- Konu Sahibi Havanur1991
-
yazdıklarını okuyunca birden geçmişim de yaşadıklarım geldi aklıma.. Bende 22 yaşında birine tutulup nişanlandım dayak yedim, küfür yedim, tecavüz etmeye bile çalıştı. Ailem sayesinde kurtuldum evlenseydim daha beteri olcaktı. Senin yaşında evlenmek değil okulda derslerinde nasıl başarılı olabilirim diye düşünürdüm. Ben lise okurken evlenen arkadaşlarımın çoğu boşandı. Bak ben bile senden büyük yaşta nişanlanıp ayrıldım aklıma tüküreyim çocukmuşum ah be kardeşim sen nasıl düşünebildin? şimdi bu anlattıkların gelecekte eminim daha da fazla sorun haline gelcek. Sen ailenle konuş anlat derdini hiç bir aile çocuğunun bunlara katlanmasına dayanamaz yol yakınken vazgeç. Burda bir arkadaş vardı eşini anlatan onun eşi kaç yaşında ama yaşadıklarınız aynı. Bu erkekler değişmez yedisinde neyse yetmişinde odur.
Aynı yastayız senınle ,
17 yasımda evlendım bende 18 de ayrıldım
suan cokmu ıyıyım hayır aılemden kacmıstım yıne onların yanındayım ve aramız eskısınden dahada kotu
araniz? kiminle ailenle mi esinlemi?
niye ayrildiniz?
araniz? kiminle ailenle mi esinlemi?
niye ayrildiniz?
Ne kadar rahat boşan deniyor...Bu kadar kolay mı yahu bu iş :44:
Yahu arkadaşlar erkekler böyle , başka bir koca alsa onun da başka arızası olacak , olacak yani.
Bekara karı boşamak kolay .
Ne kadar rahat boşan deniyor...Bu kadar kolay mı yahu bu iş :44:
Yahu arkadaşlar erkekler böyle , başka bir koca alsa onun da başka arızası olacak , olacak yani.
Bekara karı boşamak kolay .
Allah aşkına erkekleri tanımak için sosyolog olmaya gerek yok görünen köy kılavuz istemez.bütün erkekler üzerinde araştırma yapıp mı bu sonuca vardınız çok merak ettim..
hayır güzelim bütün erkekler böyle değil, eminim günün birinde gerçekten sana değer verip hayat arkadaşı olarak gören biri karşına çıkacaktır.. yeter ki sen kendi kıymetinin farkında ol..
akidem kk klasiği olan bekara karı boşamak kolay cümlesini de sarfettikten sonra bu adamın düzelmesi için konu sahibine ne tavsiye edersin?
Allah aşkına erkekleri tanımak için sosyolog olmaya gerek yok görünen köy kılavuz istemez.
Kimisi tv düşkündür , kimisi ailesine düşkündür , kimisi işine düşkündür , kimisi kumara düşkündür , kimisi içki içer kimisi vs vs şu geri de saydıklarımdan boşanma kararını tetikleyecek olanlardan sadece biri var oda kumar ve saymadığım bir kaç tane sebep var boşanmak için oda dayak ve eve para verilmemesi olurdu. Bir sonuca varmak için o konu da illa ki araştırma yapmak gerekmez tüme varım ve gözlem denen bir şey var.
Ben konu sahibine eşini boşama demedim ama bakıyorum herkez çok rahat boşa diyebiliyor.Bu kadar kolay değil değil. Mücadele etmek gerek kazanmak gerek . Olmuyorsa amenna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?