Ayrılmak istiyorum ....

Strawberrykiss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
43
46
3
merhaba kızlar ben geçen günde br konu açmıştım erkek arkadaşımın annesi istemiyor diye falan. Kendin yurt dışında yaşıyorum sevgilim kürt siirtli ailesiyle bursada yaşıyor ve annesi oğlunu buraya göndermek istemiyor beni istemiyor doğrusu. Bu ilişkiden çok yoruldum savaşmaktan ve hiç bir taraftan bir oluru yok ve ayrılmaya karar verdim .. erkek arkadaşım çok iyi bir insan ve ona ayrılmak istediğimi söyleyince çok ağladı ben sana neyaptım dedi annem yüzünden vazgeçiyorsun falan çık acı çekiyor o öyle yapınca bende vicdan azabi çektim çok kötü oldum ve zamana burakalım dedim ama gerçekten oluru yok. Ayrılmak istiyorum ama içim çok acıyor nasıl yapacağım bilmiyorum kızlar yardım edin aynı durumda olan varmı ? 25 yaşındayım ve mantığım daha ağır basıyor ilerde mutlu olabileceğimizi düşünmüyorum annesi demiş o kız biZim kültürümüze ayak uyduramaz ve ben 17 yaşımda evlenip ayrıldım maalesef sırf bu yüzden bile kadın istemiyor olabilir. Ailem tanışmak istedi ailesiyle bizi geri çevirdiler aileme karşı çok mahçup oldum çünkü erkek arkadaşıö bir yıl boyunca asla sorun çıköaz ailem anlayışlıdır kararlarıma saygı duyar falan dedi gelinliğimi bile seçmişken annesi istemiyorum diye tutturdu. Erkek arkadaşım ailem kabul edecek mecbur biz evlenelim ben oraya geleyim falan diyor ama ben annesinin rızası olmadan asla evlenmek istemiyorum. Yani kusacası ayrılmam gerek artık yoruldum ama çok üzülüyorum o üzülünce ve ne yapacağımı bilmiyorum

Kürt olunca bişey değişmiyor istemeyen her türlü istemez
Biraz ayrımcılık olmuş belirtmeniz
Tanitabilmek için yazdığınızi düşünüyorum
Ama annesi istemiyorsa sizi mutsuzluk bekler malesef
Oğlunun hatrına evet dese bile huzur vermez

Erkek arkadasin yurt disina yerlesmek icin de bu kadar israrci olabilir. Bir erkek, daha once hic evlebmemis, ailesinin istemedigi bir gelin adayi ve bu gelin adayi daha once bir evlilik yapmis. Bence siz ayrilmakla dogru olabi uapmissiniz. Bana erkek arkadasinizin tek bir amaci var gibi geldi. Sizi kullanmak istiyor olabilir.

Bunun ne Kürt olmakla ne de Siirtli olmakla alakası var. Daha önce evlendiğiniz ve oğlu uzaklara gitmesin diye istemiyordur. Keşke anneler önce oğullarının mutluluğunu istese de böyle şeyleri sorun etmese. Ama daha en başından böyle sorunlar çıkaran kadın, evlilik olduktan sonra da o yuvayı yıkmak için elinden geleni yapar. Zaten şu an olan boşanmaların çoğunun sebebi malesef aileler. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Seven isteyen erkek her engeli aşar... Yıllar önce kuzenim eşinden ayrıldı sonrasında doğulu bir aşirete mensup bir arkadaşı oldu. Aşiret ayağa kalktı hayatta olmaz bu iş diye.... Adam tek başına dikildi önlerine o zaman beni şimdi vurun dedi ... Ve evlendiler... Ve kuzenim çok mutlu , 2 çocukları var... Çocuklar aşiretin göz bebeği ve hepsi kuzenimi çok seviyorlar... Adam mert olup sevdiği kadının arkasında dağ gibi durabiliyorsa kimse onların önünde duramaz değil ki anne... Zaten evladını seven bir anne bunu anlar...

sütten ağzın yanmış bundan sonra böyle mantıkız evlilile evet demezsin umarım.
aşk geçicidir unutma.
onun da ağlaması annesinin bir kız getirip başgöz etmesiyle biter zaten.
sen de kendine göre ailesi sana uygun birini mutlaka bulursun.

Biraz kötü tarafından bakicam umarım yanlış anlamazsın. Benim gördüğüm şu; annesi oğlunu yurtdışına göndermek istemiyor ,artı bosanman da sorun olmuş olabilir. Erkek arkadaşın da sana ayilıp bayildigindan değil, oraya kapağı atmaya çalıştığından oscarlik tiyatro sergiliyor(aglamalar vs.) . Neden dersen : diğer konunu da okudum. Uzak mesafeli ilişki... Ne gibi bı paylasiminiz oldu ki bu derece bağlandı bu eril kişisi sana. Ben sevgi göremiyorum. Oraya gelip seninle evlenirse ,oradaki kalıcı olma fikri gerçeğe dönüşür.

Sonuç olarak bu aday sana değil,senin sağlayacağın imkanlara ağlıyor. Gercekci bakmaya çalış derim. Ayrılmayi kafaya koyduysan onu değil kendini düşün. Ve kararını söyle. Konuşmayı uzatirsan seni vazgeçirmeye çalışır. Kısa ve öz konuş.

Hakkında hayırlısıni versin Allah.

cok tesekkür ederim yorumunuz icin :) evet ayrilmak en dogrusu olacak sadece zor bir sürec ve neolursa olsun üzülüyorum vicdan yaptim en son söyledigimde cok agladi delirdi cok üzüldü.

o konunuzda da demiştim şimdi de aynısını söylüyorum bir an önce ayrıl ve kendi yoluna bak . Oraya gelmek için seni kullanacak sonra da işi bitince zaten ailem istemiyordu diyecek ve yüzüstü bırakacak. Bunu anla artık

Çocuk ailesini asla silmez. Annesi sizi istemiyorsa sakın evlenmeyin. Yoksa hiç mutlu olamazsınız. Ayrıca çocuk y.dışına gitmek yaşamak için sizi kullanmak istiyor olabilirmi

Nasıl tanıştınız? İnternet üzerinden mi? Farklı yerlerde yaşadığınız için aklıma bu geldi. Uzak mesafe ilişkisi her halükarda.
Birbirinizi yeterince tanımıyorsunuz muhtemelen.
Üzülüyor diye vicdan azabı çekip uzatmayın. Bir yerde sınırı çizmek gerekli. Şimdiden bu kadar sıkıntı çıkmış, ailenize muhtaç olmuşsunuz. İleride daha kötüsü olması yüksek ihtimal. Bir de çoğu erkek evlenince anacı oluverir. Şimdi böyle konuşuyor, evlenince annem annem olursa o zaman daha çok üzülürsünüz.

Kurt siirtli ise geri dönecektir sana
Çerkez bursalı olsaydı bitmişti bu is
Antepli ermeni olsa böyle bir sorun çıkmazdı
Mandin süryani olsa yorum yapamazdım

Kurt siirtli ise geri dönecektir sana
Çerkez bursalı olsaydı bitmişti bu is
Antepli ermeni olsa böyle bir sorun çıkmazdı
Mandin süryani olsa yorum yapamazdım
tanitmak amacli siirtli oldugunu belirttim hemen ön yargiyla yaklasip böyle yorum atmanizin hic lüzumu yoktu ayrim yapsam 1 yil bu adamla beraber olmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…