktıgım ıcın boyle yazdım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

hayır ıste oyuzden dönemıyorum ama daha yenı benı sevdıgını soyledı , dun sabah oyle konusması benı mahfettı, belkı arar pısman oldugunu söyler dıye bekledım ama yok aramıyo

sana blöf yapıyor,kendin dönersen eşinin isteklerini kabullenmek zorunda kalacaksın.iyi düşün

Diğer konularına göz gezdirdikten sonra bu konuya yorum yapmak istedim ; bence evinize geri dönmemelisiniz . Bu olanlara zaten yeterince sabır gösterip elinizden geleni yapmışsınız. Allah görüyor kimin ne yaptığını ne düşündüğünü (şüphesiz) Eşinizde gün gelicek hatalarının farkına varacak ama sizi kaybettikten sonra bu hatalarının farkına varıyor olması hiç birşeyi değiştirmeyecek ..

Kırılan siz oldunuz küfürü işiten siz oldunuz ve eşiniz bu durumlara göz yumdu

Ayıptır be kardeşim ..

Boşverin gitsin blöf yapsın isterse kapınıza gelip yalvarsın bence kararlı olun ve dönmeyin

Huylu huyundan asla vazgeçmez

Bir kere ailesiyle ilgili problemleriniz var ise ;bu evliliğiniz boyunca çeşitli sorunlar halinde karşına gelir..

Sonunda zarara uğrayan yine siz olacaksınız

İyi düşünün derim

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer konularına göz gezdirdikten sonra bu konuya yorum yapmak istedim ; bence evinize geri dönmemelisiniz . Bu olanlara zaten yeterince sabır gösterip elinizden geleni yapmışsınız. Allah görüyor kimin ne yaptığını ne düşündüğünü (şüphesiz) Eşinizde gün gelicek hatalarının farkına varacak ama sizi kaybettikten sonra bu hatalarının farkına varıyor olması hiç birşeyi değiştirmeyecek ..

Ayıptır be kardeşim ..

Boşverin gitsin blöf yapsın isterse kapınıza gelip yalvarsın bence kararlı olun ve dönmeyin

Bir kere ailesiyle ilgili problemleriniz var ise ;bu evliliğiniz boyunca çeşitli sorunlar halinde karşına gelir..

İyi düşünün derim

Ayıptır be kardeşim ..

İyi düşünün derim

Bana da blöf gibi geldi…sonuna kadar direnmelisin. Seni seviyorsa o da eğer kendi egolarından eleyecek. Öyle tek taraflı fedakarlık olmaz.

hayır ıste oyuzden dönemıyorum ama daha yenı benı sevdıgını soyledı , dun sabah oyle konusması benı mahfettı, belkı arar pısman oldugunu söyler dıye bekledım ama yok aramıyo

Evine geri dönersen herşeyi kabullenmiş olursun,kesinlikle blöf yapıyor sana eşin..

Amacı seni evine döndürmek,yasaklarına kaldığı yerden devam edecek işte..

K.pederide unutmamak lazım tabi...

bence blöf bende baabamgildeyim suan küsüp geldim bi haftadır burdayım kaynanam acıp avukataa mı vercez demedi gelip esyalarını toplasın mı demedi bugn eltimle konustum aglıyomus kaynanam yuvaları yıkılsın istemiyorum bilmem ne

ben olsam o eve asla ama asla dönmezdşm

hem kayınpederinin ilgisi var bu şartlarda sen nasıl o eve dönersin dönsen bile tedirgin olmadan nasıl yaşarsın bu insan sapık ya eşine söyle ayrı eve çıkın yoksa dönmem de o blöf yapıyorsa sende blöf yap

ama sen böyle yelkenleri suya indirme güçlü ve dik dur kararlı ol

canim oncelikle hiicc canini sıkma eşin sana % 80 blof yapiyo bundan 8-9 ay once ayni seyleri bende yasadim esimle sorunum cok farkliydi geri donersem aileme o istedigi zaman gidecegimi onlarla kesinlikle konusmicagini soylemisti ben buna ragmen geri dondum allahim icin ona guvenerek yuvami yikmadim ailem hep yanimda oldu benim ozellikle babam ne derse desin kabul et kizim dedi cunku cok garip ama esimi herseye ragmen yinede cok seviyordum ayrica ayrilip bosanmis olsam cok mu mutlu olcaktim neyse ben evime dondum geri babamla annemle 1 ay parklarda bulusup gorustum esim aileme gondermicekti ya hani eskisinden daha sık gidip gelmeye basladim. esim ailemle daha yeni kurban bayraminda gelip ozur diledi baristilar rabbim o kadar buyuk ki ayni seyleri annesiyle babasida yasadi bizim durumumuza dustuler esim o zaman anladi beni ne kadar uzdugunu sen don evine evlilikte gurur olmaz rabbime ac ellerine ona yalvar o herseyin iyisini verir sana emin ol sonunda kazanan sen olucaksin ben cok sukur simdi eskisinden coook daha mutluyum simdi ... dilersen ozeldende yazabilirsin dertlesirim seninle yasadiklarimi yasadiklarini paylasirim yardimci olurum sana :)

Evine geri dönersen herşeyi kabullenmiş olursun,kesinlikle blöf yapıyor sana eşin..

Amacı seni evine döndürmek,yasaklarına kaldığı yerden devam edecek işte..

K.pederide unutmamak lazım tabi...

Abla ya senin yorumu okumadan önce gözüm bir avatarına takılıyor birkaç saniye. Bir de böyle jan janlı ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…