Ayrılmalımıyım?

Ay hepsini okumadım kusura bakma ama ten tene seviyorum diyen birinin tuvaletten kapmış olabileceğine ihtimal verdin yani
Şaka olarak dedim pnu yaa beyfendi öyle öne sundu yaa bana “ tuvaletten fe gecermis” diye ay cok inandım oldu tepkim zaten

Bu herif seksten öncede böyle umursamaz ve itici biriydi bence. Niye o an korunmak yoksa sekste yok diyemedin ki.Hastalığı var gebeliği var bu işin...
Yok ya aslında cok iyi yaklaşımı vardı 4 aydır sevgiliyiz onun oncesinde tanısmıslıgımız vardı bana bir yanlısı olmamıştı cidden. Ama bu olay beni cok gerdi ve soguttu ondan ayrılcam zaten

Sanki senin 30 yıllık kocan. Adam daha önce birileriyle fikfik oldu diye bi giciklanan hanımefendiye bak hele.. ya bi tutarlı olun. Sen çok farklısın sanki. Valla anlattıklarından midem bulandı.

Sınırlarınız çok geçirgen ve boyun eğicilik şemanız var.
Önce bunları halledin vajinal rahatsızlığınızla eş zamanlı.
Sonra sevgili yaparsınız.

İçinizde gerçekten sevgi yoksa ve karşılıklı güven duygunuz gelişmemişse cinselliği yaşamamakta fayda var. Ruhlarını bilmediğiniz insanlarla olmayıverin.
Ayrılık görünüyor, başka ne olacak ki.

Allahım bu nasıl yazı stili yaa
Ayrıca ikinizde çok garipsiniz ve sakın ayrılma devam et çoçummm

o gün illa seks yapmak zorunda mıydınız mesela? ikiniz de bi değişiksiniz cinsel hastalıklar havada uçuşuyor madem aktif seks hayatınız var biraz araştırın bir şeyleri.

İlk demişsin. Baya inceledim demişsin. Evli olan ben tuffi bana ayrıca ten tene demişsin zaten kaç kişi geçmiştir elinden

Sigil olduguna emın mısın dısa doğru tek tük et benimsi şeyler miydi? Yoksa sunnet dıkısından kalma lezyon goruntusu mu? Lezyonlar daha pütürlü olur.
Hpv cogunlukla cınsel yolla bulasır.
Sistit olmanız normal, maydonoz suyu ve su ıcın sureklı. Antıbıyotık fayda etmıyorsa koruması ıcın antıseptık kullanın bır sure. Yoksa enfeksiyon tekrarlayabılıyor.

Sevişmeseydın keşke. Valla ben bile soğudum şu an cinselliktenKim kiminle ne yapıyor hiç bellı deıl. Mıllet sexsi de ayağa düşürdü. Hiç bir seyın anlamı yok gerçekten.

Bende ondan dolayı ona hastaneye git bir görün diyorum hani doktor gözüyle bakılması daha mantıklı olur. Siğil diye düşünüyorum. Et beni olsa da orda cıkması bana garip geldi. İnatla hastaneye gitmemesinde bir şey var ki gitmiyor. Bende et beni veya sigil cıksa kosa kosa muayene ettiririm var bi iş bu adamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…