• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmak mı çözüm

kahvenindelisi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
157
81
18
Merhabalar,

Son konumda panik atak olmamın evliliğe engel olup olmadığını sormuştum. Ben duygularımı yoğun yaşıyorum son zamanlarda ve bu durumum gözümde büyüyor farkındayım. Psikolojik destek almaya devam ediyorum ve minicik adımlar da olsa iyiye gidiyor durumum. Birkaç aydır hayatımda olan kişi ise yanımda olacağını söyledi ama aramız giderek soğuyor. Son görüşmemizde gergindi ve erkenden kalktı gitti. Şimdi bir görevmiş gibi yazışıyoruz. Onun kafası karışık ki bunu kendisi belirtti. Bu arada içe dönük ve ketum biri. Bana oluruna bırak diyeceksniz. Ben giderek alışıyorum ve benim de kafam karışık. Bu işi bitirmek, belirsizce devam etmesinden daha kolay görünüyor. Ne yapmalıyım ben:(

Yakında o sizden ayrılır... Şu durumda bu kadar geriliyorsa ilerde Allah korusun daha büyük hastalıklarda ya da sorunlarda sırtını dönüp gider...

eğer çok büyük bir bağlılık yok yeni başlayan bir duruşma bitirin.hayatinizdaki sorunları halledin.insan bir çok şeyle uğraşırken odaklanamiyor.
Sorunlarinizi sıraya koyun ve tek tek çözüm.. .
Hayatınızdaki insana gelince o meşhur sözü söylüyorum :halay:dönerse sizindir,donmezse :işsiz:boş verin sönmesin siz daha iyilerin layiksiniz:KK48:

bence kafanızı bir de bu durumla meşgul edip kendinizi yıpratmayın
ve kimseden medet ummayın iyi hissetmek adına yapacak çok şey var
kişiye bağlanmayın kafanıza takmayın
bolca dua edin dua büyük sihirdir
kendi kendinize aşmaya çalışın ki kalıcı olsun
sevgiler

bence kafanızı bir de bu durumla meşgul edip kendinizi yıpratmayın
ve kimseden medet ummayın iyi hissetmek adına yapacak çok şey var
kişiye bağlanmayın kafanıza takmayın
bolca dua edin dua büyük sihirdir
kendi kendinize aşmaya çalışın ki kalıcı olsun
sevgiler

dua çok güzel bir hatırlatma oldu benim için:)

Back
X