canım ben 13 haftalıkken bir yaptırdım 200tl oda şişlide şişli caminin karşısında özel bir doktor muaynane adı osman özyurt zaten adamın muayne üçreti bu ayrı para almıyor sonra çapa medilife hastanesine gidiyorum o doktor istedi 3lü test yani ayrıntılı ulturason onuda karşısında tomo çek var orda 150 yaptırdım daha yeni 1 ay oldu fiyatlar pahalı benim bebeğimin sağ ayağında biraz eğrilik çıktı tam 1,5 saat baktılar belim ağrıdı yatmaktan sonra doktora gösterdim evet eğer böyle doğarsa tedavi edilebiliyor dediler ama böylede doğmayabiliyor bazen ama çok ağladım sonra düşünmüyorum ben inanıyorum sağlıklı doğacağına bide benim akrabama bebeğinin beyninde su var sakat olur dediler sonlandırıcaklardı heralde kabul etmedi ve sapasağlam doğdu tanıdığım birinin eşine daum sendromu var dediler onun bebeğide sapasağlam doğdu nebiliyim ben boşu boşuna kafaya takıyorsun bir sorunda olsa doğurum insan güvenemiyor genede blki yanılıyordur diye ben ilk kızımda bunların hiçbirini yaptırmadım hiçte birşey olmadı
canım ben 13 haftalıkken bir yaptırdım 200tl oda şişlide şişli caminin karşısında özel bir doktor muaynane adı osman özyurt zaten adamın muayne üçreti bu ayrı para almıyor sonra çapa medilife hastanesine gidiyorum o doktor istedi 3lü test yani ayrıntılı ulturason onuda karşısında tomo çek var orda 150 yaptırdım daha yeni 1 ay oldu fiyatlar pahalı benim bebeğimin sağ ayağında biraz eğrilik çıktı tam 1,5 saat baktılar belim ağrıdı yatmaktan sonra doktora gösterdim evet eğer böyle doğarsa tedavi edilebiliyor dediler ama böylede doğmayabiliyor bazen ama çok ağladım sonra düşünmüyorum ben inanıyorum sağlıklı doğacağına bide benim akrabama bebeğinin beyninde su var sakat olur dediler sonlandırıcaklardı heralde kabul etmedi ve sapasağlam doğdu tanıdığım birinin eşine daum sendromu var dediler onun bebeğide sapasağlam doğdu nebiliyim ben boşu boşuna kafaya takıyorsun bir sorunda olsa doğurum insan güvenemiyor genede blki yanılıyordur diye ben ilk kızımda bunların hiçbirini yaptırmadım hiçte birşey olmadı
ne kadar pahalı yaptırmıssınız yaaa şaşırdım valla. benıım ikiz oldugu için acıl ayrıntılı sıtedıler 45 ytl verdım arkadaşlar
napıyonuz sız yaa.. bursadayım ben hemde hastanede yaptırmadım medıkalde yaptırdım..
20. haftama girdim, doktorum ayrıntılı ultrason istedi bu haftada. Ama ücretinden bahsetmemişti hiç, şimdi randevu sırasında öğrendik 200 tl istiyor. Ayrıntılı ultrason yaptıran tecrübeli annelerimiz yardımcı olabilir mi lütfen =( sizz nereye gittiniz, ne kadar ücret ödediniz, cd veriliyor mu? Ve (Allah korusun) bir sorun olduğunda anne karnında müdaahale edilebiliyor mu? Yapılmasa ne olurrrrr ve son olarak devlet hastahaneleri yapıyor mu ? İst. - Avrupa da önereceğiniz yerler neresi acaba?
Yardımcı olursanız çok sevinirim, sabahtan beri düşünüyorum, canımı sıktı bu konu =(
ne kadar pahalı yaptırmıssınız yaaa şaşırdım valla. benıım ikiz oldugu için acıl ayrıntılı sıtedıler 45 ytl verdım arkadaşlar
napıyonuz sız yaa.. bursadayım ben hemde hastanede yaptırmadım medıkalde yaptırdım..
bence cok onemlı canım ayrıntılı ulturasyon.ben ılk bebeğimi kayıp ettım özuyluydu 24. haftamda bellı oldu o zaman ayrıntılı ulturasyonda daha erken bellı olabılırdı.ıkıncı bebeğimde ılk haftamdan berı sureklı gırdım her gırmemde 50 tl ödedım senınkı cok pahalı.ve cd verdıler evdede seyrettım her yerını sectım kendım gorudm içim rahat ettı ayrıca yuzunu bıle bılıyordum doğduğunda aynısıydı ben samsundayım anaklınığe gıdıyordum ayrı bır doktor baktı sadece ulturasyonla zaten.bence hemen gır ama başka yerde gır o para verılmez ona.
Canım ben haznedar vital hospital'de yaptırdım,çok ta memnun kaldım.100 tl idi..2 hafta önce yaptırdım...
aynen tatlım bende haftaya randavu aldım 42 tl dedıler asşlında gecen sene 150 tl ıdı ama sgk ıle anlaşma sağlamışlar n-bende sakaryadayım
hay Allahım bana neden rast gelmiyor ki ? oraya gelip yaptırsam nerdeyse yol parası ile daha ucuza gelecek yani. İstanbulda tutturabildiğine yapıyor demek ki hastaneler bunu..
arıyorum ama yok maalesef gerçekten o parayı alacak kadar zahmet çekiyorlarmı acaba ? neden bu kadar çok istiyorlar bilmiyorum kiii
cd verdiler mi ? ne kadar sürdü birde
yorumlar için teşekkür ederim kızlar, aklım çok karışık
cd verdiler mi ? ne kadar sürdü birde
yorumlar için teşekkür ederim kızlar, aklım çok karışık
canım zahmet cekmek degıl ınankı bebeğin için hepsı .banada 200 deseler ben yıne gıderdım.ılk bebeğimde omurılık kısmı acıktı yanı belınde kese vardı.onceden ayrıntılı ulturasyona gırmış olsam belkı kurtajla sona erecektı ama gırmedım bılmıyordum.sonunda doğum ettım cok aıclar cektım.2. bebeğimde sureklı gırdım parası ne olursa olsun eyer yoksa gır canım.tabı doktorda cok onemlı guvendığın doktor olsun.sanada gostersın kendısı bakıp gıtmesın.benım doktorum cok ılgılıydı kendısı gosterdı ve ılk zmanlar organları incelendığınden daha uzun suruyordu.sonra keyıf için yuzunu gormek için gırdım.her ayda bır şeyıne baktılar.her ay derken 4 kere fılan gırdım hamılelığın sonunda gırmedım.o zaman yuzunu gostermedı yerı daraldığı için.bence aklın karışmasın ve bebeğine herşey deger.ben tatılden dondum annemgılın orda yoktu aytınlı olanda bellı ayda sokuyolardı evıme geldım tatılı bırakıp sırf ayrıntılıya gıreceğim dıye.
bende anlamıyorum tatlım ama yaptırman cok önemlı mesela bı arkadaşımın oğlunda böbrege gıden damarda darlık varmış ve detaylıda anlamışlar 3 ay sonra doğumdan amelıyat oldu yoksa hıc bı belirtı vermeksızın 8 9 yaşına kadar gıdıp dıyaalıze kadar gıdılebılırmış ondan dolayı yapılmasını önerırım
cd almadım ama en az yarım saat 40 dk sürdü ve çok ilgilendiler..
biraz daha araştırayım hem güvenli hem uygun biryer bulabilirsem yaptıracağım inş
bende bunu merak ediyordm. doğumdan sonra belli olmaz mı zaten bir sorun olsa diye demek ki olmuyormuş, teşekkür ederim.
teşekkür ederim yorumunuz için yarın bi eşimle görüşeyim bakalım karar vermemiz lazım en kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?