- 22 Haziran 2015
- 624
- 423
Evet burada herkese akıl veriyoruz ama kkonu kendimiz olunca tıkanıp kalıyoruz.Nişanlımla ayrılmanın eşiğindeyim.Çünkü bugün farkettim ki varsa yoksa ailesi benim ailemi düşünen yok!Yanlış anlaşılmasın kayınvalidemi çok severim ailesini hatta onların yanına taşınmayı bile kendim düşündüm yaşlı kadın tek kalmasın diyerek.Konuya gelecek olursak babam vefat etti annem memlekete tekirdağ/çorluya dönecek ev alıp orda dedemler teyzemlerle yaşamak istiyor.Nişanlımın ailesi Bursa/mustafakemalpaşa da .Abileri bayramda kayınvalidemin yanındaydı bende yengenlerin aileleri yok mu niye 3 gün sizde geçti dedim ve konu açıldı.İleri de evlenince bayramlarda benim ailemin yanında oluruz izinde de senin ailene gideriz diye.Hatta annene Bursa dan ev alalım uzağa gitmesin demeler kadının memleketi gider gitmez nasıl karışayım neyse bu baya ciddi ciddi bayramlarda bizdeyiz dedi.Tabi açtım ağzımı yumdum gözümü.Ben senin annene yakın oturmayı kabul etmişim,işimi değiştirmeyi yeni hayata başlamayı kabul etmişim sen ne diyorsun dedim.O zaman benim ailemin yakınında oturalım da seninkilere izinlerde gideriz sen baakalım kabul edecek misin.Bir senin ailen yok bencilliğe lüzum yok benden adım bekleyemezsin artık ılımlı olmamı da .Sadece senin ailen,isteklerin yok benim de isteklerim,ailem,hayatım hayallerim var diye baya çıkıştım.Tabi bu hemen canım bakarız demeler ama aşırı sinirlendim.Beni annem zorluklarla okutmuş,dedemler iyi kötü köy yerinde büyütmüş ben bu insanlara nasıl gitmem bayramda kendisi vefa borcum var anneme der bizim yok sanki.İlk senin ailene gider sonra tekirdağa geçeriz dedim ona bile bakarız konuşuruz dedi belki ben sinirliyim diye çekindi ama O kadar sinirliyim ki git abi kardeş ana bacı yaşayın benden uzak durun diyesim var.Böyle tartışmalar herkes yaşar ama evlendikten sonra daha da büyüyor mu bu konular evli olup böyle sorunlar yaşayan varsa yardımcı olursanız sevinirim.Sinirle hareket etmek istemiyorum çok iyi saygılı sevecen biridir nişanlım ama bu konuda ailemi asla geri plana atamam bende bir onun mu ana babası var canım.Aklım bulandı vallahi gece gece delirdim