Babam dünya iyisiydi( her ne olursa olsun) tanımaz ben evlenmeden önce vefat etti zaten. İnsan ölmüş eşinin babasına nsl böyle konuşur. Hiç tanımamışımSaygısız,ahlaksız bir adam açın dava muhattap olmayın bu ne böyle ölmüş babanıza kadar dil uzatıyor tam küstah.
Yani bakın kendisine saygısı olmayan bir insanın size hiç saygısı olmaz.İnşallah çabucak covid i atlatırsınız Allah şifa versin.Evladınızıda mümkün olduğunca bu küstah adamdan uzak tutun ayrılıp yepyeni bir hayat kurun kendinize çocuğuda yazık.Babam dünya iyisiydi( her ne olursa olsun) tanımaz ben evlenmeden önce vefat etti zaten. İnsan ölmüş eşinin babasına nsl böyle konuşur. Hiç tanımamışım
Döl israfı resmen...Eski konularımı bilenler bilir anlatıp ne sizi ne kendimi yormak istemiyorum. 2 gündür covidle uğraşıyorum, çalışıyorum yaklaşık 1 aydır oğluma k.v. ler baķıo, 2 gündürde malum yollamadım. Ama ne kv le hayırdır oğlan g3lm3di die sormadı. Neyse eşim aradı annesinin dedıği annesind3n g3çmiştir( annemler 10 gün önce covid atlattı) eşim bu duruma bişey demedi, annem zaten üzülüo durumuma, dedim annene söyle zaten kendi annem üzülüo durumuma, mesele bu değil zaten, velhasıl konuda bu deil. Neyse biz burda koptuk baģırmqya başladı lanet okumaya, Allah belamı vermiş zaten( covid olmam belamda) zaten siz sorunlusunuz 2 kız kardeşim var. Aynı afedersiniz p.çin tohumusunuz.( ölen babam) burda ben koptum zaten. Oluru yok zaten bu laflara eden adamla. Nasıl bir yol izlemeliyim.okuyanlara fikir verenlere şimdiden teşekkürler.
Ona göre benim, bi insan nasıl kendi hayatını elleriyle mahveder bu insan benimDöl israfı resmen...
Böyle düşünmeyin lütfen. Kendisi dipte sizi de oraya çekmeye çalışıyor.Ona göre benim, bi insan nasıl kendi hayatını elleriyle mahveder bu insan benim
Allah benim belamı veriomuş zaten covid olarak, insanları kavga ortamında tanırsın derler ya, içindekini döktüAğzına kürekle vuracaksın dişlerini eline vereceksin böylesinin
Terbiyesiz herif
Umarım hafife aldıkları aynı şeyler başlarına gelir de anlarlar o zaman
Dedim zaten yazık ki oğlum tanık oldu, o durumda bi de şiddet uyguluycak, defol git seni pis yaparım dioSiktirsin gitsin ne mi yapcan defol de en guzeli
Boşanma avukatınızla birlikte Aile mahkemesine başvurabilirsiniz..Başka bir fikir gelmiyor aklımaNasıl bir yol izlemeliyim.okuyanlara fikir verenlere şimdiden teşekkürler.
Çocuğunuzun böyle şeylere şahit olmamasi gerekiyor.boyle bir aile ortamında buyuyecegine bosaninda sakın huzurlu büyüsün.Dedim zaten yazık ki oğlum tanık oldu, o durumda bi de şiddet uyguluycak, defol git seni pis yaparım dio
Nasıl bir laf edebilirim ki bu lafları hakedicekanlatımınızda bir kopukluk var. Ne oldu da bu adam bu lafları etmeye başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?