Ayrılsak resmen göbek atacaklar

Sevgilin aradaki dengeyi sağlamalı bence, her söyleneni sana anlatırsa ohhhooo hiç yoktan sinir stres sahibesi olursun valla :D Herşeyi bilmek gerçekten iyi değil. Sonradan aileye girdiğinde kimseye sıcaklık duyamazsın, bu sefer de “soğuk nevale” diye başlarlar arkandan :D

Ayrilmayi dusunsen iyi edersin.
Laf tasiyan erkek evlilik kuramaz. Iliski dahi kuramaz.
Hem ne malum ailesinin oyle konustugu?
Belki uyduruyor belki kendi fikirleri bunlar.
Ayrilmayi dusun diyorum tekrardan...
Ben bilmek istiyorum, canının sıkıldığı şeyleri tabi ki bana anlatacak ayriyetten benimle ilgili. Burada bana "sana neden anlatılıyor" deniyor da sanki kendileri bilmek istemezdi burada neler okuyoruz. Neden uydursun hem de içine girecegim aile hakkında? Aslında kendi fikirleri diyorsunuz ne demek istediğinizi anladım ama onu tanıyorum ayrılmayacağım

Sevgilin aradaki dengeyi sağlamalı bence, her söyleneni sana anlatırsa ohhhooo hiç yoktan sinir stres sahibesi olursun valla :KK70: Herşeyi bilmek gerçekten iyi değil. Sonradan aileye girdiğinde kimseye sıcaklık duyamazsın, bu sefer de “soğuk nevale” diye başlarlar arkandan :KK70:
Karakter olarak da soğuk nevaleyim ehehehe :D Sinir olmamdan ziyade onu üzülüyorlar yoksa konuşsun dursunlar kapımı örtünce kocamla başbaşayız

Görende NASA’da görevli sanacak sanki uzaya arabayla gittiniz sanacak nedir bu çevredekilerin ezik, büzük konuşması?
Hah aynen öylee. Ben bile kendimi sorgular oldum yahu altı üstü öğretmen neyim ben yani mesleğim nedir. Hatta şu an işsizim. Cidden akrabalarda bir aşağılık kompleksi var

Sevgilinin de senin de tutumun yanlis, bunu duymak hosuna gitmiyor belli ki ama durum bu.. Cok paylaşımcı bi çift olmuyorsunuz bunlari konusarak, aksine senin icin karariyor insanlara karşı..
Soğudum ben de daha tanımadan. Hangi tutumum yanlış örnek verir misiniz cidden öğrenmek için soruyorum düzeltebilirim

Hah aynen öylee. Ben bile kendimi sorgular oldum yahu altı üstü öğretmen neyim ben yani mesleğim nedir. Hatta şu an işsizim. Cidden akrabalarda bir aşağılık kompleksi var
Aynen öyle, bunların sonu yok kulaklarınızı tıkayın. Sevgiliniz artık bu tür konuları ortaya atmasın. Ağzınızın tadını bozmayın.

herkes herkesin arkasından konuşuyor,hepsini bilsek ne olaylar çıkar.. :KK67:
sevgilinin laf taşıması çok yanlış. kendisi çizgiyi çekebilir, o benim eşim olacak insan fazla konuşmayın diye. onları dinleyip dinleyip size anlatması vs. bunlar olgun bir erkeğin yapacağı hareketler değil. herkesin kaynanası,herkesin görümcesi eltisi az çok dedikodusunu yapar gelinin. bunların herbirini bilmek inanın dertsiz başa dert almaktan başka bişey değil

Ailesini tanımadan nefret etmenizi sağlamış
Bu iyi bir şey değil

Herkes gelin adayı hakkında fikrini söyleye bilir
Pozitif veya negatif
Seçim yine erkek arkadaşınızın
Gelip size söylemesini çok abes buldum

Soğudum ben de daha tanımadan. Hangi tutumum yanlış örnek verir misiniz cidden öğrenmek için soruyorum düzeltebilirim
Bi cok arkadas soylemis zaten.. Senin bu tarz seyleri ogrenmek istemen ve onun da sana her seyi anlatmasi.. Bastan tanimani istiyorsa mesafeli olman gereken kisilere karsi uyarida bulunabilir ama tek tek şunu dedi bunu dedi diye detaylara inmesi cok yanlis.. Hem laf tasimaya giriyor hem de kisileri birbirine karsi buz ediyor, niyet ne olursa olsun..

Evet, hem de sevgilinin kurgusu! Etrafındakiler de söylüyor olabilir bir şeyler ama evlenince maaşınızı ona vermeniz, eğitiminizle ona üstünlük taslamamanız için size anlatıyor bunları bence. Sende “biz ayrılırsak mutlu olacaklar” imajı yaratıp ilişkinizi ne olursa olsun korumanızı sağlamaya çalışıyor. Yemeyin bu numarayı. Ve evet vermeyin maaşınızı ona atandığınızda.

Merhaba hanımlar sevgilimle neredeyse 1 yıl olacak ilişkim var ben 22 yaşındayım o da 25 yüksek lisans kazandım, sevgilim de önlisans mezunu lisansa tamamlamak için dgs'ye girdi puanı çok güzel geldi lisansa tamamlayacak. Bu arada memur kendisi.

Herneyse kendisi ne zaman akrabalarıyla ya da arkadaşlarıyla görüşse canını sıkıyorlar. Seninki bilmem ne mezunu(atanamayan bir öğretmenim sadece :KK70: ) master yapıyormuş sana niye baksın. Onun burnu havadadır onun maaşı senden fazla olur o seni ezer. Benim param senin paran ayrımı yaparmışım. Biz ayrılınca görürmüş sevgilim, onlar demişler uyarmışlar. Bu arada hiçbiri beni tanımıyor :KK70:

Sevgilim kesinlikle onlara katılmıyor, seni tanımıyorlar diyor. Onunla karşılaştıklarında tek konuştukları "lonely ile hâlâ birlikte misiniz o seni ezer". Kulaklarını tıkıyor ama canı da sıkılıyor bu konuda konuşmalarına. Arkadaşlarının/akrabalarının eşleri ortaokul max lise mezunuymuş benim seninle birlikte olmamı hazmedemiyorlar diyor (bu arada kimin ne mezunu olduğu beni zerre ilgilendirmiyor bunları sevgilim anlatıyor).
Akraba sonuçta ve kaçamıyor inanmasa da canını sıkıyorlar.

Anlatmışken bir de şunu anlatayım, ben sevgilimin annesi ve ablasıyla tanışacağım. Elti adayım demiş ki annesine ve ablasina "lonely onunla tanışmamı istemiyor, onun(elti adayı kendisini kast ediyor) ne işi varmış dedi". Annesi de Xle birbirlerini seviyorlar yeter artık susun demiş. Hanımlar ben hayatımda ne elti adayımla ne kv adayımla ne de gorumceyle muhatap bile olmadim hiç konuşmadık :KK70: yani kime söyleycem bu lafı kadın resmen uyduruyor. Allahtan sevgilim arkamda ağızlarının payını veriyor. Lonely ile sen ne zaman konuştun konuştuysan bile o öyle şey söylemez sallama demiş yengesine. Akrabalar hadi neyse de elti beni uğraştıracak gibi :KK70:
Ayrılsak herkes göbek atacak resmen. şaka gibi cidden :KK70:
Sevgiliniz sorunlu mu sizin bunlar anlatilmaz ki ben suphe ettim bu adamdan

Back
X