- 7 Mayıs 2016
- 21
- 6
- 8
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğin yüzü diğer ultrasonlara göre daha net görünüyor. ben de pendik civarnı çok araştrmıştım en uyguna kaynarca cihan tıp merkezini buldum 200 tlye. hem de çok memnun kaldımKizlar bu ayrintili ultrasonda bebegimizin yuzunu gorebiliyormuyuz renkli olarak bide pendik civari uygun yapan yer var mi
Ne zaman yaptirmistin hangi ayda bide yani uc boyutlumu goruyoruzbebeğin yüzü diğer ultrasonlara göre daha net görünüyor. ben de pendik civarnı çok araştrmıştım en uyguna kaynarca cihan tıp merkezini buldum 200 tlye. hem de çok memnun kaldım
Pendik hospitalde 225e yaptırdım. Üç boyutlu olarak gösterdi bana doktor fotoğraf kağıdına basıp verdi fotolarınıda yüzünü net bir şekilde görebildim cdye de atmış aynı fotoları . 15 20 dk sürdü.Ne zaman yaptirmistin hangi ayda bide yani uc boyutlumu goruyoruz
45 dakika filan diye duydum 15 20 dakika az degiilmiPendik hospitalde 225e yaptırdım. Üç boyutlu olarak gösterdi bana doktor fotoğraf kağıdına basıp verdi fotolarınıda yüzünü net bir şekilde görebildim cdye de atmış aynı fotoları . 15 20 dk sürdü.
Ultrason aletiyle herşeyine baktı bilmiyorum 45 dk sürenlerinki nasıl oluyo45 dakika filan diye duydum 15 20 dakika az degiilmi
Bana da yarım saat sürüyo en az demişlerdi zaten ama söyledikleri gibi olmadı.Gebzede medicalpark 45 dk suruo dedi
Memnun kaldin yani dimi canimBana da yarım saat sürüyo en az demişlerdi zaten ama söyledikleri gibi olmadı.
Yani fiziksel herşeyine baktı bi sorunda çıkmadı Allaha şükür iyiydiMemnun kaldin yani dimi canim
merhaba, şuan bende araştırma yapıyorum sanırım zeki beye gideceğim. Cd ve fotoğraf veriyorlarmı. ve ne kadar sürüyor.Selamlar, dün zeki beye gittim, gayet güzel geçti, çok şükür bir sıkıntı yokmuş, herşey yerli yerinde maşallah :) doktor beyde gayet cool ve baktığı herşeyi tek tek anlatan bilgili ve ilgili bir beydi, ben memnun kaldım tavsiyede ederim :)
merhaba, şuan bende araştırma yapıyorum sanırım zeki beye gideceğim. Cd ve fotoğraf veriyorlarmı. ve ne kadar sürüyor.
tşk ederim :) içime sinen başka yer olmadı randevumu alıyım en iyisi :)Evet cd ve fotoğraf veriyorlar, 20 dk civarı sürdü ultrason, foto 1 adet yüz fotosu verdi, cd de incelediği tüm organları videoları var
ben memnun kalmıştım inşallah sizde memnun kalırsınız :) problemsiz bir muayene diliyorumtşk ederim :) içime sinen başka yer olmadı randevumu alıyım en iyisi :)