Ayrılmalı mıyım? Bu adamla ilgili son yardım isteğim :(

bogakizii

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
333
İyi akşamlar kadınlar kulübü hatunları,

Bu adamla ilgili son konum olacak bu sanırım. Uzun zamandır içimde bir şeyler farklı hissettiriyordu huzursuz ve mutsuzdum bunun bir çok sebebi vardı. Bugün buluştuk birbirimizle ilgili rahatsız olduğumuz her şeyi söyleyelim düzeltmeye çalışalım dedik. O konuştuktan sonra çok rahatladığını eskisi gibi olduğunu söyledi ama benim kafamda deli sorular. Ayrılmalı mıyım? diyip duruyorum. İşte benden rahatsız oldukları:

- O sürekli bana mesaj yazmak zorunda hissediyormuş kendini ve bu onu boğuyormuş. Arkadaşlarıyla bir yere çıktığında, bir gruptayken kafamı hiç veremiyorum sana mesaj yazmaktan diyor. Ama benim hiç böyle bir isteğim olmadı, aksine yazma hadi arkadaşlarınla takıl dediğimde yazıcam müsait oldukça deyip yazıyordu.

- Arkadaşlarıyla iken bile tam rahat edemiyormuş ortamda ben varsam, sanki bir şeye kızacakmışım gibi hissediyormuş hep. Ama böyle hissettirecek de hiç bir şey yapmadım? sorduğumda da sebebini bulamıyor.

- Başbaşa vakitlerimizden de zevk aldığını söylüyor ama kalabalık arkadaş gruplarıyla daha çok takılmak istediğini söylüyor öyle enerjisini toplayabiliyormuş.

- Yazın ben 9 günlük ramazan bayramında bir plan yapmak istemiştim o da bana ailemle olayım ayıp olur demişti iptal etmiştik. Ama aynı ramazan bayramında 4 gün arkadaşlarla tatile gitmek istiyorum diye bana gelmişti ben de çok kızmıştım bana zamanım yok diyip aynı dönemde arkadaşlarıyla gidecek zaman bulabilmesine. Bunu kafasında "ben onun arkadaşlarıyla takılmasından rahatsız oluyorum" şeklinde oturtmuş ve hala öyle düşündüğünü söyledi, arkadaşlarımla tatile gidememek hep içimde kaldı dedi.

- Yurtdışına çıkmalı işimden hiç bir zaman rahatsızlığının geçmeyeceğini söylüyor ve "ben edirneden bizim için vazgeçiyorum ama sen yurtdışılı işinden vazgeçmiyorsun ben daha çok fedakarlık yapıyorum" kafasında olduğunu söylüyor. Bu şekilde bir işim varken benimle asla evlenmeyeceğini söylüyor.

- İçinde hep edirneye dönmenin kalacağını söylüyor ne olursa olsun.

Sonuç olarak beni hep onu baskılayan kişi rolüne koymuş, benden resmen rahatsız olmuş. Konuştuğumuzda bunları söyleyebilmenin onu çok rahatlattığını, tamamen düzeldiğini söyledi baya mutlu oldu. Ama bana aşılmayacak sorunlar var gibi geliyor sanki çift olmak böyle bir şey değilmiş gibi geliyor... Ne yapayım kızlar, son bir şans vereyim mi bitireyim mi? Ben onu çok çok sevdim... Bu yüzden vazgeçmek çok zor geliyor.

Çok teşekkürler şimdiden hepinize.

konuyu okumadan ayrıl yazıyorum sen düşün :KK14::KK14:

Bide ayrılmadan bu iş ileride evlilik vs olursa bdv ye daha kaç konu açarsın onu düşün karar ver :kızgın::kızgın:

Diger konularinizi bilmiyorum ama;
Arkadaslari ile rahat vakit gecirememesinin nedeni olarak sizi goruyor ki ileride emin olun basiniza kakar...
Yurtdisi isi olursa evlenmeyecegini de soyluyor ve edirneye gitmemesinin nedeni de sizsiniz yani kendinde hic suc aramamis her olumsuzlugu size baglamis bence iliskini gozden gecirmelisin..

Buradan çıkacak karara göremi davranacaksın ? Bu konuyu açarak aslında ne yapman gerektiğini biliyormuşsun gibi geldi bana içinden nasıl geliyorsa ve sağduyun ne diyorsa onu yap...

Olmayınca olmuyor inan. Ha şöyle olur bu ilişki taş çatlasa 1 sene devam eder 2 sene devam eder. Sonrası hüsran olur. Senin kafanda ciddiyet yoksa takıl yok ben gelecek düşünüyorum dersen de ayrıl. Ama iyi düşün sonradan pişman olma. Kendine suçlama bitirdiğinde.

Buradan çıkacak karara göremi davranacaksın ? Bu konuyu açarak aslında ne yapman gerektiğini biliyormuşsun gibi geldi bana içinden nasıl geliyorsa ve sağduyun ne diyorsa onu yap...

Hayır bu dediklerinin sizin gözünüzde ne hissettirdiğini görmek istiyorum ben mi gözümde çok büyütüyorum anlamak istiyorum...

Hayır bu dediklerinin sizin gözünüzde ne hissettirdiğini görmek istiyorum ben mi gözümde çok büyütüyorum anlamak istiyorum...
büyütmüyorsun. dediğine göre adam senden sıkılmış. onu sıkıyorsun gibi bir imaj var. yürümez bu ilişki

Olmayınca olmuyor inan. Ha şöyle olur bu ilişki taş çatlasa 1 sene devam eder 2 sene devam eder. Sonrası hüsran olur. Senin kafanda ciddiyet yoksa takıl yok ben gelecek düşünüyorum dersen de ayrıl. Ama iyi düşün sonradan pişman olma. Kendine suçlama bitirdiğinde.

Çok sevmiştim keşke böyle olmasaydı sonumuz :( o da çok sevmişti... bu hale geldiğimize inanamıyorum :(

Konularınızı takip etmedim ama arkadaşlarla buluşma vs. sorunlar sanırım bu arkadaşın yaşı biraz genç. Henüz gezip tozma arkadaş ortamlarını sevgilisine tercih etmekte çekiniyor ve özgürlüğünün kısıtlanmasından çok korkuyor. Sizin böyle bir baskınız yok ama sevgiliniz kafasında şartlandırmış bu durumu. Sırf bu düşünceleri yüzünden ona istediği özgürlüğü tamamen sağlarsanız o zaman siz siz olmaktan çıkarsınız, çok yıpranırsınız ve daha büyük problemler ortaya çıkar. Bence ayrılın bırakın özgür olsun gezsin tozsun. Bir süre sonra o ortamlarda hep sizin varlığınızı aradığı gibi sebeplerle size dönerse ilişkiniz çok daha sağlam devam eder. Ama hiç arayıp sormazsa zaten ondan ideal bir eş hiç bir zaman olmazmış ergen aklıyla. Zaman kaybı olmamış olur sizin için.

Hayır ama bu dediklerinin sizin gözünüzdeki hissettiklerini öğrenmek istiyorum şöyle iyice bir yüzüme çarpılsın diye...

Adamın zihnindeki imajınız çok kötü. Hep darlayan, rahatsız eden, keyfine limon sıkan bi sevgili gibisiniz onun için. Demek ki bu yüzden olup olmadık şeylerden sorun çıkarıyor. Bıkmış gibi yani. Düzelir mi bu algısı? Sanmıyorum. Size haksızlık yapıyor derken bunu kastetmiştim önceki konunuzda.

Bana demiştiniz ki "sadece sorunları yazdığım için onu kötü biliyorsunuz." Ama inanın 10 aylık bir ilişki için fazla sorun yaşadınız, bildiğimiz kadarı böyle düşünmemiz için fazlasıyla yeterli. Bi sıyrılın duygularınızdan ve mantık çerçevesinde düşünün; hak vereceksiniz.

Onun bu rahatsızlıkları geçmeyecek bence.zaten işinden dolayı rahatsız sen onun için işini mi bırakacaksın.yasamak istediği yer de sorun olacak.arkadas ihtiyacı ,o konularda rahat olamama gibi konularda haklı olabilir.bazi insanlar arkadaş ilişkilerini önemser.ama zaten ilk yazdığım sorunlar çözümsüz ayrılmak mantıklı gibi

Farkında olmadan azcık baskılamış olabilirsin yada baskın bir karaktersiniz ve bu sana normal geliyordur.O dediği şeyleri biraz kıs bakalım ne değişecek.Açıkçası ben ayrılacak birşey göremedim.Ben de sevgiliyken eşime farkında olmadan baskı kurmuşum bana açıklayınca azcık geri çektim kendimi yine aynı devam etti her adımını bana rapor etti ve hiç üzerine düşmeyince kendi de düzeldi bana karşı .Ve ayrılık falan olmadı evliyiz şimdi de.Çok büyük problem değil.

Adamın hayatinda arkadaşları listenin başında.
Onlarla istediği gibi olsun canı istediğinde seni de bulsun işte.
Sen söyle.
Razi misin boylesine?

Back
X