Ayrılmalı miyim?

Keşke bende anlasam..Tam olarak yaşanılan bir sevgili durumu yok ama tabi benim eşimin yaptığı bir aldatma beni kandırması bile bunun için yeterli.Ama size anlatırken tam olarak o tanımlamam doğru mu bilemedim o yüzden o kelimeyi kullandım, olayı açıklığı ile anlattığım.

İyi ki de sormuşum kafama takılanı çünkü burada bir çok kişi belki de eşinizin sizi bir bayanla aldattığını düşündü...

Bir insan yalan da söylese sizi aldatmış olur,evet haklısınız fakat ne tür bir aldatma olduğunu detaylarıyla anlatmakta fayda var yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için :34:

Anlattıklarınız şimdi biraz daha açıklığa kavuşmuş oldu :34:

acaba eşinin kendini fiziksel sebeplerden dolayı mı boyle bişi yaptıgını düşündün kendini mi suçladın diye düşündüm, hiç bişey buna gerekçe olamaz tabi. ne fiziksel bi aldatma ne de yalan soyleme.. şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

Asla alakası yok , yani estetikden öncede oldukça dikkat çeken bir bayandım şuanda da çok değişmedim zaten..Ben kendimi iyi hissetmek istedim daha güçlü hissetmek istedim belki böyle bir etkisi olabilir..

selamlar,

okudum hepsini tek tek..
hoş şeyler yaşamamışsınız, eyvallah..
ama aşılamayacak şeyler de değil bence..

eşiniz gayretli,
uzman desteği alıyorsunuz,
zaman da herşeyin ilacı..

bir süre çocuk yapmayın
kendinize de eşinize de zaman verin
ben inanıyorum herşeyin yoluna gireceğine
aranızda ciddi bir sevgi bağı var bence çünkü..

umarım herşey gönlünüzce olur..

fotograflarını gördüm gerçekten güzelsin eşine göre daha iyisin hatta ..ama bu erkekleri anlamak cok güç gerçekten elindekilerin degerini bilmemekte üstüne yoktr çogusunun hep dışarda gözleri acayip değişik salak varlık coğu.

selamlar,

okudum hepsini tek tek..
hoş şeyler yaşamamışsınız, eyvallah..
ama aşılamayacak şeyler de değil bence..

eşiniz gayretli,
uzman desteği alıyorsunuz,
zaman da herşeyin ilacı..

bir süre çocuk yapmayın
kendinize de eşinize de zaman verin
ben inanıyorum herşeyin yoluna gireceğine
aranızda ciddi bir sevgi bağı var bence çünkü..

umarım herşey gönlünüzce olur..

Cok tesekkurler,insallah iyi olucak.gurur insani bitiren birsey onu biraz yikmaya calisiyorum.birde sanirim biz kendimizi cok guzel gaza getiren varliklariz bu humanist kirilgan yapim biraz daha sertlesse super olacak.

Canım öncelikle senin ne hissettiğin önemli.. Çevrendiklerin etkisinde kalma kesinlikle ne yapmak istiyorsun karar ver.. bir süre arkadaşımında dediği gibi çocuk düşünme ama.. çünkü böyle zamanlarda çocuk büyük bir risk olabilir yani aslında şöyle iki seçenek var birincisi hayatını değiştirebilir belki bağlılığınız iyice artar ya da ilerde belki sorun çıkar ve çocuğunla ortada kalabilirsin. tabiki bunu kimse bilemez biz ne dersek diyelim boş. Allah hakkında hayırlısını versin ve yardımcın olsun.

Merhaba,
Anlatmaya kalksam yaşadıklarımı bir dizi seri olur.aldatildim sayilir evime dondüm esim ile barıştım o birşeyleri düzeltmek için çok uğraşsa bile ben onu icimde affedemiyorum bu yüzden canım acıyor sürekli olanlar aklıma geliyor.olaylarin üstünden yaklaşık 5 ay gecti ama ben ilk günlerdekinden pek farklı değilim.yeter böyle askın ızdırabı diyip herseyi bırakıp gitmeli miyim.yoksa zaman herseyin ilacı mı?

aldatılmışsın ve geri dönmüşsün..şuan seni rahatsız eden şey, ben bunu nasıl atlatabilirim?

kısacası olanlar olmuş
tepkini zamanında vermen gerekiyordu, şimdi ortada bir şey yokken ayrılmak istiyorum mu diyeceksin?? gerçekten ayrılmak isteseydin o an da ayrılırdın..

demek ki ayrılmak istemıyorsun...o zaman herşeyi zamana bırak ,, insanlar ne acılarını unutuyorlar..

zaman aslında herseyın ilacıdır, 5 ay kısa bir süre zarfı..iki yılda atlatırsın. ( gerçekten beyninden birşeyleri bir nebzede olsa atmak istiyorsan eğer )
tabiki unutmaman gereken bir şey daha var, hiç bir zaman eskisi kadar güvenemeyeceksin eşine, ve bunun için asırlar geçsede aynı olacak..

Son düzenleme:
Cok tesekkurler,insallah iyi olucak.gurur insani bitiren birsey onu biraz yikmaya calisiyorum.birde sanirim biz kendimizi cok guzel gaza getiren varliklariz bu humanist kirilgan yapim biraz daha sertlesse super olacak.

kolay kolay cıkmaz içinden acısı yaşadım biliyorum tam 1 sene oldu gecen yıl buzamanlardı üstelik yeni doğum yapmıştım neden ayrılmadın diyebilir siniz cok düşündüm ama bebeğime kıyamadım suan cok sukur mutluyuz sorun yok ozamanda yoktu ama kadınlık iç gudusu sanırım anlamşıtım cok acısnı cıkarmaya çalıştım çok hırpaladım eşimi ama bunları yaparken bende cok hırpalandım evliliğimiz yıprandı şimdi yeniden tamir etmeye çalışıyoruz eşimde çalışıyo farkındayım sana tavsiyem aklında belli bir süre cıkmayacak kinlenecek hırslanacaksın sakın benim yaptığım hatayı yapıpda eşine yuklenme aslında ağırlarını hakediyolar ama ne yaparsan yap sonunda geri senin içini acıtıyo ozamanlarda kendini başka şeylere ver a ne bilim alışverişe cık onun parasıyla pahalı şeyler al ben öle yaptım bana özür hediyesi araba aldı cok da gözümü boyamadı ama bende öğrendim şimdi gezip tozuyorum ve harcıyorum şuan önemli olan kızım ve kızımı baba sevgisinden mahrum bırakamam ki çok seviyo yapamam bunu kızıma

kesinlikle ayrılma,tek tek okudum yazdıklarını.sakın ayrılma.eşin pişmansa emin ol bu ona büyük bi ders olmuştur.bi daha eminim böyle bişey yapmayacak,bi kere yaptı mı hep yapabilir deme sakın.bi kere gördü,ne kadar üzüldügünü,hayatının nası altüst oldugunu bi daha asla yakınından bile gecmez.olabilir bi heyecana kapılmıştır.hepimiz insanız,biz bayanların da basına gelebilir bu.tam bişeyler yaşamayız belki ama olur ya aklımızdan gecse bile aldatmaktır.başkası tarafından begenilmek hoşuna gitmiştir.ama sen onun karısısın.düşünsene ayrıldıgını,o kız ne kadar cok sevinicek.vay be dicek ben neymişim bak,bana karsı neler hissetmiş demek ki boşandılar bak dicek.cok cok mutlu olcak.ama sen eşinle kenetlenirsen,bu olayları unutmaya calışıp eşine anlayışla ve aşkla davranırsan,onu affedersen yani,senin büyüklügün yanında vicdan azabından kahrolcak eşin ve sana daha cok baglancak,ne kdr yanlış yaptıgını bi kez daha anlıycak.ve siz birbirinize kenetlenip mutlu bi aile tablosu cizerseniz işte o kız ozaman kahrolcak.düşünsene ben kimim ki onların aşkları okdar büyükmüş ki dicek.kendisinin bu askta hiç bişey olmadıgını anlıcak.inan belki de askınız eskisine göre şehvetli olcak bilemezsin.

ilk 3-4 sayfayı okudum,çok karışıktı anlamakta zorlandım ama,
*eşiniz iki bekar bayanın yaşadığı bir eve girip çıkmış sürekli,size de işteyim vs gibi laflar etmiş
*bir bayana hediyeler almış,parfüm,çiçek vs..
*size hakaret etmiş,sizinle ilgilenmemiş
*bir bayana ,sizinle sevişirken onu düşündüğünü söylemiş:53:bu tek başına yeterli zaten.

siz tam aldatma değil falan diyorsunuz...daha ne olacaktı??tabiki insan bunu sindiremez,sindirmemeli.gururunuzu bu kadar ayaklar altına almayın...eşiniz onca şeyi yapmış,siz kızın sevgilisiyle konuşup pişman olup kıza 'benim hakkımda tedavi görüyor,şizofren de' falan demişsiniz.

bu kadarı beni çok aştı,ya da ben konuyu anlamadım.:32:

Back
X