Ayrılmak ıstemıyorum onu kaybetmek ıstemıyorum

Sizi deniyor bence, inanıp giderseniz de aynı tas aynı hamam devam eder..

Ben olsam gitmezdim, çünkü hapis hayatına kaldığım yerden devam etmek istemem..

O da benim kadar seviyorsa aklını başına alır ne babasını ne başkasını dinlemez, gelir özrünü diler evlendiğimizin farkına varırsa birşeyler düzelebilir.

Kesin kararını versin eşide bu durumda ya babası yada eşini seçmek zorunda kalacak...

Kesin kararını versin eşide bu durumda ya babası yada eşini seçmek zorunda kalacak...

Bence de ablacım
Büyümeden de gelmesin
O ne öyle evlenmiş barklanmış kendi yetmezmiş gibi hanımının da babasından izin almasını bekliyor, annesine gidemez mi insan
Hayret birşeyler

Konu sahibinin yerinde olsam gitmem, çünkü düzelen birşey yok henüz
Bi adım attıysam dik dururum ya efendice hatasını kabul eder gelirler
Ya da paşa gönülleri bilir

Babası ile mutluluklar dilerim

kocanı da kayınpederini de okuduk yorumladık diğer konularında illede dönücem dersen bile bile lades demiş olursun aranma bence otur babanın evinde

geri dödüğünde herşey aynen devam edecekse ,sende bunları kabullenmiş olaacaksın..
o zaman bu ayrılığın anlamı kalmaz ki...

Önce net bir karar vermelisin. (ki bana göre dönmemelisin ya neyse )

Eşin son kozlarını oynuyor.

Dikkatli ol.Bir sonraki adım,tehdit,hakaret,şantaj olarak gelebilir.

Bu sanırım 3.konunuz oldu aynı durumda devam ediyorsunuz ve devam edeceksinizde(öyle görünüyor)..Sizi her sevdiğini söylediğinde inanıyorsunuz öyle değilmi?
Yani size şiddet uygulasa bile sonradan seni seviyorum demesi yeter..(bu bir varsayım)

Esinize geri dönmelisiniz,yolunuzun onsuz olmaması için,bence siz birbiriniz için yaratılmışsınız,ayrılığa gerek yok...

Son düzenleme:
Seni seviyorsa vazgeçmez.sevmiyorsa geri dönüp köle hayatı yaşamanın anlamı yok.bu gibi durumlarda erkeklerin biraz erkekliklerini ispat etmeleri gerekir.hala babasının lafıyla haraket eden adam seni bir ömür boyu ezer ve ezdirir. Aklın yolu birdir canım. Böyle yaşamaktansa biterse bitsin de. Birazcık sevgi varsa çabalar yoksa zaten dönmen anlamsız.

hayır ıste oyuzden dönemıyorum ama daha yenı benı sevdıgını soyledı , dun sabah oyle konusması benı mahfettı, belkı arar pısman oldugunu söyler dıye bekledım ama yok aramıyo

tatlım lafla bende seni seviyorum derim,sevgi ayrıntılarda gizli seviyor madem rahat bi hayat versin de görüyüm.o zaman tamam haklı diyim dimi
kendini kandırıyorsun farkındamısın? kendine yaparsın kimseye degil,mantıklı ol canım

ben olsam, seninde yolun açık olsun derdim geçerdim bu ne sevgiymiş ya yapılanları ne çabuk unuttunuz ve isteklerinizi kabul etmeyen birine dönceksiniz güle güle

çok komiksin gercekten

Seni sevmiyor.
Dönmenin bir anlamı yok bana göre.
Olumlu düşünmüyorum ben. Ama sen her türlü döneceksin. Öyle gözüküyor.

ne diyelim ki?sizi komalik edene kadar dovse de donun,kocadir dover de sever de,vurdugu yerde gul biter mi demeliyiz anlamadim ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…