- 25 Ocak 2018
- 43
- 46
- 3
- Konu Sahibi Strawberrykiss1
-
Neden ?
Kürt
Siirtli
diye belirtme ihtiyacı duydun ?
Biraz kötü tarafından bakicam umarım yanlış anlamazsın. Benim gördüğüm şu; annesi oğlunu yurtdışına göndermek istemiyor ,artı bosanman da sorun olmuş olabilir. Erkek arkadaşın da sana ayilıp bayildigindan değil, oraya kapağı atmaya çalıştığından oscarlik tiyatro sergiliyor(aglamalar vs.) . Neden dersen : diğer konunu da okudum. Uzak mesafeli ilişki... Ne gibi bı paylasiminiz oldu ki bu derece bağlandı bu eril kişisi sana. Ben sevgi göremiyorum. Oraya gelip seninle evlenirse ,oradaki kalıcı olma fikri gerçeğe dönüşür.
Sonuç olarak bu aday sana değil,senin sağlayacağın imkanlara ağlıyor. Gercekci bakmaya çalış derim. Ayrılmayi kafaya koyduysan onu değil kendini düşün. Ve kararını söyle. Konuşmayı uzatirsan seni vazgeçirmeye çalışır. Kısa ve öz konuş.
Hakkında hayırlısıni versin Allah.
tanitmak amacli siirtli oldugunu belirttim hemen ön yargiyla yaklasip böyle yorum atmanizin hic lüzumu yoktu ayrim yapsam 1 yil bu adamla beraber olmazdim.Kurt siirtli ise geri dönecektir sana
Çerkez bursalı olsaydı bitmişti bu is
Antepli ermeni olsa böyle bir sorun çıkmazdı
Mandin süryani olsa yorum yapamazdım
Erkek arkadaşım ailem kabul edecek mecbur biz evlenelim ben oraya geleyim falan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?