Ayrılsak resmen göbek atacaklar

Evet, hem de sevgilinin kurgusu! Etrafındakiler de söylüyor olabilir bir şeyler ama evlenince maaşınızı ona vermeniz, eğitiminizle ona üstünlük taslamamanız için size anlatıyor bunları bence. Sende “biz ayrılırsak mutlu olacaklar” imajı yaratıp ilişkinizi ne olursa olsun korumanızı sağlamaya çalışıyor. Yemeyin bu numarayı. Ve evet vermeyin maaşınızı ona atandığınızda.
Konuyu daha okumaya başlarken bunu hissettim neden bilmiyorum. Geleceğe yatırım yapıyor gibi geldi bu şekilde konuşarak.

Kesinlikle öyle. Belki de hayatım boyunca atanamayıp işsiz kalacağım. Sevgilim isterse inşaat işçisi olsun yine severim

Benim sevgilim inşaat işçisiydi
Ben atanmış bir öğretmendim
Çok maruz kaldım bu laflara
Senle paran için birlikte falan :)
Ona da kimbilir neler demişlerdir sen lise mezunusun falan
Ben şimdi doktora aşamasındayım, o da memur oldu lisans tamamlıyor. Yani demem o ki sağa sola bakarsan bizim ilişkimiz çoktan bitmişti de helvasını yemiştik :D

Bide sevgiliyken ailede olup biten ve konuşulan şeyler seni ilgilendirmez bence.Sevgilin anlatsa bile he deyip geçiştirmeliydin.Şimdiden ne gerek var bu dramlara?

Şimdi kendi ilişkimden örnek vereceğim. Benim de uzun süreli bir ilişkim vardı ama neticesinde ben bu ilişkiyi bitirmek zorunda kaldım. Hatta siz de konularıma yazmıştınız. Yardımcı olmuştunuz. O yüzden ben de size yardımcı olmak istiyorum. Buraya uzun uzun ilişkiyi neden bitirdiğimi yazmayacağım ama sevgilinizi benim eski sevgilime çok benzettim. Şöyle ki o da evinde geçen her türlü olumlu olumsuz her şeyi ama her şeyi bana anlatırdı. Ben de ona anlatırdım. Sanıyordum ki biz birbirimize bu şekilde dürüstüz. Ama bu gereksiz anlatılanların hepsi bizim kendi kuyumuzu kazmamıza yardım etti sadece. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilmek 1. sizde aileye karşı kin uyandırıyor, 2. asabınızı inanılmaz derecede bozuyor ve bu da sevgilinizle olan ilişkinize yansıyor. Bir erkeğin her şeyi iyisiyle kötüsüyle size anlatmadan önce kendisinin çözmesi gerekir böyle her şeyi taşımadan. Ben kendi sevgilim için ne güzel her şeyi bana anlatıyor derken sonra başımı taştan taşa vurdum. Gerçek erkek her haltı karşı tarafa taşıyan değil, gerektiği zaman ailesinin içinde dolaşan bu olumsuz lafları size hissettirmeden halleden erkekmiş. Bu şekilde her şeyi taşıyan erkeğin ardından gün geliyor güçsüz bir erkek çıkıyor. Benim başıma geldiği için söylüyorum. Lütfen biraz daha gözü açık olun, davranışlarını iyi gözlemleyin. Bu kadar ayrıntıyı anlatan erkekler laf ebesi oluyorlar da iş gerçekten sevgisini savunmaya gelince kenara çekiliyorlar. Genelde böyle yapan erkeklerin gün geliyor bambaşka bir yüzü ortaya çıkıyor, örneğin gün geliyor size karşı sözde (!) laf söylüyor gözüktüğü size laflarını taşıdığı akrabalarının yanında oluveriyor Birden bire. Ve eğer sevgiliniz bunu kendisi kurgulamadıysa, akrabalarında aşağılık kompleksi var demektirki aşağılık kompleksi olan insanlarla uğraşmak zaten en zorudur. Bunu da yaşadım, biliyorum. Bunları size anlatıyorum çünkü uyanık olmanızı istiyorum. Ailesindeki her olayı her lafı taşıyan erkeğin gün geliyor bambaşka bir yüzünü görüyorsunuz. Benim eski sevgilim de böyle yaparken aaa ne güzel Benimle her şeyi paylaşıyor diyordum ama hiçte güzel bir şey değilmiş aslında. Sizde lütfen dikkatli olun.

Son düzenleme:
Bence elinizden geldiğince aileyle olan muhabbetlerden uzak durmaya çalışın. Zor konular çünkü. Birinin birini küçük göreceği durum göremiyorum ben, ikinizin de gayet güzel meslekleri var çünkü. 21 yaşındayım hala lisans okuyorum, imrenmeden geçemeyeceğim bu arada... Mutluluklar dilerim

Bu kadar detayı siz nasıl biliyorsunuz maşallah sevgiliniz kim sizin hakkınızda ne söylese gelip size yetiştirmiş eltinin dediklerini bile anlatmış böyle sürekli het olanı biteni anlatırsa hem boşuna insanlara bilenirsiniz hem kafaya takarsınjz sevgiliniz herşeyi anlatmak zorunda değil bir de konunuzda alttan alta bir kendinizi övme sezdim
Bana da öyle geliyor açıkçası.Sadece bu konuda da değil üstelik.Konu sahibi sahte bir tevazu içinde.Sürekli eften püften konular açıp kendisinden bahsedilmesini istiyor gibi bir hali var.Sürekli yüksek lisans muhabbeti var bi' , her konuda o bi' kere vurgulanır kesin.Erkek arkadaşının lisans mezunu olmadığını sürekli söylemesi de bence kendini ondan üstün gördüğünden bunu dile getiriyor.Genel olarak konularınızı samimiyetsiz buluyorum konu sahibi.

Millete aldırmayan özgür kız imajı çizen birinin "Ayrılsak göbek atacaklar" minvalinde konu açması da çelişki barındırıyor.Esenlikler dilerim.

Back
X