- 16 Mart 2014
- 167
- 65
- 38
ay yok şekerim anlaşamıyoruz bi türlü böyle sarımsakla boğsam az gelir onu yani öyle sinir oluyorumbulmuşsun öyle erkeği daha ne be![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yok şekerim anlaşamıyoruz bi türlü böyle sarımsakla boğsam az gelir onu yani öyle sinir oluyorumbulmuşsun öyle erkeği daha ne be![]()
isteğim şu o ayrılsın haksız olan o olsunSen ayrılsana.![]()
Alemsin ya...isteğim şu o ayrılsın haksız olan o olsun![]()
çünkü ayrıldığım için beni suçluyo sonrasında bunu yaşamak istemiyorum..Alemsin ya...
hıııım mantıklı :) evet bunları denicem sağol canım :)Cok baski yap dk basi msj at. Nerdesin askim,burdayim askimbunalt,daralt,menegeneyle sıkar gibi sık
hesap sor,nerdesin lan sennn neden 5 dk gec cevap verdin mesajima de arkasina bakmadan kacar
![]()
soğuk davran cnm
teşekkür ederim efenim o sizin şekerliğiniz :) birazda o üzülsün hep beni üzüyo kendi ayrılıp kendi pişman olsun istiyorum :)ayriliyorum de ayril:) aksiyona gerek yok.....
cok sekersin:)
ne kıskanıyorum onu ne de eskisi gibi merak ediyorum. eksik hissediyorum yani. zaman geçtikçe bişeyler oturur derler ama yok bizde tam tersi
Tekrar barışmak gibi bir niyetin yoksa boşver bence..teşekkür ederim efenim o sizin şekerliğiniz :) birazda o üzülsün hep beni üzüyo kendi ayrılıp kendi pişman olsun istiyorum :)
çok sert olmadı mı buOnun yanında osur
Çokmu önemli? Bence sanki başka şeyler var bu işteçünkü ayrıldığım için beni suçluyo sonrasında bunu yaşamak istemiyorum..
şu aralar baya baya kötü aramız tartışmıyoruz ama zaten düzgün sohbet ettiğimizde yok. kendi görmüyo böyle devam etmekte ısrarcı. bu neyin ısrarı anlamıyorumda. yaptıkları söyledikleri falan o kadar batıyo ki banaBitmiş demek ki bişeyler![]()
meselaa?Çokmu önemli? Bence sanki başka şeyler var bu işte
Ben kafamda bir senaryo yazdım bile
şu aralar baya baya kötü aramız tartışmıyoruz ama zaten düzgün sohbet ettiğimizde yok. kendi görmüyo böyle devam etmekte ısrarcı. bu neyin ısrarı anlamıyorumda. yaptıkları söyledikleri falan o kadar batıyo ki bana
rahatsız etsin istemiyorum. kendi fark etsin istiyorum artık bişeylerin bittiğiniO zaman ayrılırsanızda o seni suçlarsa takmazsın
rahatsız etsin istemiyorum. kendi fark etsin istiyorum artık bişeylerin bittiğini