- 5 Ekim 2013
- 386
- 101
- 123
- 31
Ee napim bari bunuda yol mu verim madem böyle git diye 😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnat yani ama şüpelenmeden edemiyorum ya cidden bana dese ben hemen yapardımOfff daraldım valla ben ..Biri bana böyle birşey dayatacak olsa inat eder yine yapmam..Eskiden facebook yoktu insanlar ilişkisi olduğnu ,başı bağlı olduğunu nasıl anlatıyordu.Aşk gönül işidir. Kendini birine bağlı hisseden insanında bunu gösteriş için yapmasına gerek yoktur.Zaten gönlü- gözü başkalarınakapanmış olur.
Aldatacak insanda resmi nikahını bile önemsemiyor facebookdaki ilişkisi var yada yok durumuna mı bakacak allasen..
Keyfiyet inat aslında bizim ilişkimizden emin olamamasıO senin bilecegin sey. Soyle ki, iliski durumu yapmamasinin sebebi biseyler gizliyor olmasiysa e tabiki ayril napicaksin oyle bi adamla. Ama ne bilim mesela akrabalari ailesi bilmiyodur filan, yani baska bi sebep varsa o zaman onemi yok bunun.
Iliskinin genel durumuna bagli yani.
Sen beni yok sayiyosan ben de seni yok sayiyorum diyebilirsin eger keyfinden yapmiyorsa iliskiyi.
Keyfiyet inat aslında bizim ilişkimizden emin olamaması
İnat yani ama şüpelenmeden edemiyorum ya cidden bana dese ben hemen yapardım
Sevgilimle yakın bi zamanda barıştık ama düzelmemiz zaman alıcak gibi asıl meseleme gelince sosyal hesabında ilişkisi var oldunu yapmıyor ben drettikçede yapmadı sizce ne yapmalıyım kızlar yorum ?
Böyle bir nedenden ayrılmayın bence. 3 ay sonra nasıl barıştınız o mu adım attı siz mi
Bu sabah bi telefola uyandırıldım neymiş efendim o çocuk senin fotorafına neden yorum yapıyor ilişki durumunuda yok yapmışsın falan filan bi ton sinirle yüklendi gitti kızlar adam ilişki durumu yapmazken iyi ben kaldırırken kötü ayrılıcam artık kesin bide beni tehtit ediyor sen akşam görürsün foto nasıl atışılır yorum nasıl yapılır diye
Telefonu kapattı ya sinirden patlicam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?