Ayrılmak isteyen erkeğe cevap vermemek mi yoksa cevap vermek mi?

q3c3m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
11
0
36
33
ayrılmak isteyen bir erkeğe sessizliğe bürünüp cevap vermemek mi daha etkili olur yoksa cevap vermek mi daha etkili olur? dün gece ayrıldık ayrılma mesajına geri dönüş yapmadım.

ayrılmak isteyen bir erkeğe sessizliğe bürünüp cevap vermemek mi daha etkili olur yoksa cevap vermek mi daha etkili olur? dün gece ayrıldık ayrılma mesajına geri dönüş yapmadım.
Ayrılma sebebiniz neydi peki?
Bazı insanlar güzelce saygili bir şekilde ayrılır yaşanılanlarla alakalı böyle şeyler.

Tamam yaz gönder, senden hırçın bir tepki bekliyordur bu kadar kolay kabullenmen çok zoruna gider

çok soğuktu bende kendimi geri çektim. Sonra her şey den neden yazmıyorsun neden çevrim içisin demeye başladı.ayrılırken de bizim geleceğimizin olacağını düşünmüyorum moduna getirdi.

Ayrılma sebebiniz neydi peki?
Bazı insanlar güzelce saygili bir şekilde ayrılır yaşanılanlarla alakalı böyle şeyler.
çok soğuktu bende kendimi geri çektim. Sonra her şey den neden yazmıyorsun neden çevrim içisin demeye başladı.ayrılırken de bizim geleceğimizin olacağını düşünmüyorum moduna getirdi.

Çocuk musunuz cevap atmayacaksiniz ya? Çok özguvensiz bir davranış olur. Madem ilişki yaşayacak kadar olgunsunuz iliskiyi düzgün bitirecek kadar da olgun olun :)

"Merhaba, çok haklısın. Ben de bu sekilde düşünüyordum. Umarım ikimiz için de en hayırlısı olur" diyebilirsin mesela

cvp yazmamanız , ayrılmak istemiyorsunuz anlamına geliyor. blöf yaptınız elinizde patlamış gibi olmuş

Yaşananlara bağlı. Ben olsam baktık anlaşamıyoruz ayrılmak istiyor nedenice konulup ayrılırdım. Triplenmeye lüzum yok.

Tamam deyip helalleşir sessizliğe bürünürdüm. Ama öyle mesajıda cevapsız bırakmak mantıksız olmuş

Cevap vermemek birazda açık kapı bırakma gibi oluyor. Bence sizde düşüncenizi söyleyip kapıyı kapatıp ayrılın

Cevap vermemek bana çok çocukca bir davranış gibi geliyor olumsuzda olsa kısada olsa bi mesaj yazın bence

Tamam diyin, ayrılmaya karar verip söyleyen birine daha ne denilebilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…