Ayrıntılı ultrason yaptıran İstanbul Anadolu yakası sakinleri

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Merhaba kızlar belki daha öncedende soruldu ama fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı nerede yaptırdınız siz? Ben pendikteyim Yüzyıl hastanesine sordum 300tl dedi fazla geldi..

Merhaba kızlar belki daha öncedende soruldu ama fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı nerede yaptırdınız siz? Ben pendikteyim Yüzyıl hastanesine sordum 300tl dedi fazla geldi..
canımm ben gebzede yaptırdım medical de 225 tl istersen burda yaptır bi minibüslük yolun var zatn ama 225 den düşük de yok çok pahalı gerçekten detaylı ultrasonlar
izmit eğitim araştırmada da oluyrmuş ama özelde yaptırdığın kdr iyi olmuyrmuş tabi dvletteki

Sağol canım gerçekten çok pahalı bölge hastanesibe sordum orasıda 400 dedi

Sağol canım gerçekten çok pahalı bölge hastanesibe sordum orasıda 400 dedi
fena gerçkten benm gittiğim doktor çok iyiydi mesela prof bi de hastaneden birini çağırıp video ya çektirmemi sağladılar çok ilgili bi doktordu gerçkten Allah razı olsun..

fena gerçkten benm gittiğim doktor çok iyiydi mesela prof bi de hastaneden birini çağırıp video ya çektirmemi sağladılar çok ilgili bi doktordu gerçkten Allah razı olsun..
Kimdi canım doktorun? Bende Gebzeye giderim olmadı

Pendik hospitalde yaptıran var mı acaba? Oraya sordum fiyata 225 tl dediler

Kızlar İstanbul'da değilim ben ama üniversite hastanelerine sordunuz mu? Ben Balcalıda yaptıracağım şimdiden randevu aldım 6 Marta 122 TL dediler.

Bende yarın bağdat cad.de fetus prenatal tanı merkezi var doçent dr. zeki şahinoğluna gideceğim tavsiye üzerine, 320 tl, kendisi perinatolog, şöyle söyleyeyim fiyat olarak radyologlar daha uyguın oluyor,150-200 civarı, perinatologlar daha pahalı oluyor, 300den başlıyor genelde diye biliyorum 600 e kadar yolu var, ama şahsen bir sağlıkçı olarak perinatoloğa gitmeni tavsiye ederim 100 lira daha fazla ver perinatoloğa git bence, radyologları kötülemek değil amacım, ama perinatologlar daha işinin erbabı diyebiliriz..

Fiyat aldıklarım hep radyologdu malesef. Tesekkür ederim

fetus harika bir tercih.. mehmet beye gitmiştim ben de aynı fiyata.. zeki beyin nasıl olduğu hakkında yorumunuz nedir? bir de mehmet bey baya tecrübeli birazcık yaşlı bir amcamız ama aşırı bilgili idi.. zeki bey de öyle mi?

saat 2 de randevum var çıkınca yazacağım düşüncelerimi, en az mehmet bey kadar iyi olduğunu duydum bakalım :)

saat 2 de randevum var çıkınca yazacağım düşüncelerimi, en az mehmet bey kadar iyi olduğunu duydum bakalım :)

ben umraniyede afiyet hastanesinde yaptirdim 180 tl diye hatirliyorum en uyguju umrnaiyede burasi ayrica cd de veriyolar heryer cd de vermiyor

Ben çok arastirmistim her yerde pahaliydi 300 500 diyorlarsi maltepe bölge hastanesinde 217 TL te yaptirdim çokta ilgilendiler memnun kaldim

Teşekkürler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…