• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmalı mıyız artık?

terrycandy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
134
251
18
35
Eşimle mükemmel kafa uyumumuz özgür ruhlarımız ve aşkımız için evlenmeye karar vermiştik. Sevgiliyken gerçekten anlayamıyormuş insan.Ben hala seviyorum, ama onun beni sevdiğine inancım kalmıyor bazen. Onun akrabalarından hoşlanmadığımda görüşmek istemediğimde çığırından çıkıyor. Defol git diyor.Hakaretler,tehditler havada uçuşuyor. Hiçbir işe yaramıyormuşum.;kavgada dediği de bu zoruma giden en çok.
Bişeye sinirlendiğinde hemen geri..lı diye bağırmaya başlıyor. Beş dakika sonra da özürler sarılmalar. Tükendik mi biz,cok üzülüyorum. Teşekkür ederim şimdiden

Saygı kalmamis sanırım evliliginizde. Benimde eşim ailesine ve benim aileme önem veriyor ben daha çok benim aileme önem veriyorum. O da bunun farkında birçok kez kavga ettik şimdi astik. Ona uyum sağlamaya çalışıyorum çünkü düşünüyorum benim aileme de değer vermese gitmek istemese benim zoruma gider bende o yüzden gülücükler saçıyorum her konuya girmiyorum torununu gösteriyorum dönüyorum evime. Yapcak bir şey yok o aile hep içimizde şimdi görüşmeler sorun ilerde bakıma muhtaç olsalar nasıl davrancaz

5 dk sonra özür diliyorsa öfke kontrolü problemi olabilir mi? destek almayı düşünmez mi eşiniz?

Bir de devamlı boşanmak geçmiş git demiş bilemedim çocuğunuz varmı?ben olsam giderdim

Saygı kalmamis sanırım evliliginizde. Benimde eşim ailesine ve benim aileme önem veriyor ben daha çok benim aileme önem veriyorum. O da bunun farkında birçok kez kavga ettik şimdi astik. Ona uyum sağlamaya çalışıyorum çünkü düşünüyorum benim aileme de değer vermese gitmek istemese benim zoruma gider bende o yüzden gülücükler saçıyorum her konuya girmiyorum torununu gösteriyorum dönüyorum evime. Yapcak bir şey yok o aile hep içimizde şimdi görüşmeler sorun ilerde bakıma muhtaç olsalar nasıl davrancaz
Ben hiçbir zaman tartışmada sesimi yükseltmem ağzımdan tek kötü kelime çıkmadı hiç. Yapımda da yok zaten. Aileden kastım amcası vs. Anne babalarla sorunumuz yok. Herseyime burnunu sokmaya çalışan insanlar ve ben cevap vermedikçe çıldırıp dedikodu yapan kişiler ne yazık. Ben yapamıyorum nasıl aşarım bilmiyorum sevemediğim insana gülemiyorum kasılıyorum fazlasıyla bu da yüzüme yansıyor sanırım. Bunu aşmalıyım belki

5 dk sonra özür diliyorsa öfke kontrolü problemi olabilir mi? destek almayı düşünmez mi eşiniz?

Bir de devamlı boşanmak geçmiş git demiş bilemedim çocuğunuz varmı?ben olsam giderdim
Sorun şu ki onu bu hale benim getirdiğimi söylüyor kavgada benden nefret ettiğini söylerken özür dileyince sinirle söyledim asla hislerim o değil diyor bende şaşkınım ve yorgunum. İki yaşında bir evladım var. Ve kocamı da hala seviyorken bir çıkış arıyorum belki benim görmediğim bişey vardır. Öfke sorunu var ama kabul etmiyor kü asla terapi filan kabul etmez

Ben hiçbir zaman tartışmada sesimi yükseltmem ağzımdan tek kötü kelime çıkmadı hiç. Yapımda da yok zaten. Aileden kastım amcası vs. Anne babalarla sorunumuz yok. Herseyime burnunu sokmaya çalışan insanlar ve ben cevap vermedikçe çıldırıp dedikodu yapan kişiler ne yazık. Ben yapamıyorum nasıl aşarım bilmiyorum sevemediğim insana gülemiyorum kasılıyorum fazlasıyla bu da yüzüme yansıyor sanırım. Bunu aşmalıyım belki
Ben şunu anladım insanin eşi hangi konuda hassassa o konuda bi sıkıntı çıkarmayacaksın amcasına soğuk mi davrandın o bunu fark etti sorun çıkardı mecburen iyi davrancaksin. Mutlu olmak istiyorsak sonuç bu. Ben artık saldım gotti ayıya dayı diyroum mesele halloluyor.

Ne alaka yorumunuz şimdi? Siz hiç sorun yaşamıyorsunuz galiba eş yakınları ile.
Aksine cok kez bosanma noktasina geldik ... kendime yaziyorum bunlari alinmayin,ama konuyu niye bosanmaya getrdikki neden ayrilmanin konusu açildiki cunku normallestirildi bunlar bilincaltimiza hayatin rutin parcasi gibi yemk yemk gibi

Aksine cok kez bosanma noktasina geldik ... kendime yaziyorum bunlari alinmayin,ama konuyu niye bosanmaya getrdikki neden ayrilmanin konusu açildiki cunku normallestirildi bunlar bilincaltimiza hayatin rutin parcasi gibi yemk yemk gibi
Boşanmamak için elimden geleni yapıyorum ancak olmayacaksa mutsuzluğu sürdüremem ki tek taraflı olmuyor ne yazık ki

Ben ortada bosanacak bir konu goremiyorum acikcasi. Onun ailesinin size bariz bir kotulugu yoksa `gorusmek istemiyorum.` diyemezsiniz, ben de esime cok kizar ve kirilirim. Ben sahsen gerizekali gibi kelimeleri hakaret olarak gormuyorum ya da saygiya baglamiyorum, sayginin benim icin daha farkli bir anlami var.

Aileler evlilikleri bitiren tek neden benim gozumde... Benimde evliligim bitiyor esimin ailesi yuzunden... Okadar mucadele ettik 7 yil sonunda evlendik ailesi yuzunden bosaniyoruz... Allah onlari bildigi gibi yapsin..

Ben ortada bosanacak bir konu goremiyorum acikcasi. Onun ailesinin size bariz bir kotulugu yoksa `gorusmek istemiyorum.` diyemezsiniz, ben de esime cok kizar ve kirilirim. Ben sahsen gerizekali gibi kelimeleri hakaret olarak gormuyorum ya da saygiya baglamiyorum, sayginin benim icin daha farkli bir anlami var.
Benim için aşağılama ve hakaret o kelime uyarmama rağmen değişmiyor. Aile çocuğumubile benden kıskanan durmadan dedikodumu yapan kişiler. O benim ailemle muhatap değil aramaz sormaz. Ben neden beni geren mutsuz eden insanlarla bi arada olmak zorunda kalayım dimi. Yani neden insanlar hayatı zorlaştırır neden huzursuzluklar yaratılır hiç anlamıyorum. Kocam çok iyi insandır sakin ancak böylr bir konu açıldıgı anda deliriyo yada neye kızacağını kestiremiyorum bana gardını almış gibi. En son söylenecek deli gibi pişman olacağı sözleri en başta söylüyor. Sakin olduğu zamanlarda sevgi dolu keşke hep öyle kalabilse

Back
X