ayrıntılı ultrason

_Merve-_-

oğluşummmm =)
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
106
4
118
kızlar ctesi günü ayrıntılı ultrasona girdik 20haftalık hamileyim bebeğimin beyninde 5mmlik bi kist görüldü tek taraflı çok önemli değil dediler ama ben çok korkuyorum inşallah bi sorun çıkmaz nolur bişeyler deyin

Canım konuyla ilgili bir fikrim yok ama doktorun bir sıkıntı olmadıgını söyediyse sende stres yapma allahın izniyle birşey olmaz bebegine.Bak benim tek arter tek venim var bebegimin kalp kapakçıgında kaçak oldugunu söylediler bir hafta sonrakiş kontrolde hiçbir sıkıntı yoktu düzelmişti bebegimindeki problem.

inşallah düzelir ama işte insan yinede çok korkuyor ya Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde doğsa yavrularımız

Doktorun önemli değil dediyse değildir..boş yere stres yapma bebeğe artık herşeyi alıyorlar

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

canım bende bugun doktora gittim.banada aynı şeyi söyledi hatta usg de belli.Ama hamileliğin ilerki zamanlarında kayboluyor dedi.
Renkli usg den sonra daha netleşir.renkli usg yaptır dedi 21 haftada.
İnşaallah birbirimize hayırlı haberler veririrz
benimde morelim bozuldu bugun.İnsan ister istemez vesveseleniyo.Aklına getirmemeye calış bol bol dua edelim

hiç canını sıkma.bizimkinde de 2 tane vardı.ama 26. haftada ikisi de geçmişti.26.haftadan sonra kayboluyormuş zaten.üzme kendini

illa şart mı ayrıntılı ultrasona girmek??? girmeyi düşünmüyorum ben. bi problem varsada çözümü olcak mı ki??

gebeliğin ilerleyen haftalarında düzeliyor çoğu kez duydum ben de.. moralinizi yüksek tutun.. bebeğinizle bol bol konuşun iyi düşünmek lazım.. çok zor tahmin ediyorum ama annelik böyle çok zor.. sağlam durun.. inanın iyi haberler alacağınıza.. doktorunuz önemli görse muhakkak söylerdi.. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

canım 2 ayrı arkadaşım aynı sıkıntıyı yaşadı dr önemli değil dese D3 onlar kafaya taktı şimdi ikisi de çok sağlıklı çocuklara sahipler gerçekten dr a güven ve üzülme

ee yazmamışsınız baslık sahıbı bayan ve dıger byan nedır son durum

18 haftalıkken Ensede kist gördü doktorlar bende de 1 cm civarında herhangibişe yapmadık doğumdan sona bakılır gerekirse ameliyat yapılır aldırılır demişlrrdş çok şükğr 26-27 haftalıkken kontrole gittiğimde hiçbişe kalmamış dedi sıkma canını allahın iznşyle hiçbişe yoktur

arkadaşlar bende 24+2 haftalık hamileyim.İkiz hamileyim.3 hafta önce ayrıntılı ultrasona girdim herşey normal sıkıntı yok demişti.Dün yine kontrolüm vardı.Oğlumun beyninde küçük bi karartı gördüğünü söyledi.Çok önemli değil ama önemsizde değil bu durum,bir hafta sonra yine bakalım büyüme varsa yada kaybolmamışsa mr çekelim dedi.Beynin herşeyi bütün fonksiyonları gelişimi çok güzel hiçbirsıkıntı yok bunu kafana takıp kendini üzme dedi.
Böyle bişey yaşayan var mı?İçim içimi yiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…