Sevgilim doğum günümü kutlamadı ayrılsam mı

Böyle şeylere değer veriyorsun belli. Bu hödükle olmaz. İnsanlar kendi hemcins arkadaşlarına neler yapıyor, aşırı özensiz ve düşüncesiz. Kıymet veren insan böyle davranmaz.

değer vermiyor verse bı kek alır bı köşede iş çıkışı kutlardı

Aynı iş yerinde çalışıyoruz erkek arkadaşımla. Bugün doğum günüm. Gece mesaj atmış kutladı. İş yerinde de denk gelmedik göremedim bugün. Gün içinde hiç yazmadı iş konusu hariç. Ben çıkıyorum eve gidicem dedim tamam dedi. Aramadı bile. Dün pazar izinliydik. Dün aslında kutlamasını bekledim. Arkadaşımın babası hastanede dedi dün görüşmedik. Söyledim de hediye aldım ama plan yapmadım dedi. Sizce ayrılsam mı

Mervecigim ilişkiniz nasıl başladı? Bu sefer umarım mutlu olursun.

hediye aldığı bile yalan alsa verirdi şimdiye, siz deyince utanma belasına aldım demiş, dandik bir şey alıp getirecek.

Hiç sevmem el iyisi, dı dısının dıdısını hoş tutucam diye kendi en yakınlarını ihmal edenlerini. Arkadaşının babasından sana ne geçmiş olsun de geç be adam.

Tamam kapris, sürekli beklenti kötü; ama cool olucam, kalender olucam diye de dünyadaki en “ben” günü de önemsizleştiremem. Ayrılmasanız bile süründürün çok ters bir tepkiyi hak ediyor. Ki benim fikrim bu ilişkinin oluru yok aynı işyerinde yanına bile gelmemiş değer vermiyor adam. Sadece özensizlikle, öküzlükle açıklanamaz bu durum. Mesaj atmışmış mesajını bipim.

Merve sen neden hep böyle seni bişey yerine koymayan adamları buluyorsun, nasıl bir yetenek bu her seferinde?

Back
X