Ayrılmalı mıyım?

Sende diyosun gelecege dair benimle bi plani yok diye. Neden 6 ay beklemeli ozaman. Ayrilki sende oda onunuze bakin
Bu benim dusuncem:110:

Zaten zor bir ortama girecek. Onu daha çok zorlamak istemiyorum. Ve pişman olurum diye korkuyorum. O yüzden şu 6 ayı da değerlendirmek istiyorum.

ay nolur üzerime yürümeyin. korktum bi an.

konunun içeriği orda zaten. sen ne yazdıysan ben ona cevap veriyorum.

Herkese mesela aynı şeyleri tekrar tekrar ve ayrı ayrı anlattım. Sizin ayrıl demenizle ayrılacak değilim. Herkesin fikirlerine saygı duymaya çalışıyorum.

Zaten zor bir ortama girecek. Onu daha çok zorlamak istemiyorum. Ve pişman olurum diye korkuyorum. O yüzden şu 6 ayı da değerlendirmek istiyorum.
Sirf karsindakini dusundugun acidigin icinmi 6 ay bekliceksin yoksa yavas yavas icinde kopmasinimi bekliceksin yada 6aya kadar belki beni planin icine alir diyemi...

Sirf karsindakini dusundugun acidigin icinmi 6 ay bekliceksin yoksa yavas yavas icinde kopmasinimi bekliceksin yada 6aya kadar belki beni planin icine alir diyemi...

Planında yoksam dahasında da olmayabilirim. Kendi içinde ne düşündüğünü bilemem. Ben ayrılmadığım sürece kopmaz. Ayrıldıktan sonra atlatırım. Seviyorum. Pişman olmaktan da korkuyorum ve onu üzmek de istemiyorum.

Back
X