Merhaba hanımlar sevgilimle neredeyse 1 yıl olacak ilişkim var ben 22 yaşındayım o da 25 yüksek lisans kazandım, sevgilim de önlisans mezunu lisansa tamamlamak için dgs'ye girdi puanı çok güzel geldi lisansa tamamlayacak. Bu arada memur kendisi.
Herneyse kendisi ne zaman akrabalarıyla ya da arkadaşlarıyla görüşse canını sıkıyorlar. Seninki bilmem ne mezunu(atanamayan bir öğretmenim sadece

) master yapıyormuş sana niye baksın. Onun burnu havadadır onun maaşı senden fazla olur o seni ezer. Benim param senin paran ayrımı yaparmışım. Biz ayrılınca görürmüş sevgilim, onlar demişler uyarmışlar. Bu arada hiçbiri beni tanımıyor
Sevgilim kesinlikle onlara katılmıyor, seni tanımıyorlar diyor. Onunla karşılaştıklarında tek konuştukları "lonely ile hâlâ birlikte misiniz o seni ezer". Kulaklarını tıkıyor ama canı da sıkılıyor bu konuda konuşmalarına. Arkadaşlarının/akrabalarının eşleri ortaokul max lise mezunuymuş benim seninle birlikte olmamı hazmedemiyorlar diyor (bu arada kimin ne mezunu olduğu beni zerre ilgilendirmiyor bunları sevgilim anlatıyor).
Akraba sonuçta ve kaçamıyor inanmasa da canını sıkıyorlar.
Anlatmışken bir de şunu anlatayım, ben sevgilimin annesi ve ablasıyla tanışacağım. Elti adayım demiş ki annesine ve ablasina "lonely onunla tanışmamı istemiyor, onun(elti adayı kendisini kast ediyor) ne işi varmış dedi". Annesi de Xle birbirlerini seviyorlar yeter artık susun demiş. Hanımlar ben hayatımda ne elti adayımla ne kv adayımla ne de gorumceyle muhatap bile olmadim hiç konuşmadık

yani kime söyleycem bu lafı kadın resmen uyduruyor. Allahtan sevgilim arkamda ağızlarının payını veriyor. Lonely ile sen ne zaman konuştun konuştuysan bile o öyle şey söylemez sallama demiş yengesine. Akrabalar hadi neyse de elti beni uğraştıracak gibi

Ayrılsak herkes göbek atacak resmen. şaka gibi cidden