Ayrılmakla hata mı yaptım?

Çok iyi yapmışsınız, insanların kız ya da erkek karşı cinsten arkadaşları olur. Ama arkadaşlar birbirine trip atmaz. Ortada makul mantıklı bir gerekçe olmadan arkadaşlıklarını bitirmez. Hadi sağlam bir gerekçesi vardı arkadaşlıkları bitti diyelim; sonra hiçbirşey olmamış gibi sevgilisini rahatsız edecek derecede tekrar hayatına almaz. Zaten gerçek bir arkadaşta arkadaşının hayatında biri varsa onun ilişkisini önemser ve onu sıkıntıya düşürecek hareketler yapmaz. Aralarında ilişki var ya da yok diyemem ama aralarındaki ilişki normal bir ilişki değil ve erkek arkadaşının bu kıza karşı zaafı var ve sizi kaybetmeyi bile göze almış. O yüzden kendinizi kıskanç olarak yaftalamayın. Sizin kıskandığınız durum normal bir ilişki değil. Zaten hiçbir erkeğinde erkek arkadaşınızla o kız arasındaki gibi bir arkadaşlığı kabul edeceğini sanmıyorum. O yüzden birşeyleri kaybetmediniz. Ayrıca iki gün önce hayatından çıkarabildiği bir kız için sizden vazgeçen adamdan geleceğe yönelik çok da birşey beklemeyin. Ayrıca bahanesi de çook komik ben aramıyorum o arıyor, benim için önemli değil ne demek , hiç mi iradesi yok, arayınca açıp konuşup yüz verirse tabi arar. İki gün sonra bir erkekte sizi vakitli vakitsiz arasa, konuşsanız ve bahane olarak aynı şeyi söyleseniz ne der acaba. Ayrıca benim için önemli değil cümlesi bile aralarındaki ilişkinin normal bir arkadaşlık olmadığını açık bir şekilde gösteriyor. Bence üzülmeyin,, sizi salak yerine koymaya çalışan bir adamdan kurtuldunuz. Zira başka bir kızla mesafesini koruma iradesi gösteremeyen bir adam, doğru adam değildir.
Çok güzel özetlemişsiniz teşekkür ederim burdaki yorumları görünce bir kez daha içim rahatladı. Boşluğa düşersem tekrar tekrar okuyacağım mesajınızı ❤️

Kız arkadaşa karşı değilimde bunlar arkadaş değil flört eden iki insan. Tüm gün konuşmak nedir ? Zaten o kız senin sevgilinle arkadaş değil sevgili olmak istiyor. Trip falan atmasından belli. Bence bir çok kişi rahatsız olurdu bu durumdan. Seni 2. Plâna atmış 1.Plâna o kızı almış. Iyi yapmışsın akıllıca davranmışsın bence :)
Tesekkur ederim forumda seni gormeyi ozlemisim 😍

Merhaba herkese

4-5 aydır güzel giden bir ilişkim vardı. Her yönden istediğim gibiydi. Aynı meslek grubundayız/bölümdeyiz, ikimiz de yoğunuz birbirimizi anlıyorduk.

Biz daha öncesinde de eski sevgilimle arkadaştık ve hayatındaki çoğu şeyi biliyordum. O zamanlar bir kız arkadaşı ( normal arkadaş sevgili değil) vardı, onunla çok sık konuşurdu ( gün içinde 10’dan fazla sık sık ama kısa kısa, kız her bir şey olduğunda arıyordu),biz o ara nadiren konuşurduk eski sevgilimle arkadaştık. Kız sürekli onu darlamaya ve trip atmaya başlamıştı o da bi bahane bulup tamamen bitirdi arkadaşlığını bu sebeple.O zaman da flört olmadıklarını arkadaş olduklarını söylüyordu. Biz bunlar olduktan bi ay kadar sonra flörtleşmeye başladık zamanla da sevgili olduk.

Kız o sıra bu şehirden taşındı sonra geri geldi. Ve karantinanın ilk günlerinde karantina bahanesiyle mesaj attı ve tekrar konuşmaya başladılar.Kız ilk mesaj attığı gün eski sevgilimin baya bi morali bozuldu, sonraki gün geçti. Kız artan sıklıkla tekrar aramaya başladı. İlk gün günde bir sonra iki sonra üç. Ben de bu durumdan baya rahatsız olduğumu söyledim, önceden trip atmasının ve sürekli aramasının rahatsız edici olduğunu. Bana her seferinde arkadaşız sadece, sen tanımıyorsun ondan böyle geliyor dedi. Son günlerde napıyorsun diyorum telefonla o kız arkadaşımla konusuyorum diyor, ya telefonda ya mesajlasarak konusuyorlar gün boyu,böyle böyle ben bu durumu kabul edemedim ve ayrıldım. Ayrılık konuşmasında beni sevdiğini, istese o kızla konuştuğunu gayet saklayabileceğini ama bana dürüst olduğunu söyledi. Aynı sey bende olsa dedim o da haklısın ama kızı tanımıyorsun o yüzden diyor.

bu zamana kadar her şey güzel olduğu için ve daha taze olduğu için şüpheye düşüyorum yanlıs mı karar verdim diye? Sizin düşünceleriniz ne?

Ayrıca beni rahatsız eden diğer bir şey arkadaşken aşırı ilgiye boğup aniden ilgisini kesen bi kızdan ve bu durumun onu kıza daha çok bağlayıp üzdüğünden bahsediyordu. Bu o kız mı diye şüpheye düşüyorum çünkü bu kız da durmadan arıyor ya da mesaj atıyor. Ama bu kızla arkadaşlığını bitiren de oydu.
3. Vakta kalmaz duyarsınız sevgili olduklarını. Erkek arkadaşınızu bilmem ama kız boş değil. Kendinizi düşünün flörtleşmediğiz birini günde 10 kez ararmısınız?

Back
X