Ayrılsak resmen göbek atacaklar

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.508
53
28
Merhaba hanımlar sevgilimle neredeyse 1 yıl olacak ilişkim var ben 22 yaşındayım o da 25 yüksek lisans kazandım, sevgilim de önlisans mezunu lisansa tamamlamak için dgs'ye girdi puanı çok güzel geldi lisansa tamamlayacak. Bu arada memur kendisi.

Herneyse kendisi ne zaman akrabalarıyla ya da arkadaşlarıyla görüşse canını sıkıyorlar. Seninki bilmem ne mezunu(atanamayan bir öğretmenim sadece :KK70: ) master yapıyormuş sana niye baksın. Onun burnu havadadır onun maaşı senden fazla olur o seni ezer. Benim param senin paran ayrımı yaparmışım. Biz ayrılınca görürmüş sevgilim, onlar demişler uyarmışlar. Bu arada hiçbiri beni tanımıyor :KK70:

Sevgilim kesinlikle onlara katılmıyor, seni tanımıyorlar diyor. Onunla karşılaştıklarında tek konuştukları "lonely ile hâlâ birlikte misiniz o seni ezer". Kulaklarını tıkıyor ama canı da sıkılıyor bu konuda konuşmalarına. Arkadaşlarının/akrabalarının eşleri ortaokul max lise mezunuymuş benim seninle birlikte olmamı hazmedemiyorlar diyor (bu arada kimin ne mezunu olduğu beni zerre ilgilendirmiyor bunları sevgilim anlatıyor).
Akraba sonuçta ve kaçamıyor inanmasa da canını sıkıyorlar.

Son düzenleme:
Aile içerisinde konuşulan her şeyin, özellikle de olumsuz ve sizin de aileye karşı tutumunuzu etkileyecek şeylerin size anlatılması hoş değil bence. Sizin bilmek istemeniz de ayrıca hoş değil. Yani ailenin, akrabaların konuşması bi tarafa sizin öğrenmek istemeniz ve nişanlarınızın da size detaylarıyla anlatması hoş değil. Hoş değil yani.:duduk:

Aile içerisinde konuşulan her şeyin, özellikle de olumsuz ve sizin de aileye karşı tutumunuzu etkileyecek şeylerin size anlatılması hoş değil bence. Sizin bilmek istemeniz de ayrıca hoş değil. Ailenin, akrabaların konuşması bi tarafa sizin öğrenmek istemeniz ve nişanlarınızın da size detaylarıyla anlatması hoş değil. Hoş değil yani.
Özel aile meselelerini öğrenmek istemiyorum banane o da anlatmaz zaten. Konuşulan şey benim hakkımdaysa ve bu durum sevgilimi üzüyorsa tabi ki bilmek istiyorum.

Öğretmenlik üst düzey zeka gerektiren bir şey değil. Neyin ezikliğini yaşıyorlar? Kaldı ki sevgiliniz bu kadar lafı neden söyletiyor? Sizinle ilgili de ağzı gevşek sanırım. Kendi ailesindeki her şeyi size yetiştiren sizi de onlara açıyor ki herkes laf söz sahibi. İnsan biraz çekinir normalde karşısındaki kişiden. Hayırlısı der geçersin. Fikir isteniyorsa söylersin. Bence biraz mesafeli davranması gereken kişi sevgiliniz. İleride çok başınız ağrır.

Öğretmenlik üst düzey zeka gerektiren bir şey değil. Neyin ezikliğini yaşıyorlar? Kaldı ki sevgiliniz bu kadar lafı neden söyletiyor? Sizinle ilgili de ağzı gevşek sanırım. Kendi ailesindeki her şeyi size yetiştiren sizi de onlara açıyor ki herkes laf söz sahibi. İnsan biraz çekinir normalde karşısındaki kişiden. Hayırlısı der geçersin. Fikir isteniyorsa söylersin. Bence biraz mesafeli davranması gereken kişi sevgiliniz. İleride çok başınız ağrır.
Ilk cumlenize katılıyorum şimdi herkes öğretmen oluyor puanlar düşük formasyonlar cabasi. Sevgilim memur asıl o benden yüksek. Sevgilimim ağzı gevşek değil şöyle ki kuzeninin de sevgilisine aynısını deyip yapmışlar o çocuğun da mi ağzı gevşek. Insanlar cidden haddi olmayan şeyleri konuşuyorlar

Ama bu durum sizin ve sevgilinizin umrunda değilse sevgiliniz neden üzülüyor ki? Sizin nabzınızı yokluyor olabilir mi?
Benim umrumda değil ama bos konuştukları için canını sıkıyorlar. Evet ağız arama kısmını ben de düşündüm ama empati yaptığım zaman hak verdim benim akrabalarım böyle konuşsa sustursam umursamasam da üzülürdüm

Kiz bilmek isteme valla. Ben bildim de ne oldu simdi hicbirini sevemiyorum. :KK70:icim atmiyor hicbirine. :KK67:
Ben normalde de soğuk ve mesafeli biriyim. Güzel bahanelerim olacak sevgilime karşı daha şimdiden hak veriyor. Aynen ben de kinci biriyim unutmam içim almaz sizin gibi:)))

Ben normalde de soğuk ve mesafeli biriyim. Güzel bahanelerim olacak sevgilime karşı daha şimdiden hak veriyor. Aynen ben de kinci biriyim unutmam içim almaz sizin gibi:)))

Inanki hiic kinci degilim. Annem babam cok kincidir kardeslerim de oyle. Babam bazen dalga gecer biz bunu hastanede karistirdik mi naptik diye. Oyle kuseyim konusmayim sileyim yok. ama bu insanlar beni bile bi degisik yapti :KK70: Burnu havada mi olmadim eltimi mi begenmedim koy hayatini mi yadirgiyor olmadim ay neler neler. Simdi diyorum ki keske bunlari hic duymasaydim. :KK20: kendimi haksizliga ugramis gibi hissetmistim hep aman neyseki umrumda degiller :cool::KK59:

Bu kadar detayı siz nasıl biliyorsunuz maşallah sevgiliniz kim sizin hakkınızda ne söylese gelip size yetiştirmiş eltinin dediklerini bile anlatmış böyle sürekli het olanı biteni anlatırsa hem boşuna insanlara bilenirsiniz hem kafaya takarsınjz sevgiliniz herşeyi anlatmak zorunda değil bir de konunuzda alttan alta bir kendinizi övme sezdim

atanamayan bir öğretmenim sadece

Adam memur , sen atanamayan öğretmensin , şuan da adam senden daha üst

Kesinlikle öyle. Belki de hayatım boyunca atanamayıp işsiz kalacağım. Sevgilim isterse inşaat işçisi olsun yine severim

şimdi herkes öğretmen oluyor puanlar düşük formasyonlar cabasi. Sevgilim memur asıl o benden yüksek.

Bu kadar detayı siz nasıl biliyorsunuz maşallah sevgiliniz kim sizin hakkınızda ne söylese gelip size yetiştirmiş eltinin dediklerini bile anlatmış böyle sürekli het olanı biteni anlatırsa hem boşuna insanlara bilenirsiniz hem kafaya takarsınjz sevgiliniz herşeyi anlatmak zorunda değil bir de konunuzda alttan alta bir kendinizi övme sezdim
Aynen dejavu_one dejavu_one kendimi nasıl da güzel övmüşüm değil mi:KK51:

Ayrilmayi dusunsen iyi edersin.
Laf tasiyan erkek evlilik kuramaz. Iliski dahi kuramaz.
Hem ne malum ailesinin oyle konustugu?
Belki uyduruyor belki kendi fikirleri bunlar.
Ayrilmayi dusun diyorum tekrardan...

Back
X