• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmak istiyorum ama o ayrılsın istiyorum.

Mesela o seni birseyle tehdit ediyor olabilirmi?
Bu sebepten dolayı kendisinin senden ayrılmasını istiyorsun.
Mesela benimde böyle bir sevgilim olmuştu. Hiç ayrılmak istemiyordu. Once intihr edecem diye tehdit etti bakti yemedi En sonunda beni tehdit etti herkese senle yattığımı söylerim dedi. Ki öyle birşey yok. Sen bilirsin gunahin boynuna sen yoluna ben yoluma dedim yine ayrıldım. Sonra ben şimdiki eşimle tanıştım eşimi bulmuş demişki benim artiklarimla yetin. Zannettiki esim beni bırakacak ona donecem. Sonra dedim ona ne kadar yirtinsanda ben sana dönmem.

Aldat onu diyene böyle iğrenç bişeyi kimse haketmez demişsin ,ama ona kız bul diyene olabilir demişsin ,aynı şey bence ,ha o yapmış ha sen .adam gibi ayrıl gitsin ,abidik gubidik işlere girişme.

Mesela o seni birseyle tehdit ediyor olabilirmi?
Bu sebepten dolayı kendisinin senden ayrılmasını istiyorsun.
Mesela benimde böyle bir sevgilim olmuştu. Hiç ayrılmak istemiyordu. Once intihr edecem diye tehdit etti bakti yemedi En sonunda beni tehdit etti herkese senle yattığımı söylerim dedi. Ki öyle birşey yok. Sen bilirsin gunahin boynuna sen yoluna ben yoluma dedim yine ayrıldım. Sonra ben şimdiki eşimle tanıştım eşimi bulmuş demişki benim artiklarimla yetin. Zannettiki esim beni bırakacak ona donecem. Sonra dedim ona ne kadar yirtinsanda ben sana dönmem.
tehtid kısmı doğru. daha öncede burda paylaştım. seni mahvederim nefes aldırmam sana gibi sözlerini çok duydum. insanlıktan çıktığı kısımlar bunlar. bunları gördükçe daha da soğudum. yaşamayan anlamıyo ne diyim. hiçkimsenin böyle bi ilişki yaşamasını istemem. o ayrılsın kendi bitirsin istememin nedeni de bu zaten

Aldat onu diyene böyle iğrenç bişeyi kimse haketmez demişsin ,ama ona kız bul diyene olabilir demişsin ,aynı şey bence ,ha o yapmış ha sen .adam gibi ayrıl gitsin ,abidik gubidik işlere girişme.
orda şaka anlamında söylediğimi anlayamamış olabilirsiniz. ciddiye alınacak bi yanı zaten yok ne yani sevgilime gel seni biriyle tanıştırıcam diyebilir miyim saçma. bunlar abudik gubudik şeyler değil. ben bunu dert olarak görmesem benim için önemli olmasa zaten buraya yazmazdım

neyden hoşlanır daha doğru soru olur :KK48: eskiden eğlenirdik saatlerce bıkmadan konuşabiliyoduk şimdi aramıyoruz bile birbirimizi

Hoşlanadığı şeeyleri yapın sınırları zorlayın bıkar sanırım

Telefonlarını açma mesajlarına cevap atma. Ya da azalt. Soğuk kısa cevaplar ver. Evet hayır yok ok gibi. Aileni öne sür. Buluşmalara bahane bul. Tersle. Kabalaş.
Yani ne bileyim. Ama sana nefes aldırmam diye tehdit eden adamın neyine acıyorsun niye iyi hatırlayalım birbirimizi diyorsun ona anlam veremedim.

Tersle...Telefonu ne istiyorsun, ne var diye ac...
Günaydın derse cevap verme...
Sana ihtiyacı oldugunda uzak dur...
Küfret bol bol...Ailesine hakaret et...
Üzgünken suratına telefonu kapat, sonra da komple kapat...
Hicbir güne iyi baslamamasını sagla...İşinden gücünden et onu böylelikle...
Bütün bunlardan dolayı kavga ederse zeytinyagı gibi üste cık...
Aldat...Onunla bununla oynas...
Ne varsa tüket, geriye bir sey kalmasın. O kadar yıpransın ki üzülmeye mecali kalmasın artık.
O ayrılmasa bile bak artık paylasacak bir sey kalmadı ortada durumuna gelir.
Sen de rahat rahat baskasına gidebilirsin böylelikle...

sorun şu ki kısıtlayacak bi ortam yok. şu an çalışıyor zaten şehir dışında. bi yere gittiği yok falan napıcam bilemedim bi türlü:KK43:
İş yerinde kile konuşuyorsun , kızlarla samimi olma de. Sosyal paylaşım sitesinde arkadaş listesini karoştır , hesap sor. vs.

Eğer onu seversen ayrılır senden , sevmiyosan yapışır..

Sevmiyosan da seviyo gibi davran

Bence hiç ilgilenme mesajlarına cevap verme telefonlarına çıkma, ondan habersiz arkadaşlarınla takıl va vs bi kaç günde sendeki farklılığın farkına varacaktır,umursamaz davran,bitirir ilişkiyi

Ben de o yüzden yasını sordumya. En fazla 18dir heralde :KK14:

Sevgilim benden soğusa ve ayrılmak için böyle şeyler yapsa çok zoruma giderdi
Direk mertçe söylemesi tercihimdir.
Sizde öyle yapsanız tamam tehdit edilmişsin korkularını anlarım ama direk bitirmelisin bence
Sonra tüm iletişim yollarını kapatırsın bir daha sana ulaşamaz

Back
X