- Konu Sahibi yuvarlaginkoseleri
arkadaşlar ya çok sinirliyim.kendi kendimi teskin edemiyorum.daha öncede bahsetmiştim eşimin ailesi bize karşı 1 kuruş harcamamak için kırk takla atıyor diye.sebebi ise benim çalışıyor olmam.tamam tabiki ben onlara güvenerek evlenmedim ama durumları gayet iyi olduğu halde bize karşı bu cimriliklerine sinir olurken aynı şeyi kızıma yapmalarını kabul edemiyorum artık.kayınpederimin durumu gayet iyi diğer iki kaynımın her zaman her daim yanında ....ama ben torun ayrımı yapmaz herhalde diyordum.kızmı hem manen hem madden ayırıyorlar.ya iki aydır gitmiyorduk kayınvalideye ...gittik haberi de vardı ...hiçbir sekilde hiçbir hazırlık yapmamış.ya bi elbise al,bez al,olmadıbi on lira ver bir sey al diye...anneme de ugradık durumları çok iyi olmadığı halde birsürü şey hazırlamış.ben bi ıslak mendil e bile razıydım oysa.sinir oluyorum çünkü anlam veremiyorum kadın yelek örüyor sevindim kızıma örüyor sandım.bize möi diye sordum.yok yengengile diyor.e bize örmeyecek misiniz dedim.siz buna benzemez neler alırsınız buna mı kaldınız diyor.ya nasıl sinir olmayayım.ben atla deve beklemiyorum.karun da değiliz ya alt tarafı öğretmeniz.ne bu ayrımcılık .nasıl bi yol izleyeceğimi şaşırdım