Ayrılmak isteyen sevgiliiye dayak!!

ANNONA

13.08.2012/30.04.2018
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
5.684
5.548
198
Dün bi olaya şahit oldum mahalleden kavga ederek geçek iki sevgili bizim kapının önünde kavganın şiddetini biraz arttırdılar çocuk kıza tekmeler tokatlar sallamaya başladı (sen kimden ayrıldığını sanıyosun karım olucaksın sen benim) bide kalbini tutuyo diz çöküyo falan kızda bi köşede ağlıyo bunlar biraz daha kavga ettikten sonra uzaklaştılar 5 dk sonra ne göreyim el ele geliyolar yine bu neydi böyle ben anlam veremdim doğğrusu..

:27: maalesef var böyle tipler napacan
daha çok dayak yer o :19:

belkide korkudan tuttu elini eve gidene kadar
buda olabilir

Dün bi olaya şahit oldum mahalleden kavga ederek geçek iki sevgili bizim kapının önünde kavganın şiddetini biraz arttırdılar çocuk kıza tekmeler tokatlar sallamaya başladı (sen kimden ayrıldığını sanıyosun karım olucaksın sen benim) bide kalbini tutuyo diz çöküyo falan kızda bi köşede ağlıyo bunlar biraz daha kavga ettikten sonra uzaklaştılar 5 dk sonra ne göreyim el ele geliyolar yine bu neydi böyle ben anlam veremdim doğğrusu..

bence bu iki karaktersiz ve psikolojisi bozuk insanın birlikteliğinin resmi... kendine sokak ortasında tekme atan adamla 5 dk. sonra el ele o sokakta yürüyen kızı tanımlayacak söz bulamıyorum

Çok yazık gerçekten üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca :50:
Belli ki kızı tehdit etmiş. Kızın da yaşı da küçükse korktuğundan sesini çıkaramamıştır.

Kadına şiddete hayır diye bağır bağır bağırıyoruz da bu şiddetin asıl kaynağı biz kadınlarız galiba. Çünkü karşı çıkmamak onay vermek anlamına gelir. Ne düşündü acaba kızcağız, 'Bak ayrılmamak için dayak attı bana. Ah canım çok seviyor beni' falan mı dedi kendi kendine kim bilir??? Yazık, çok yazık...

:27: maalesef var böyle tipler napacan
daha çok dayak yer o :19:

belkide korkudan tuttu elini eve gidene kadar
buda olabilir

pek korkudan tutmuş gibi değildi güle oynaya geçiyolardı bide bu sefer kız çocuğa vuruyodu 18 20li yaşlardaydı ikiside :41:

pek korkudan tutmuş gibi değildi güle oynaya geçiyolardı bide bu sefer kız çocuğa vuruyodu 18 20li yaşlardaydı ikiside :41:

dedim ya var böyle tipler
dayak yer benim kocam der
oda ,sevgilim değilmi hem sever hem döver düşüncesinde demekki :27:

sevgiliyken bunu yapan eevlendikten sonra neler yapar neler düşünmek bile istemiyorum..
yazık..

Bile bile ateşe atıyorlar kendilerini, yazık yaa:19:
Bi aksam avm kapandığında istinyeparkin önünde görmüştüm.bi tanesi kızı tekme tokat dövdü, öyle böyle değil. Yanlarında baska bi erkek arkadaslari daha var, ayirmaya bile çalışmadı. Sonra bişey olmamış gibi kız dağılan saçlarını düzeltti, kol kola yola devam ettiler.

Bile bile ateşe atıyorlar kendilerini, yazık yaa:19:
Bi aksam avm kapandığında istinyeparkin önünde görmüştüm.bi tanesi kızı tekme tokat dövdü, öyle böyle değil. Yanlarında baska bi erkek arkadaslari daha var, ayirmaya bile çalışmadı. Sonra bişey olmamış gibi kız dağılan saçlarını düzeltti, kol kola yola devam ettiler.

mecburiyetleri var heralde ne diyim :27:

Ya ne bilim hastalar heralde.aci çekmekten hoşlanıyorlar galiba:40:
Insan bilmem kac çocukla kocasına kendini mecbur hissetmiyorken, bunlara ne oluyor ki
Allah akıl fikir versin
Iyi üstüne bi bardak su içip yola devam etsinler:37:

valla haklısın Allah akıl fikir versin böylelerine..

herkesin kendi hayati tabide var oyle manyaklar. biz kere karisalim dedik oldurcekti cocuk kizi seni evine goturelim polise gidelim falan dedik yok hayir biz zaten hep birlikteyiz evimizde bir gerek yok arada olur boyle dedi:53: soka girdim kal geldi korkmuyomusun kizim manyakmisin dedim hayir hayir onunla gidicem dedi aradan 1 ay gecmedi baska bi yerde karsilastik sarmas dolas kuzu sarmasi:52:

bi kerede kadinin birinin dudagi patladi burnu kiriliyomus nerdeyse abim karismaya kalkti sizene diye adam kavga cikardi kadinda karismayin siz lutfen dedi adam bunu birakti gitti o da pesinden :26: anlamak guc:37:

Onlar sadizm-mazoşizm ilişkilerinden hoşlanan insanlar demek ki.
Benim böyle bir ilişki sürdüren arkadaşım var. Arkadaşımı sevgilisi gözümün önünde tekme tokat dövdü.
Gittim polise şikayette bulundum. Arkadaşım sevgilisiyle barıştı arada kötü olan ben oldum.
O yüzden hiç kafa yorma canım sen.

zaten karışsaydım olay bana patlardı eminim bakmakla yetindim sadece

onların umularında olmuyor ama olan bizlere oluyor.en azından bana oluyor.mesela böyle şeylere şahit olduğumda kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor.ölüyorum resmen o an.titremeye başlıyorum.
daha geçenlerde gecenin bir vakti.bir güzel uykudayken bağırışma sesine uyandım hemen cama koştum.bir kadın sokakta bağırıyordu arabanın arkasıyla koşuyordu.sonra gerisin geriye evine gitti susmuş bir şekilde.gelde şimdi o geceyi uyu.korkusu hala içimden gitmiş değil.hala düşündüğümde tüylerim diken diken oluyor.
şimdi sizde böyle birşeyle karşılaşmışsınız.ne hallere düşümüşsünüz tahmin edebiliyorum ama sonra bakıyorsunuz güle oynaya el ele (sanki dayak tekme atan bunlar değildi) geliyorlar.off off.gelde bu insanların kafasını çözz.:53:

zaten karışsaydım olay bana patlardı eminim bakmakla yetindim sadece

Valla ben hangi akla hizmet bi kere karıştım da allahın sevgili kuluymuşum. Tam marketten çıktım ne göreyim karşımda arabada adam, yanında karısı heralde, çünkü kucağında da bir kız çocuğu vardı,yazık kadına yumruk tokat girişiyor ben bi dondum kaldım 5 sn ... sonra adama kas göz işaretiyle elime telefon u aldım bak polisi arıyorum dercesine, bende manyak gibi deli cesareti geldi:@ adam beni öyle tuhaf görünce dövmeyi bırakip arabayı sürdü korktu köpek nasıl vuruyordu kadına hâlâ gözümün önünde akşam eşime anlattım kızdı ya çıkıp sana da saldırsaydi diye orada erkek yokmuydu diye... vardı ama görmezden geliyorlar di. ya işte böyle yazık valla bazen kadınlara çok üzülüyorum,,,nedir şu erkeklerden çektikleri

Bizim evinde önünde ses adam tutmuş kızı vuruyor kız sanırım aldatmış nasıl dövüyor millet geçiyor ayırmaya çalışanları da uyarıyor. Ben tabi olayı da görüp anlayıncaya kadar kız bayağı dayak yedi. Hemen telefon ettim polise bi kaç kişi de aramış geldi ekipler aldı kız barışacak gibiydi ama.

Back
X