Ayrılmak istiyorum ben de

Biraz ailenin yanıma git ve kafanı dinle ayrı kalmak bazen en iyi şeydir, esinle birbirimizi özlersiniz bile yuva çok zor kuruluyor bu kadar kolay ayrılık olmamalı, hatta ilenizle bile konusun konuları elinizle konuşsunlar o zaman daha çok rahatlarsınız ve suç sizden gider

Yani karşımdaki ne kadar haklı olursa olsun uyarılmaktan nefret ederim o kişiyle kesin aram bozulur çünkü sonraki safhada uyarmayı üzerimde hakimiyet olarak kullanırlar... Başıma geleceği bilirim.. Ve uyaran kişiye karşı soğurum, kavga ederim

Yani karşımdaki ne kadar haklı olursa olsun uyarılmaktan nefret ederim o kişiyle kesin aram bozulur çünkü sonraki safhada uyarmayı üzerimde hakimiyet olarak kullanırlar... Başıma geleceği bilirim.. Ve uyaran kişiye karşı soğurum, kavga ederim
Yaptıgı şey yanlış ve insanları rahatsız ediyorsa nolcak peki ? Bunun rahatsız edici olduğunu kendi de dusunmuyorsa

Eşinizin öfke problemi var demek ki, sizin anlattığınız dan onu çıkardım.bunu ailesi de biliyorsa bence sizinle bir olup esinizle konuştuğunuzda destek olacaklardir sanki. İste bak yavrum kiz hakli,sen uyarılmak istemiyorsan eşine kulak ver fln gibi.sız de bi psikolokla konuş gorus,beraberde gidebiliriz bak sorumluluklar daha cok artacak bebek olsun istiyoruz iyi olmaz mi destek alsan ofkeni kontrol etsen fln diye yapici olarak iğnelemeden konuşsaniz anlar bence adam.hemen ayrilik düşünmek çok sacma,ufak tefek şeyler dolmuş patlamaya yaklaşmış anlıyorum sizi ama düşünmeden hareket etmek sıkıntı bence hakkınızda hayırlısı olsun.bide sandalyeyi sürterek çekme,kapıyı yavaş kapat demeyin de bir iki defa kapiniza gelsin konu komşu,o zaman uyarmaniza gerek kalmaz daha iyi anlar bunları kendinin düşünmesi gerektiğini :) ve bu güzel pazar gününü kendinize de esinize de zehir etmeyin derim ortada çok büyük sebepler yok sonuçta,adam çağırmış gitmemissiniz yanına şimdi siz gidin sarılın öpün de barışın bugun varsak yarın yokuz unutmayın.

2 senelik evliyim.cok büyük sıkıntılar olmasa da ufak ufak şeyler beni tüketmiş durumda.2 senedir çocuk düşünmedim.2 aydır düşünmeye başladık bu seferde biz birbirimize girmeye başladık. Az önce yine tartıştık.onun agresif halleri işinin skintisi beni çok bunaltti. Çok git salona saygısız dedim ben yatak odasında kaldım.artik ona karşı sabrımin tükendiğini hissediyorum.bu evden çıkarsam bir daha dönmem.cunku aramızda böyle şeylerin blofu olmadi.
Ama bu durumda ailem yıkılır.hele annem.napim hanımlar 3 5 gün alıp başımı gidim mi çok bunaldim.

En az 1 hafta 10 günlüğüne ailenin yanina gitmeni öneririm. Ailenin evinde iken ise şunları iyice ölç biç tart....

***Kendi evinde mi daha mutlusun ailenin evinde mi?

*** Evini özlüyor musun, kendine "şu 10 gün bitsede bir an evvel evime dönsem" diye düşünüyor musun?

***Ailenin evinde iken eşin aklına geliyor mu, özlem hissediyor musun, sesini duymak istiyor musun?

***Ailendeyken eşin seni sıklıkla arıyor mu, özlediğini hissettiriyor mu, yoksa aramiyor mu, umrunda değil misin?

***Evine dönme günü geldiğinde uça uça mı gidiyorsun evine, yoksa ayakların seni zorla mı götürüyor?

Bu sorularin cevaplari evliliğinin durumu hakkinda ipucu verir...

Ve sen bu ipuçları ile karar verirsin evliliğini devam ettirip ettirmeyeceğine....

Ama bu durumda ailem yıkılır.hele annem.

Ben yaşadığım hergün yıkılacağıma, annem birgün yıkılsın diye düşünürdüm...

Eşinizin öfke problemi var demek ki, sizin anlattığınız dan onu çıkardım.bunu ailesi de biliyorsa bence sizinle bir olup esinizle konuştuğunuzda destek olacaklardir sanki. İste bak yavrum kiz hakli,sen uyarılmak istemiyorsan eşine kulak ver fln gibi.sız de bi psikolokla konuş gorus,beraberde gidebiliriz bak sorumluluklar daha cok artacak bebek olsun istiyoruz iyi olmaz mi destek alsan ofkeni kontrol etsen fln diye yapici olarak iğnelemeden konuşsaniz anlar bence adam.hemen ayrilik düşünmek çok sacma,ufak tefek şeyler dolmuş patlamaya yaklaşmış anlıyorum sizi ama düşünmeden hareket etmek sıkıntı bence hakkınızda hayırlısı olsun.bide sandalyeyi sürterek çekme,kapıyı yavaş kapat demeyin de bir iki defa kapiniza gelsin konu komşu,o zaman uyarmaniza gerek kalmaz daha iyi anlar bunları kendinin düşünmesi gerektiğini :) ve bu güzel pazar gününü kendinize de esinize de zehir etmeyin derim ortada çok büyük sebepler yok sonuçta,adam çağırmış gitmemissiniz yanına şimdi siz gidin sarılın öpün de barışın bugun varsak yarın yokuz unutmayın.

Yapmasını istemediğim şeyleri nasıl konuşabilirim onunla .saat 1 oldu yataktan çıkmadım.kendi de pazara gitmiş sanirim.canim gerçekten çok skkin. Eskiden dayanamaz hemen barisirdm ama artık içinden hiç gelmiyor

En az 1 hafta 10 günlüğüne ailenin yanina gitmeni öneririm. Ailenin evinde iken ise şunları iyice ölç biç tart....

***Kendi evinde mi daha mutlusun ailenin evinde mi?

*** Evini özlüyor musun, kendine "şu 10 gün bitsede bir an evvel evime dönsem" diye düşünüyor musun?

***Ailenin evinde iken eşin aklına geliyor mu, özlem hissediyor musun, sesini duymak istiyor musun?

***Ailendeyken eşin seni sıklıkla arıyor mu, özlediğini hissettiriyor mu, yoksa aramiyor mu, umrunda değil misin?

***Evine dönme günü geldiğinde uça uça mı gidiyorsun evine, yoksa ayakların seni zorla mı götürüyor?

Bu sorularin cevaplari evliliğinin durumu hakkinda ipucu verir...

Ve sen bu ipuçları ile karar verirsin evliliğini devam ettirip ettirmeyeceğine....

Ben yaşadığım hergün yıkılacağıma, annem birgün yıkılsın diye düşünürdüm...
Kendimi sabretmekten sabir taşına dönmüş hissediyorum .ki ona söylesem kabul etmez ben idare ediyorum der ailesi bile kızım sen bunu iyi idare ediyosun derler.yoruldum.tukendim.aksama gideceğim ailemin yanına

Bilmiyorum bende de hata olabilir.ama ses yapma altta kiracı var sandalyeyi suruterek çekme demek abartı mi.zaten kendi düşünecek bunu.beni uyarma vs.iste de uyariliyorum burda da.ayri yattık bugün kahvaltı yapmadık. Şimdide pazara gitmiş.
En nefret ettiğim şeydir bu. Kimsenin beni uyarmasına ihtiyacım yok hapishanede miyim ki? Ben sizi hatalı gördüm.

Yapmasını istemediğim şeyleri nasıl konuşabilirim onunla .saat 1 oldu yataktan çıkmadım.kendi de pazara gitmiş sanirim.canim gerçekten çok skkin. Eskiden dayanamaz hemen barisirdm ama artık içinden hiç gelmiyor
Şu mesajınız üzerine bende simsekler çaktı... birşeyleri eksik anlatmışsınız ilk mesajinizda....

Evin ihtiyaçları için pazara giden bir koca ve bu saate kadar yataktan çıkmayan siz....

Eşiniz eviniz icin birseyler yaparken siz yatakta kendi kendinizi kuruyorsunuz bu saate kadar...

Bırak kadini, bu saate kadar yataktan çıkmayan bir kocayı bile ben evden kovarim..... abartısız kesin ve net tavrım bu olur...

Bence eşiniz cok sabırlı ve özverili, sizde sanki depresyondasınız...

Yaptıgı şey yanlış ve insanları rahatsız ediyorsa nolcak peki ? Bunun rahatsız edici olduğunu kendi de dusunmuyorsa
Sakince hiç öfkesiz söyle yapmazsam başıma geleceklerden ben sorumluyum.. Daha da benim üzerime niye düşüyor ki çocuk uyarır gibi sinirli küçültücü bi şekilde uyarıyor.. Alemin zekisi o mu acaba

Hayır bi de diyorsun ki insanları rahatsız ettiği ne olacak. Siz de uslubunuzla adamı rahatsız edip çileden çıkarıyorsunuz bu yaptığınızı niye beleşe sayıyorsunuz?

Bu uyarıları sürekli tekrarlayınca kendini çocuk gibi hissetmiştir. Bende olsam kızardım, insan evinde rahat etmek ister. Komşu rahatsız olursa size söyler eşiniz de yanlış yaptığını anlar. Siz sinirli olunca yaptıkları gözünüze batmaya başlamış sanırım. Kavgayı büyütmemesi iyi bişey. Bakın sizi kaldırmamış pazara da kendi gitmiş. Aranız iyi olsaydı beraber gider, hiç olmazsa ne eksik diye sorardı. Demekki o da kırgın size. Belki de hamilesiniz ve hormonlarınız erken yükselmeye başlamışbence önce konuşup barışın sonra gidin annenize gidecekseniz.

Back
X