ayrım yapan kv

ya kardeşim senin derdin ne insanları bu şekilde incitmeye hakkın yok. belliki bir kıyas var ve yapılıyosa 2 tarafada yapılması lazım. almışşsın eline klavyeyi ona buna laf sok. lütfen başınıza gelmeyen şeyler hakkında bu derece ileri geri konuşmayın.

Şimdi size bir uzmanlık sorusu: Kadının ne mecburiyeti var?

biz de yakında nişan düşünüyoruz. benim eltim yok 2 görümcem var. sülalede tek erkek yani nişanlım.
daha en başından ailesinin hiçbir şey yapamayacağını yapmayacağını belirtti. ben de kendimce onun ki ana baba da benimkiler amele mi o zaman benimkiler de yapmayacak dedim.

bir çöpümüz dahi olmadan girdik bu yola bu arada. ama hiç ummadığımız yerlerden ummadığımız şeyler çıkıp bizi rahatlatıyor.
benim de nişanlımın ailesi biraz ağzımın tavanı olmadığı için bana karşı mesafeliler. tuhaf bi aile çünkü ağzıma laf veriyorlar.

en samimi olduğum ve tek samimi olduğum insan yani küçük görümcem peşinen ailesinin destek olmayacağını ve bu yolda maddi olarak tek başımıza olduğumuzu belirtti.

yani bize bi de aleni aleni yapılmayacak dendi.
herşeyimi a dan z ye kendimiz yapıyoruz. üstelik kendimiz yaptığımız için kimse ağzını açamıyor. hele bi açsınlar!
allahtan cezanı arıyorsun sen. kv 1 yapacak 100 yaptım diye başına kakacak bi de elaleme 1000 yaptım yaranamadım diyecek.

akıllı ol şu anda ipler sende. ayrıca da hiç kimsenin hiçbir mecburiyeti yok sana bilezik yapmaya. çul çaput için mi evleniyorsun bileziğe güvenip ev mi düzüyorsun?
yapmayın artık tek kişi çalışıp ev geçindirilemeyen devirdeyiz artık. çiftli burma bileeenzik takmadılar diye nedir bu fesatlık?

sonra belki elti ile ilgili bilmediğiniz bir durum var?
bırakın bunları mutluluğunuza bakın eşinizle huzurunuza bakın.
allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…