- 3 Mart 2016
- 66
- 4
- 88
- Konu Sahibi sailormoooooon
Kızlar merhaba. Ben 1 ay önce sevgilimden ayrıldım, çok garip bir ilişkimiz vardı. Seviyordum, o da seviyordu ama bir şeyler olmuyordu işte. Bana son konuşmamızda tekrar ilişkiye başlayacağımızı ama zamana ihtiyacı olduğunu, bir şeylerin değişmesi gerektiğini söylemişti. Ben ayrılmıştım en son bu arada, sonrasında sert yaptığımı farkedip özür dilemek için aramıştım tekrar başlamak için değildi ama o bu tepkiyi verdi. 1 hafta sonra falan gelecek, arar mı bilmiyorum. Yakın arkadaşına artık monoton bir hayat istiyorum demiş. Arkadaşı normalde bana bekle derken artık hayatına bak diyor ama bu onun yorumu. Şimdi benim kızdığım nokta, bana bekle demesine rağmen artık monoton bir hayat istiyorum demesi yani benimle ilgili bir şey düşünmüyor oluşu. Arkadaşı benim de yakın arkadaşım, onunla konuştum sordum o mu dedirttiriyor sana bunu açık konuş benimle diye, hayır sadece benim yorumum belki arar diyor. Ben kızıyorum bi yandan, ben onu 2 3 kere aradım bitecekse bitsin diye şimdi düşüncesi değiştiyse bana söylemeli diye düşünüyorum. Aramayı falan düşündüm ama bana arkadaşım yapma bırak bak hayatına kendine zaman ver o zamandan sonra gelmezse arasa bile açma ben ona o zamanı verdiğini söylerim haberi olur dedi. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum, kendimi düşürmek istemiyorum ama aynı zamanda hayatıma netlik istiyorum. Beni yakından tanımak isteyen erkekler olduğunda ve mesajlarına cevap verdiğimde ihanet etmiş gibi hissediyorum midem bulanıyor. 20 yaşındayım bu arada