Ayrılmalımıyım

Berratugcegolge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2017
4
0
1
39
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim.3yıllık evliyim ve eşimle sadece aynı evi paylaşıyoruz bana hiç bir şekilde yaklaşmıyor benimşe konuşmuyor sohbet etmiyor benimşe birlikte olmuyor olsa bile ayda bir kez ondada kendini tatmin edip kalkıyor.Hiç bir sosyal hayatımız yok bir tane arkadışımız yok konuşmak istiyorum karşıma alıp her denememde anca beni eleştiriyorsun deyip konuyu kapatmaya çalışıyor.İşten geliyor uyuyor uyanınca spora gidiyor spordan gelincede telefonu eline alıp tlfn videoları izliyor sonrada yatıp uyuyor kafayı yicem ben sorsan beni çok seviyor

Aile Terapistine gitmenizi öneririm önce.. bu hale gelmenizin bir sebebi vardır durduk yerde böyle olmamıştır yani. O sebepler de nedir bilemediğim için ne diyeceğimi bilemedim.

Aile terapistine gidin diyeceğim de,onu da kabul etmez bence. Ona seni sor,yani sence benim hatalarım ne sen benden ne bekliyorsun falan de. Asla onun yaptıklarını söyleme. Böyle de olmadıysa,boşan. Bi ömür aynı evde sadece hizmetçi gibi geçmez sonuçta

Aile terapistine gidin diyeceğim de,onu da kabul etmez bence. Ona seni sor,yani sence benim hatalarım ne sen benden ne bekliyorsun falan de. Asla onun yaptıklarını söyleme. Böyle de olmadıysa,boşan. Bi ömür aynı evde sadece hizmetçi gibi geçmez sonuçta
Konuşmuyor ki biraz üstelesem sus yeter uykum var gece gece konuşup durma diyor

Bence de terapi fakat gitmez gibi gözüküyor. Sözünü dinleyeceği bir aile büyüğü konuşsa?

Ben olsam dayanamam vallaha kusuyoz 1-2dkka gecmedn ya o yaklasıyo ya ben .konusmayacksam vakıt gecıremeyecksem sorunları ortklasa cozemeycksek o evlılık deıldr ben once anltrcm sonra dnlemıyosa aynysa bosnırdım sonra kafasınaa dankkk :kızgın: ederdeee ama iş işte. Gecmıss olurr

Boşandık zaten 10ay ayrı kaldıkbin tane vaatle bin tane sözle tekrar döndü ama gram değişmemiş tekrar evlendiğim için çok pişmanım birde ailemi bütün çevremi bırakıp 15 saat uzağa onun yanına geldim burda ondan başka kimsem yok tek kişilik nusabileceğim sohbet edebileceğim insan o artık o evde yokken kendi kendime konuşuyorum bugün neyi farkettim biliyormusun ben gülmüyorum hiç gülmüyorum yerimde duramazdım ben sürekliinsanlarla şakalaşan sosyal çevreai olan bi insandım kızlar ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum bu ikinci eşim yaşım 29 boşansam onada bir kulp takacaklar deliricem ne hayatı paylaşıyoruz ne yatağı

Back
X