Ayrıntılı(ikinci düzey) ultrason

Mnmsyne

Masal bebeğim geliyor <3
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
565
229
23
İnternette ayrıntılı ultrasonun yani bebeğin tüm organlarının tek tek incelendiği ultrasonun 17-21 haftalar arasında olduğu yazıyor. Siz kaçıncı haftalarda yaptırdınız ?

Yaptırmayı düşünüyorsan süreyi gecirme canım ayrıca yaptırmayı öneririm. Mesanesinden kalbine kadar her şeyini görüyorsun. Çok güzel bir duygu

Yaptırmayı düşünüyorsan süreyi gecirme canım ayrıca yaptırmayı öneririm. Mesanesinden kalbine kadar her şeyini görüyorsun. Çok güzel bir duygu
Yaptırıcam canım ama kaçıncı haftada yaptırmam gerektiğini bilmiyorum. İnternette 17-22 yazıyor. 18 de gitsem yaparlar mı ? Herkes 22-22 de gitmiş. Farkediyor mu yani ?

Yaptırıcam canım ama kaçıncı haftada yaptırmam gerektiğini bilmiyorum. İnternette 17-22 yazıyor. 18 de gitsem yaparlar mı ? Herkes 22-22 de gitmiş. Farkediyor mu yani ?
Hayır farketmez yeter ki o bahsedilen süreç içinde git. Hastaneyi arayip öğrensen daha iyi sanki. benim.doktor 20.hafta demisti ama senin doktor belki 22 de gel diyecek. Bilemiyorum

Benim de hesaplamama göre ayın 17sinde 20. haftamın bitiş tarihi, doktorum bana 16 Ocaktan sonra git demişti. Demekki 16sından sonra git dediğine göre 20. hafta dolduğunda yapılıyor...

Sordum doktora. Organlar tam anlamıyla artık geliştiği için 20-21 haftalardaki ölçümler daha garanti oluyormuş. Erken dönemde gidilirse bazı organları göremeyip ölçemeyebiliyorlarmış. 2 kere iş yapmamak için 20-21-22 o haftalar ideal dedi.

ben 24. haftada yaptırdım her şeyi rahatlıkla gördü doktor. elbette önerilen 20-22 hafta arası ama 24 haftaya kadar da rahatlıkla bakıyorlar.

20-24 hafta arası demişti doktorum. 21.haftada yaptırdım bende.

Yazan herkese teşekkür ederim. Herkese hayırlı gebelikler. Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Kızlar ayrıntılı ultrasonu hangı hstanede yaptırdınız ve fıyatlarını ogrenebılırmıyım

Kızlar ayrıntılı ultrasonu hangı hstanede yaptırdınız ve fıyatlarını ogrenebılırmıyım

İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi'nde Hakan Bey'e yaptırdım. 425.-TL'ya yaptırdım.

Eltim 21 haftalık hamile. O da dün Ataşehir Memorial'de Tolga Bey'e yaptırdı. 485 yada 495.-TL ödedi

İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi'nde Hakan Bey'e yaptırdım. 425.-TL'ya yaptırdım.

Eltim 21 haftalık hamile. O da dün Ataşehir Memorial'de Tolga Bey'e yaptırdı. 485 yada 495.-TL ödedi
Peki devlet hastanelerinde yapılıyor mu

Evet canım 20. Haftanda gidersen doktor yönlendiriyor.

Back
X