Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılma sebebiniz neydi peki?ayrılmak isteyen bir erkeğe sessizliğe bürünüp cevap vermemek mi daha etkili olur yoksa cevap vermek mi daha etkili olur? dün gece ayrıldık ayrılma mesajına geri dönüş yapmadım.
Tamam yaz gönder, senden hırçın bir tepki bekliyordur bu kadar kolay kabullenmen çok zoruna giderayrılmak isteyen bir erkeğe sessizliğe bürünüp cevap vermemek mi daha etkili olur yoksa cevap vermek mi daha etkili olur? dün gece ayrıldık ayrılma mesajına geri dönüş yapmadım.
çok soğuktu bende kendimi geri çektim. Sonra her şey den neden yazmıyorsun neden çevrim içisin demeye başladı.ayrılırken de bizim geleceğimizin olacağını düşünmüyorum moduna getirdi.Ayrılma sebebiniz neydi peki?
Bazı insanlar güzelce saygili bir şekilde ayrılır yaşanılanlarla alakalı böyle şeyler.
"Merhaba, çok haklısın. Ben de bu sekilde düşünüyordum. Umarım ikimiz için de en hayırlısı olur" diyebilirsin meselaçok soğuktu bende kendimi geri çektim. Sonra her şey den neden yazmıyorsun neden çevrim içisin demeye başladı.ayrılırken de bizim geleceğimizin olacağını düşünmüyorum moduna getirdi.