Ayrılmalı mı sizce yoksa sabredip beklemeli mi ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Sevgilimle yakın bi zamanda barıştık ama düzelmemiz zaman alıcak gibi asıl meseleme gelince sosyal hesabında ilişkisi var oldunu yapmıyor ben drettikçede yapmadı sizce ne yapmalıyım kızlar yorum ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

belki o tarz şeyleri sevmiyordur ya da bi açığı vardır. açıkcası bende sevmiyorum facebookta falan ilişkisi var tarzı şeyleri yazmayı

Geçen şifresini alıp yapmıştım tabi zoraki oda facesini dondurdu şifresinide değişti dipnot

belki o tarz şeyleri sevmiyordur ya da bi açığı vardır. açıkcası bende sevmiyorum facebookta falan ilişkisi var tarzı şeyleri yazmayı

Ama ilk çıkmaya başladımızda yapmıştı hatta kendisi istemişti ama ayrılıp barıştık şimdi ne değiltiki bu arada bu ayrılık 3 ay sürdü

Daha önce var diye yazıyormuydu

bana kalırsa ilişki durumu yapmak çok lüzumsuz ama eğer senin yapmanı söylediğin halde yapmıyorsa garip. sorsana bi sebebi neymiş? eğer siz kavga etmeden önceki dönemlerde ilişki durumunu var yaptıysa endişelenme. henüz yeni barıştınız ve birbirinize hala kırgınsanız belki sorununuz tamamen çözülmeden millete ilan etmek istemiyor, işini garantiye almak istiyordur. çünkü 5-10 günde bir ilişki durumu değiştirmeye çekiniyor olabilir

ozaman kızmakta haklısın canım, biraz geri çekil bakalım napıcak

şu facebook u ülke genelinde yasaklasak nasıl olur ki...hayatımızın merkezi mübarek orda ilişkisi var diyosa kesin var yok diyosa kesin beni aldatıyor pozisyonundan çıkın Allah aşkına...yapar daha bekle,emin olup seni tartıyordur o da.

Daha önce var diye yazıyormuydu
Barıştıktan sonra başladımız tarihle değil öylesine bi tarih yapmış sonra bunu arkadaşım söyledi bana hesap sordum başımın bağlı oldunu görsünler diye öylesine bi tarih yaptım dedi ;(

Ergen misiniz siz ya yok iliski durumu yapmamismis beklese miymismis. Canim sen hangi akla hizmet zorla faceine girip iliski durumu yaptin sorabilir miyim? Kendini kucuk dusurmussun baska bisey degil, aciz olma bu kadar. Sana bu olayi baskasi anlatsa dese ki ben sevgilimin face hesabina girdim zorla iliskisi var yaptim ustune sifre degistirdi, ne dusunursun? Disardan nasil gozuktugunu soyleyeyim mi cocuk seni takmiyor sen kendi kendine takiliyosun. Iliskinin icinde olunca bunu konduramazsin ama bu tarafsiz gozle boyle, uzgunum. Bi erkege zorla bisey yaptiramazsin yaparsa yapar, yapmiyosa niye zorlayip ustune bi de hala bekliyosun ki anlamadim. Kirdiysam ozur dilerim ama insani sert yorumlar kendine getirir ben boyle dusunuyorum.

Ya başta bana öyle geldi ama sonradan benle değil öylesine bi tarihle yaptı durumunu

Ee napim bari bunuda yol mu verim madem böyle git diye 😢

KAtılıyorm!!! Çok haklısın!

Ya başta bana öyle geldi ama sonradan benle değil öylesine bi tarihle yaptı durumunu

tairihi bir ara kafasını sürte sürte düzeltirsin ilişkisi var yazıyomuş ya işte sende az idare et be güzelim :)

Bende de evli yazdığı görünmüyormuş, bakıyorum herkese açık görünüyor bende ama eşimden girince görünmüyor.
Ne yapayım yani sanki kapıda kuyruk var da "evli" yazısını görünce mi gelmiyorlar

Şu sosyal medya hayatımıza girdiğinden beri ne kadar çabuk tükettik herşeyi..Kavgaların rengi bile değişti...Yok ilişkisi var yapmadın yok Fotoğrafımı like lamadın, bu kız seni niye takip etti vs vs....Ha bunu söyleyen ben çok farklı mıyım? değilim tabiki...Ama ne bileyim biraz daha rahat mı olmak gerekir bence o yapmıyorsa sende yapma bırak o düşünsün, bu kadar çok üstüne düşme derim ben, çok takılmıyormuşsun gibi davran mesela o zaman sen söylemeden yapar yani burda ayrılacak kadar büyük bir sorun görmedim şahsen...

hımmm
daha önce yaptıysa ve şimdi yapmıyorsa
muhtemelen
açık kapı bırakıyor birine
ben pek te iyi niyetli düşünmezdim

Offf daraldım valla ben ..Biri bana böyle birşey dayatacak olsa inat eder yine yapmam..Eskiden facebook yoktu insanlar ilişkisi olduğnu ,başı bağlı olduğunu nasıl anlatıyordu.Aşk gönül işidir. Kendini birine bağlı hisseden insanında bunu gösteriş için yapmasına gerek yoktur.Zaten gönlü- gözü başkalarınakapanmış olur.
Aldatacak insanda resmi nikahını bile önemsemiyor facebookdaki ilişkisi var yada yok durumuna mı bakacak allasen..

facede ilişkisi var yazsa ne olur yazmasa ne olur bu hiçbirşeyin göstergesi degilki bu sosyal medyayı hayatınızın merkezinden indirin bence

Ama ben biliyorum adaletsizlik var bunda ben üniverteye başladığımda o ozaman yapalım dicek ben hayır dediğimdede sorun yapıcak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…