Ayaz99 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2016 129 13 98 31 24 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayaz99 #1 Mrb arkadaşlar 21+5 haftalik hamileyim doktorum 4boyutlu ayrıntılı ultrason yaptirmami önerdi bu hafta bitmeden İstanbul avrupa yakasinda Büyükçekmece beylikduzune yakin yaptiranlar fiyatlar nedir nerelerde yaptırdiniz yazarsanız sevinirim :)
Mrb arkadaşlar 21+5 haftalik hamileyim doktorum 4boyutlu ayrıntılı ultrason yaptirmami önerdi bu hafta bitmeden İstanbul avrupa yakasinda Büyükçekmece beylikduzune yakin yaptiranlar fiyatlar nedir nerelerde yaptırdiniz yazarsanız sevinirim :)
D denizbebesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2023 379 362 33 24 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayaz99 #2 Ayaz99 .!.: Mrb arkadaşlar 21+5 haftalik hamileyim doktorum 4boyutlu ayrıntılı ultrason yaptirmami önerdi bu hafta bitmeden İstanbul avrupa yakasinda Büyükçekmece beylikduzune yakin yaptiranlar fiyatlar nedir nerelerde yaptırdiniz yazarsanız sevinirim :) Genişletmek için tıkla... Bahçeşehir livde perinatolog 1.750 tl idi . Ama memnun kaldım .
Ayaz99 .!.: Mrb arkadaşlar 21+5 haftalik hamileyim doktorum 4boyutlu ayrıntılı ultrason yaptirmami önerdi bu hafta bitmeden İstanbul avrupa yakasinda Büyükçekmece beylikduzune yakin yaptiranlar fiyatlar nedir nerelerde yaptırdiniz yazarsanız sevinirim :) Genişletmek için tıkla... Bahçeşehir livde perinatolog 1.750 tl idi . Ama memnun kaldım .
dogadostupanda Nirvana Kayıtlı Üye 15 Şubat 2015 13.376 47.268 798 24 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayaz99 #3 Ayaz99 .!.: Mrb arkadaşlar 21+5 haftalik hamileyim doktorum 4boyutlu ayrıntılı ultrason yaptirmami önerdi bu hafta bitmeden İstanbul avrupa yakasinda Büyükçekmece beylikduzune yakin yaptiranlar fiyatlar nedir nerelerde yaptırdiniz yazarsanız sevinirim :) Genişletmek için tıkla... Üniversite hastanesinde ogretim uyesi perinatologum bana ücretsiz yapmisti. Sadece öğretim üyesi olduğu icin muayene ucreti odedim
Ayaz99 .!.: Mrb arkadaşlar 21+5 haftalik hamileyim doktorum 4boyutlu ayrıntılı ultrason yaptirmami önerdi bu hafta bitmeden İstanbul avrupa yakasinda Büyükçekmece beylikduzune yakin yaptiranlar fiyatlar nedir nerelerde yaptırdiniz yazarsanız sevinirim :) Genişletmek için tıkla... Üniversite hastanesinde ogretim uyesi perinatologum bana ücretsiz yapmisti. Sadece öğretim üyesi olduğu icin muayene ucreti odedim
H Hilallbozkurt Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Nisan 2023 7 3 1 37 5 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayaz99 #4 Ayaz99 .!.: Mrb arkadaşlar 21+5 haftalik hamileyim doktorum 4boyutlu ayrıntılı ultrason yaptirmami önerdi bu hafta bitmeden İstanbul avrupa yakasinda Büyükçekmece beylikduzune yakin yaptiranlar fiyatlar nedir nerelerde yaptırdiniz yazarsanız sevinirim :) Genişletmek için tıkla... Ben de saglikciyim, fatihte hekimoğlu görüntüleme merkezini öneriyorum. Ücreti 800 tl
Ayaz99 .!.: Mrb arkadaşlar 21+5 haftalik hamileyim doktorum 4boyutlu ayrıntılı ultrason yaptirmami önerdi bu hafta bitmeden İstanbul avrupa yakasinda Büyükçekmece beylikduzune yakin yaptiranlar fiyatlar nedir nerelerde yaptırdiniz yazarsanız sevinirim :) Genişletmek için tıkla... Ben de saglikciyim, fatihte hekimoğlu görüntüleme merkezini öneriyorum. Ücreti 800 tl
Ayaz99 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2016 129 13 98 31 6 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayaz99 #5 Beylikdüzü medihausta yaptirdim 1015 tl kizlar doktor çok ilgiliydi saolsun oneririm