• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmak istiyorum

Ne kadar da sinsi içten pazarlıklı biriymiş, delil peşine düşmüş hemen.sen de ona acıma sakın.
Çoook WhatsApp ta konuşurken kim ben mi sana vurdum hayatım iyimisin sen çok sinirlendin heralde oyüzden birşeyleri yalnış anlamışsın aynen bu şekilde konuşuyor delil olmasın diye sonra neyse eve geliyim yüzyüze konuşalım müsait degilim şu anda diyor. 7 yıl tanıyamamışım resmen

merhaba eşimle sancılı bir süreç geçiriyorum son kavgamızda cinnet halinde bütün evi yıktım kendime zarar vermek istedim eşimde dövdü beni yani hırpaladı birkaç tokat attı estetik olmuştum burnuma denk geldi canım acıyor hala eşim annemi çağırdı boşanmak istediğini söyleyip annen seni alsın bu ev benim dedi. annem geldi bizi yalandan barıştırmaya çalıştı anneme annemin evine dönmek istediğimi söyledim ama annem kabul etmedi 2. kez olursa dönersin dedi. İşim var gücüm var çocuğum yok kendi ayaklarım üzerinde durabilirim. Nasıl bir süreç izlemeliyim ? Ev kiralarına baktım 1 + 1 gitmelimiyim eşyalarımın bi kısmını almalımıyım ilk başta dava mı açmalıyım annemin evine dönmekte ısrarcı mı olmalıyım 2 tanede kedim var. yardımcı olursanız sevinirim , eşim şuan ayrılmak istemiyor ama ben kararlıyım.
Sorununuz ne?
Cinnet geçirme sebebiniz ne?
Evi yıkacak kadar seni kendinden geçiren durum ne?

Eşine sevgin saygın bittiyse durma yanında
Maaşınla geçinebilir misin?
Semt kıra adiat?
Düşün ve karar ver
Ki sevgi saygı yoksa durma
Eşyan varsa al
Ayrıca evin borcunu birlikte mi ödedinşz?
Emeğin varsa hak iddia edebilirsşn

Bir şeyi söylemeyi unuttum ben işte birkaç birşey attım yere işte iki tane çerveçem vardı onları yere attınca kırıldılar yerler cam oldu sonra yatak odasına gittim ağladım o sırada eşim geldi ozaman işte bana tokat falan attı ben daha çok ağladım sonra sakinleşince tekrar çerçeveleri attığım odaya gittim eşimin yerdeki o çerçevelerin fotorafını çektiğini gördüm bizde ev ve araba almıştık tabi 3 te 2 si onların birikimiyle 3 te 1 benim birikimim altınlarla falan hiçbirşeyi çekmene gerek yok birşey istemicem dedim cevap vermedi sanki ben istesem darp raporu alırım evide arabayıda elinden alırım ama öyle biri değilim. erkekler çok acımasız severken el üstünde tutardı iş monotonlaşınca kadına düşmanı gibi davranıyor. Ben 7 yıllın hatrına boşanırsam hiç talebim dahi olmaz bir çöp bile çantamı ceketimi kedilerimi alır çıkarım o evden

Anneme öyle bir anlatıyor ki sanki ben manyak bir insanım kendi kendime delirmişim bugün de olan şeyleri WhatsApp ta konuşurken inkar etti sen çok sinirliydin yalnış hatırlıyorsun falan diye üzerimde manipülasyon uyguluyor resmen

Malda mülkte gözünüz yok demeden daha fazla zaman gecirmeden hemen gidip darp raporu alın!

Eşiniz belli ki boşanacagınızı düşünüyor. Kendisini haklı cıkarmak plan yapma derdinde, gerçekten her anlamda karaktersiz biriyle evliymişsiniz.

Siz sinirlenip cerceveyi fırlatmışsınız odanıza gitmiş aglarken gelip sizi tokatlamış sonra da evin fotografını cekmiş.
Bu bilgiyi konunuzun en başına bu şekilde yazdıgınızda gelen yorumlar da degisecektir.

Eşinizin size şu an zarar vermeyecegini düşünüyorsanız orayı terketmeyin çünkü bunu da lehine kullanmaya çalışacaktır.
Darp raporunu aldıktan sonra hemen bir avukata başvurun. Sonrasında onun evden uzaklaştırılmasını isteyin.

Ayrıca annenize de yazıklar olsun.
Kızı cinnet geçirdiyse bir psikologa götürmeye çalışsaydı. Burnu kırıldıysa hastaneye.
Yanına geleyim diyorsunuz 2. de diyor. Sizin canınızdan ziyade evli kalmanızın derdinde.

Eşiniz bugun olmazsa yarın zaten ayrılır. Şu an darp olayını unutmanız ve hakkınızı aramamanız için sakin davranıyordur.

Bu kadar sinsi, paragöz, sevgisiz, saygısız, şiddet uygulayacak kadar aşagılık biriyle daha fazla evli kalmayın lütfen.

Cnm belliki senin sinirlerin alt ust olmus durumda biraz birbirinizden uzaklasmak size iyi gelebilir..peki bu sancili surecin altinda yatan sebep neler?

Adam boşanma hazirliginda gibi gelmiş kirip döktüğun şeylerin fotagrafini cekmis sende darp raporunu al koy ne olur ne olmaz

Canım önce bır sakınles su an doğru karar verebıleck durumda degılsın bır kaç gün ayrı kalın sonra oturup konusun

Back
X