- Konu Sahibi lonelybuthappy
Sevgilin farkında olmadan seni dolduruyor daha şimdiden bileniyorsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bunu düşündğmOnu bunu bilmem de neden akrabalarla , arkadaşlarla , aile ile her konuşulanı size noktasına , virgülüne varana kadar anlatıyor ki sevgiliniz ?
Konuyu daha okumaya başlarken bunu hissettim neden bilmiyorum. Geleceğe yatırım yapıyor gibi geldi bu şekilde konuşarak.Evet, hem de sevgilinin kurgusu! Etrafındakiler de söylüyor olabilir bir şeyler ama evlenince maaşınızı ona vermeniz, eğitiminizle ona üstünlük taslamamanız için size anlatıyor bunları bence. Sende “biz ayrılırsak mutlu olacaklar” imajı yaratıp ilişkinizi ne olursa olsun korumanızı sağlamaya çalışıyor. Yemeyin bu numarayı. Ve evet vermeyin maaşınızı ona atandığınızda.
Kesinlikle öyle. Belki de hayatım boyunca atanamayıp işsiz kalacağım. Sevgilim isterse inşaat işçisi olsun yine severim
Bana da öyle geliyor açıkçası.Sadece bu konuda da değil üstelik.Konu sahibi sahte bir tevazu içinde.Sürekli eften püften konular açıp kendisinden bahsedilmesini istiyor gibi bir hali var.Sürekli yüksek lisans muhabbeti var bi' , her konuda o bi' kere vurgulanır kesin.Erkek arkadaşının lisans mezunu olmadığını sürekli söylemesi de bence kendini ondan üstün gördüğünden bunu dile getiriyor.Genel olarak konularınızı samimiyetsiz buluyorum konu sahibi.Bu kadar detayı siz nasıl biliyorsunuz maşallah sevgiliniz kim sizin hakkınızda ne söylese gelip size yetiştirmiş eltinin dediklerini bile anlatmış böyle sürekli het olanı biteni anlatırsa hem boşuna insanlara bilenirsiniz hem kafaya takarsınjz sevgiliniz herşeyi anlatmak zorunda değil bir de konunuzda alttan alta bir kendinizi övme sezdim