ayrılmak istiyorum

3 senede 2 çocuk hem de baştan beri sorunlu olan bir evlilikte...yaşın da küçük, umarım güzel olur bundan sonrasi

Kavga etmediyseniz niye ayrılıyosun ne dövmüş diyorsun, ne biçim zihniyet bu?

Ben buraya zihniyetimi tartışmaya gelmedim keza defalarca dayak yedim yüzüm gözüm şişip morarana insan içine cikamayacak dereceye gelene dek. ..niye boşanmak istiyorum düşüncesine ise edilen küfür hakaret saygısızlık artık insanı son noktaya getiriyo..her gün hakaret isittigin bi insana nasıl katlanirsiniz yada nereye kadar yediginiz lokma bogaziniza takiliyo sa bosanirsiniz mutlu degilseniz bosanirsiniz istemiyorsanız bosanirsiniz

canım olan olmuş artık zamanı geri alamyız bence eşinin ailesi senin vebaline girmiş bu çok büyük vebal e kurulan yuvada
huzur olmaz inan şimdi zor gelecek ama daha sonra arkaya dönüp baktığında iyikide gitmişim diyeceksin çocukların sağlıklı büyümesi içn bu şart inan bana annesini döven bi babnın yanında büyümelerindense varsık uzak olsunlar .Çok gençsin istersen yaparsın nice çocuklu boşananlar var

Ayril kendine eziyet etme.

A
Ayrıl

Bence onunla durduğun her dakika hata canım, çocuklarına iyilik değil kötülük yapmış olursun, hergün hır gür, çocuklar böyle șeylerden düșünemeyeceğin kadar etkilenir, babasızlığa alıșmak strese korkuya alışmaktan daha kolay ve sağlıklı.
Ailen arka çıkmasada, Allah A șükür kendi haline kalma kapasiten varmış.
Daha huzurlu olursun.
Allah güç kuvvet versin canım

Cocuklar büyümeden ayrıl derım.. Duruma çocukken daha ıyı adapte olurlar. Okul yası geldıgınde daha zor oluyor ınan.. Gencecık kadınsın. Bence yoluna bak. Sevgını evlatlarına verırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…