- 20 Eylül 2021
- 93
- 27
- 18
- 25
- Konu Sahibi Selin demirci
Kızlar merhaba eşimle Çarşamba günü ayrıntılı ultrason a gitmeyi düşünüyoruz şuan 12+1 iz o gün 12+3 olucaz cinsiyet için sizce belli olur mu ya da ne sormami önerirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıntılı ultrason 13. Haftada oluyomuymus ben hiç duymadım doktorunuz mu gelin dediKızlar merhaba eşimle Çarşamba günü ayrıntılı ultrason a gitmeyi düşünüyoruz şuan 12+1 iz o gün 12+3 olucaz cinsiyet için sizce belli olur mu ya da ne sormami önerirsiniz
Ayrıntılı ultrason 13. Haftada oluyomuymus ben hiç duymadım doktorunuz mu gelin dedi ayrıntılı da özel klinige girmeyi tercih ettim parasıyla değil mi istediğim zaman giderim olmazsa tekrar sadece soru sordum hatta istersem hep giderim illa ki doktorumun demesi mi lazım ona kalırsa ikili tarama da istiyorlar bir kusuru olsa aldıracak mısın yani uzun lafın kısası demem o ki olur ya da olmaz desen yeterli teşekkürler:) ha bide 13 değil tekrar oku yazidigimi şuan 12+1 o zaman 12+3 demişim
Tüm batın ultrasonda 4 aylık hamilelik belli olur muo haftalardaki cinsiyet sadece tahmin oluyor bana o haftalarda erkek dedi dr um ama 17. haftada kız olduğu netleşti.
üsteki yoruma da katılıyorum ayrıntılı ultrason 20-24 hafta arası yapılıyor bende konunuza onunla mı ilgili diye girdim
istediğiniz kadar da ayrıntılı ultrasona gitemezsiniz dr lar musade etmez
Hamilelik belli olur mu tüm batın ultrasondaTövbeler olsun üstüme iyilik sağlıkolur bacım hatt istersen doğur bize ne parasıyla
Kaç haftalık olduğuna göre değişir yeniyse görünmüyor alttan muayene olmadanHamilelik belli olur mu tüm batın ultrasonda
4 aylık belli olur muKaç haftalık olduğuna göre değişir yeniyse görünmüyor alttan muayene olmadan
E tabiki kocaman bebek4 aylık belli olur mu
Çok teşekkür ederim iyi akşamlarE tabiki kocaman bebek
Daha önce hiç doktora gitmediniz mi bu haftanıza kadarÇok teşekkür ederim iyi akşamlar
bugün tüm batın ultrasona gittim ama bir sey cıkmadı sormaya da çekindim reglimi de oluyorum 4 aydır ama emin olamadım sormak istedim tesekkur ederim cevabınız icinDaha önce hiç doktora gitmediniz mi bu haftanıza kadar
Aaa şimdi anladım :) yok yok değilsinizdir imkansız yani görünür elinizi açın o kadar boyda bir bebek olması lazım normaldebugün tüm batın ultrasona gittim ama bir sey cıkmadı sormaya da çekindim reglimi de oluyorum 4 aydır ama emin olamadım sormak istedim tesekkur ederim cevabınız icin
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için cok sagolun :)Aaa şimdi anladım :) yok yok değilsinizdir imkansız yani görünür elinizi açın o kadar boyda bir bebek olması lazım normalde