ayrılmakla iyi mi yaptım sizce

bütün erkekler bakar ama bunu gözünün içine soka soka yapması ayıp gerçekten yanlış mı düşünüyorum bilmem ama birde senin notunu görünce birşey dememesi de umursamaz bir insan olduğunu gösteriyor bence

o anda bişey demedi ama az önce mesaj geldi bu son kararın mı diye ama cevap yazamıyorum

ne kadar güzel bi konu...valla tebrikler:46:

okurken bi ara sonunda ne yapmalıyım acaba die sorucakmı dedimm sonra baktımki doğru olanı yapmışınn

aman ilişki bile sayılmazmı o 25 gun ne kii boşverr saygısızz terbiyesiz insanlarla işin olmasın:34:

ne kadar güzel bi konu...valla tebrikler:46:

okurken bi ara sonunda ne yapmalıyım acaba die sorucakmı dedimm sonra baktımki doğru olanı yapmışınn

aman ilişki bile sayılmazmı o 25 gun ne kii boşverr saygısızz terbiyesiz insanlarla işin olmasın:34:

:40: teşekkür ederim

bide bana seviyorum diyodu seven insan sevdiğinin yanında başka kızlara bakar mı

yuh yani....
hadi bakıyosun bari çaktırma hödük...
iyi yapmışsın şekerim...

Soruya gel.. :53:

Kötü yapmışsın..

Koskoca 25 gün birlikteymişsiniz..

Ne yapmış ki ? Alt tarafı hayvani bi şekilde düşünmekle kalmayıp utanmadan off be kıza bak deyip rahatça mini etekli kıza bakmış...

Sonra başka birine ya da birilerine de bakmış..

Devam etseydiniz ne olurdu ki.. Yine kızlara bakardı.. İlerde belki evlenirdiniz.. Ne de olsa kabulleniyor deyip.. Bir de aldatırdı..

Sonra siz buraya gelip en başından beri böyleydi ama sadece göz çapkınlığıydı diye üstelemedim, şimdi evliyim hamileyim ama aldatıldım.. Ne yapmalıyım sizce , diye bi konu daha açarsınız..

O kadarcık..

kızlar merhaba 25 günlük ilişkim vardı bugün ayrıl sebebi ise benim yanımda başka kızlara bakması oldu dün iş çıkışı arkadaşım o ben gidiyoduk bi mini etekli kız gördü off kıza bak diyip arkasından baktı sonra bugünde işyerinin önünden geçen kızlara baktı bende sinir oldum tabi kontörüm olmadığı için arkadaşıma not yazıp verdim nottada hayatında yokum artık istediğin kıza rahat rahat bakabilirsin yazdım okuduktan sonra hiç bana bakmadı cevap bile vermedi sizce ayrılmakla iyi mi yaptım bugün benim yanımda kızlara bakan yarın öbür gün neler yapmaz diye düşündüm

yılanın başı küçükken ezilmezse büyüdüğünde baş edemzsin:47::47::47:
isabetli karar kararının arkasında dur :46:sonra buraya barıştım ama yine yaptı diye konu açmaa:20::20::20:

Ayrılmasan sende bir sorun var diye düşünürdüm. Pis herif ne olacak, adam aşmış artık. Seni bile umursamıyor, rahat rahat pislik yapıyor. :ssz:

Hayvan....
Şimdi rahat rahat baksın, offlaya offlaya akıtsın salyalarını...

Senin de sorduğun soruya bak be canım..Soru mu bu şimdi..Elbette tam isabet olmuş..

Son düzenleyen: Moderatör:
sormanız hata iyi yapmışsınız :46: ..ama bu kadar umursamaz olduğuna göre terk edilmeye de alışmış düdük...

Back
X