Ayrılmalı mıyım sizcede?

Ayrılmalı mıyım?

• Evet

OY: 21 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    21

lunanalus06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
15
5
3
30
herkese merhabalar. Benim 4 yıllık bi ilişkim var ama sürekli kavga ediyoruz.En ufak şeylerden bile tartışma çıkartıyo ve bu 4 yıldır böyle. Bende artık yorulduğumu hissediyorum. O kavga çıkardıkça ben ders çalışamıyorum veya başka bişeye konsantre olamıyorum. Ben bu sene 3. kez üniversite sınavına giricem. Onun yüzünden sınavlarım kötü geçiyo. Ben artık bıktım bu durumdan. Artık üniversiteye gitmek istiyorum.Ailemde bişeyler bekliyo artık. Ben bunu onunla konuştum kaç kez ayrılma seviyesine geldik ama hala aynı. Artık bende soğumuş gibiyim ondan ama 4 yıl sonuçta bi alışkanlık oluyor. Onuda üzmek istemiyorum ama hayatımıda böyle geçirmek istemiyorum.N'olur bana akıl verin. Düşünmekten kafayı yiyeceğim yoksa :(

kimse vazgeçilmez değildir
sen geleceğine bak

hangi konulardan tartisiyorsunuz? sevgi anlasmak degildir nedensizde sevilir ama biraz sen alttan alicaksin biraz o. bunu da yapamiyorsaniz, zaten sonu ayrilik. Aliskanliklarda degisebilir.

Evli insanlar boşanıyor.
Emin ol ayrılık zor olsa çocuklu insanlar katlanır.
Gelecek önemli.

hangi konulardan tartisiyorsunuz? sevgi anlasmak degildir nedensizde sevilir ama biraz sen alttan alicaksin biraz o. bunu da yapamiyorsaniz, zaten sonu ayrilik. Aliskanliklarda degisebilir.

ben sürekli alttan alıyorum zaten. üzülmesini istemiyorum. Gerçekten çok saçma sebeplerden. niye 5 dakika geç yazdın diye mesela. gerçekten çok ufak meselelerden ve tüm gün devam ediyo

ben sürekli alttan alıyorum zaten. üzülmesini istemiyorum. Gerçekten çok saçma sebeplerden. niye 5 dakika geç yazdın diye mesela. gerçekten çok ufak meselelerden ve tüm gün devam ediyo
üzülmesini istemiyorsun madem üzme.

alttan al, ne derse onu yap, emrine amade ol.
üniversite falan okuma. sevgilin üzülebilir.

Hâlâ soruyor musun canım ayrıl sanki kocan ala ala ya belki aklı başına gelir yormaz seni önüne bak derslerine odaklan Kendine fırsat tanı insanlar 20 yıllık evliliklerini bitiriyor sen 4 yıl alışkanlık vs diyorsun boşver o düşünsün zaten pek de geleceginiz yok gibi

Üniversitede %90 ayrılacaksınız. Bu stresi sıkıntıyı çekme. Şu an kendin için yapacağın en güzel şey iyi bir üniversite kazanmak. Ne insanlae tanıyacaksın orada.

Back
X