Sevgilimle yakın bi zamanda barıştık ama düzelmemiz zaman alıcak gibi asıl meseleme gelince sosyal hesabında ilişkisi var oldunu yapmıyor ben drettikçede yapmadı sizce ne yapmalıyım kızlar yorum ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
belki o tarz şeyleri sevmiyordur ya da bi açığı vardır. açıkcası bende sevmiyorum facebookta falan ilişkisi var tarzı şeyleri yazmayı
Sevgilimle yakın bi zamanda barıştık ama düzelmemiz zaman alıcak gibi asıl meseleme gelince sosyal hesabında ilişkisi var oldunu yapmıyor ben drettikçede yapmadı sizce ne yapmalıyım kızlar yorum ?
bana kalırsa ilişki durumu yapmak çok lüzumsuz ama eğer senin yapmanı söylediğin halde yapmıyorsa garip. sorsana bi sebebi neymiş? eğer siz kavga etmeden önceki dönemlerde ilişki durumunu var yaptıysa endişelenme. henüz yeni barıştınız ve birbirinize hala kırgınsanız belki sorununuz tamamen çözülmeden millete ilan etmek istemiyor, işini garantiye almak istiyordur. çünkü 5-10 günde bir ilişki durumu değiştirmeye çekiniyor olabilirSevgilimle yakın bi zamanda barıştık ama düzelmemiz zaman alıcak gibi asıl meseleme gelince sosyal hesabında ilişkisi var oldunu yapmıyor ben drettikçede yapmadı sizce ne yapmalıyım kızlar yorum ?
Ama ilk çıkmaya başladımızda yapmıştı hatta kendisi istemişti ama ayrılıp barıştık şimdi ne değiltiki bu arada bu ayrılık 3 ay sürdü
Barıştıktan sonra başladımız tarihle değil öylesine bi tarih yapmış sonra bunu arkadaşım söyledi bana hesap sordum başımın bağlı oldunu görsünler diye öylesine bi tarih yaptım dedi ;(Daha önce var diye yazıyormuydu
şu facebook u ülke genelinde yasaklasak nasıl olur ki...hayatımızın merkezi mübarek orda ilişkisi var diyosa kesin var yok diyosa kesin beni aldatıyor pozisyonundan çıkın Allah aşkına...yapar daha bekle,emin olup seni tartıyordur o da.
Ee napim bari bunuda yol mu verim madem böyle git diye 😢Ergen misiniz siz ya yok iliski durumu yapmamismis beklese miymismis. Canim sen hangi akla hizmet zorla faceine girip iliski durumu yaptin sorabilir miyim? Kendini kucuk dusurmussun baska bisey degil, aciz olma bu kadar. Sana bu olayi baskasi anlatsa dese ki ben sevgilimin face hesabina girdim zorla iliskisi var yaptim ustune sifre degistirdi, ne dusunursun? Disardan nasil gozuktugunu soyleyeyim mi cocuk seni takmiyor sen kendi kendine takiliyosun. Iliskinin icinde olunca bunu konduramazsin ama bu tarafsiz gozle boyle, uzgunum. Bi erkege zorla bisey yaptiramazsin yaparsa yapar, yapmiyosa niye zorlayip ustune bi de hala bekliyosun ki anlamadim. Kirdiysam ozur dilerim ama insani sert yorumlar kendine getirir ben boyle dusunuyorum.
Ergen misiniz siz ya yok iliski durumu yapmamismis beklese miymismis. Canim sen hangi akla hizmet zorla faceine girip iliski durumu yaptin sorabilir miyim? Kendini kucuk dusurmussun baska bisey degil, aciz olma bu kadar. Sana bu olayi baskasi anlatsa dese ki ben sevgilimin face hesabina girdim zorla iliskisi var yaptim ustune sifre degistirdi, ne dusunursun? Disardan nasil gozuktugunu soyleyeyim mi cocuk seni takmiyor sen kendi kendine takiliyosun. Iliskinin icinde olunca bunu konduramazsin ama bu tarafsiz gozle boyle, uzgunum. Bi erkege zorla bisey yaptiramazsin yaparsa yapar, yapmiyosa niye zorlayip ustune bi de hala bekliyosun ki anlamadim. Kirdiysam ozur dilerim ama insani sert yorumlar kendine getirir ben boyle dusunuyorum.
Ya başta bana öyle geldi ama sonradan benle değil öylesine bi tarihle yaptı durumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?