Bir kaç hastaneyi arayıp sordum ama sadece muayene ücretini söylediler ayrıntılı ultrason fiyatını vezneden öğrenirsiniz dediler gerçekten uçmuş fiyatlarAnkara'da çok iyi bir doktora 500₺ yaptırdım. Ama daha vasat yerlerde 1000 ₺ye çıkan bile duydum, araştırın
Evet sanırım her şehirde farklı oluyor biz ilçedeyiz o yüzden farklı bir ile gidip yaptırmam gerekiyorŞehirden şehire değişiyor duyduğum kadarıyla. Ben 300 TL'ye yaptırdım. Kimi kurumda radyolog bakıyor kimisinde riskli gebelik uzmanı. Arayıp fiyat alın bir kaç kuruluşu.
Ankara da nerede yaptırdınız acaba?Ankara'da çok iyi bir doktora 500₺ yaptırdım. Ama daha vasat yerlerde 1000 ₺ye çıkan bile duydum, araştırın
Gulhiz Karataş :)Ankara da nerede yaptırdınız acaba?
Bir araştırayım teşekkür ederimGulhiz Karataş :)
Canım geçen sene 400 tl ye yaptırdım.. Farklı hastaneleri arayıp bilgi aldım.. Bulunduğum şehirde 400 ve 500 tl arası fiyatlar aldım..Merhaba kızlar bulunduğumuz yerdeki doktor sıkıntısından dolayı bebeğimiz için devlet hastanesine muayeneye gidiyoruz ama orada ayrıntılı ultrason yok ne yazık ki özel bi hastaneye gitmemiz gerektiğini söylediler her hastanede farklıdır ama tahmini olarak ayrıntılı ultrason ücretleri ne kadar oluyor bilgisi olan var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?