Ayrılmak istiyorum

aile iki gün üzülür onu düşünmeyin evli kalırsanız siz her gün üzüleceksiniz hangisini tercih edersiniz? ayrıca gayet ezik ve kompleksli bir tip olarak geldi bana eşiniz
Ezik olduğunu ben düşünüyorum çok içine kapanıklık zate. Çok az konuşur, bir şey derim hemen kardeşine bak der kıskanıyorsun onu derim kabul etmez kardeşime çok düşkünüm çünkü bilir

Sizi hep eleştiren bir eş memnuniyetsiz ama kendisi de dağları devirmiş bir insan değil taktir yok boşluk çok

okumayıp okuyanı küçümsemek falan cidden yaşam kalitenizi düşüren bir şey ya ensinir olduğum insan tipi

Çok haklısınız içten içe çok üzülüyorum ama sevildiğimi hissetmiyorum ve söylemiyor ama çok seviyorum şekilci değilmiş öyle diyor,
Sevgi dilleriniz farklı, aslında bu çözülebilir. Herkese tavsiye ediyorum bu kitabı "Beş Sevgi Dili - Gary Chapman"
Birbirinizin sevgi dilini bulup ona göre hareket edince sorununuz çözülür diye düşünüyorum. Denemediyseniz deneyin derim, sevgiyi ifade etme beklentiniz yüzünden mutsuzluğunuz.

Sizi hep eleştiren bir eş memnuniyetsiz ama kendisi de dağları devirmiş bir insan değil taktir yok boşluk çok
Gerçekten acayip biri.
Sizi çekemiyor, ezik biri istiyor, çünkü kendi ezik, kendinden eziği istiyor.
Siz de zamanı faydalı ve dolu yaşamak istiyorsunuz.
O sizle hiçbir eylemde bulunmuyor.
Sorsak kendi haklıdır tamamen.

8 seneden sonra rahatsız olmaya baslamissiniz..bravo valla. Bu hızla giderseniz dört seneye boşanmış olursunuz.

okumayıp okuyanı küçümsemek falan cidden yaşam kalitenizi düşüren bir şey ya ensinir olduğum insan tipi
Aynen dimi o sadece tv izler eve gelince ben asla açmam bekarken evimde tv yoktu ben o arada kitap okurum aama böyle de olmaz ki, sen de dene derim adım atmaz

Bu kitabı okumadım ama benzer Kitaplar aldım beklentilerimi düşürdüm o okumadığı için tek taraflı kaldı bi yere gitmiyor daha akışına bıraktım sadece

evet o kendinden önde değil kendinden geride birini istiyor benim yapamayacağım şey yok bunu çok iyi biliyor ve hep baskılanmaya çalışıyor

Aç değilsin, açıkta değilsin, evin var, araban var, yediğin önünde yemedigin arkanda, seni döven yok, sana söven yok
Mantık bu maalesef. Sanki biz evcil hayvanız yemimizi suyumuzu verdiler mi tamam. Bir tane de insan muamelesi yapan yok mu yaaa? Hepsi mi böyle? İşin acı tarafı kadınlar bile böyle düşünüp böyle davrandiktan sonra kime ne anlatabilirsin ki?

kusura bakmayın ama , evlilikte aşk duygusu bitince, kadınlarda bi arayışlar başlıyor...bu adam hep böyleydi ve siz onu böyle kabul ederek evlendiniz...okuduğunuz kitaplar pek işe yaramıyor sanırım özel hayatınızda...ayrıca yaramazda zaten, kitaplar ideal olanı anlatır ama gerçek yaşam buna uygun değildir...hayal dünyasından çıkın ve eşinizin kıymetini bilin...kaybetteikten sonra, çok geç olabilir.

Bu kitabı okumadım ama benzer Kitaplar aldım beklentilerimi düşürdüm o okumadığı için tek taraflı kaldı bi yere gitmiyor daha akışına bıraktım sadece
Bakın siz sadece ondan beklentinizden bahsediyorsunuz, peki eşinizin sizden beklentisi ne, onun sevgi dili ne biliyor musunuz? Evliliklerde yapılan hatalardan biri kendi duygularımızı, kendi beklentilerimizi düşünmek sadece.
Bence birde bunu okuyun ve ilk önce siz eşinizin sevgi diline göre hareket edin, size karşı en ufak değişim olmazsa tabi ki o zaman diyecek bir şeyim olmaz.

Geri kafalılarla savaşmak istiyorsanız kendi üzerinize düşenip yapıp “elalem ne der” diye düşünmeden ayrılın.
Eleştirdiğinizi kendiniz yaparak o çarkın dönmesine yardımcı oluyorsunuz.
Evet ama bir türlü o adımı atamıyorum aileme nasıl söylerim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…