Ayrıntılı ultrason yaptıran İstanbul Anadolu yakası sakinleri

Kizlar bu ayrintili ultrasonda bebegimizin yuzunu gorebiliyormuyuz renkli olarak bide pendik civari uygun yapan yer var mi

Kizlar bu ayrintili ultrasonda bebegimizin yuzunu gorebiliyormuyuz renkli olarak bide pendik civari uygun yapan yer var mi
bebeğin yüzü diğer ultrasonlara göre daha net görünüyor. ben de pendik civarnı çok araştrmıştım en uyguna kaynarca cihan tıp merkezini buldum 200 tlye. hem de çok memnun kaldım

Ne zaman yaptirmistin hangi ayda bide yani uc boyutlumu goruyoruz
Pendik hospitalde 225e yaptırdım. Üç boyutlu olarak gösterdi bana doktor fotoğraf kağıdına basıp verdi fotolarınıda yüzünü net bir şekilde görebildim cdye de atmış aynı fotoları . 15 20 dk sürdü.

45 dakika filan diye duydum 15 20 dakika az degiilmi

merhaba, şuan bende araştırma yapıyorum sanırım zeki beye gideceğim. Cd ve fotoğraf veriyorlarmı. ve ne kadar sürüyor.

merhaba, şuan bende araştırma yapıyorum sanırım zeki beye gideceğim. Cd ve fotoğraf veriyorlarmı. ve ne kadar sürüyor.

Evet cd ve fotoğraf veriyorlar, 20 dk civarı sürdü ultrason, foto 1 adet yüz fotosu verdi, cd de incelediği tüm organları videoları var

Evet cd ve fotoğraf veriyorlar, 20 dk civarı sürdü ultrason, foto 1 adet yüz fotosu verdi, cd de incelediği tüm organları videoları var
tşk ederim :) içime sinen başka yer olmadı randevumu alıyım en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…