Ayrıntılı ultrason??

Narcoleptic insomniac

Gözümün biri söndü kör oldum..
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
3.948
3.612
83
Arkadaslar Denizli'de ayrıntılı ultrasona giden var mı? Varsa nereyi tavsiye edersiniz?
Ayrıntılı ultrason cektirecegimiz yerin onemi var mi? Makina farki ya da çeken kisinin yorum farki var mı?

antalya'da yaşıyorum ben. benim iki tane arkadaşımı aynı kişiye yönlendirdi doktorları. 4 boyutlu ultrason için

Ben de birkac arkadasimdan bir merkez hakkinda tavsiye aldim ama perinatolog bulmak cok kolay degil internetten arattigimda denizlide sadece 1 tane gorunuyor onun da adini hic duymadim. Arkadaşların tavsiyesine uyup o merkeze mi gitsem izmire mi gitsem bilemedim

Ben de birkac arkadasimdan bir merkez hakkinda tavsiye aldim ama perinatolog bulmak cok kolay degil internetten arattigimda denizlide sadece 1 tane gorunuyor onun da adini hic duymadim. Arkadaşların tavsiyesine uyup o merkeze mi gitsem izmire mi gitsem bilemedim
bence arkadaşlarınızın tavsiyesine uyup gitmeniz daha mantıklı gibi geliyor ama yine de bilemedim. yani onlar yaşayıup tecrübe ettilerse eğer. izmir'i de araştırın isterseniz.

bence arkadaşlarınızın tavsiyesine uyup gitmeniz daha mantıklı gibi geliyor ama yine de bilemedim. yani onlar yaşayıup tecrübe ettilerse eğer. izmir'i de araştırın isterseniz.

Memnun kalmislar aslinda ama doktorun perinatolog olmamasi biraz rahatsiz etti beni. Hamilelikte anksiyetem de fena artti surekli armudun sapi uzumun copu durumundayım sanirim hicbiri icimi rahatlatmayacak bebegimi saglikla kucagima almadan:(

Memnun kalmislar aslinda ama doktorun perinatolog olmamasi biraz rahatsiz etti beni. Hamilelikte anksiyetem de fena artti surekli armudun sapi uzumun copu durumundayım sanirim hicbiri icimi rahatlatmayacak bebegimi saglikla kucagima almadan:KK43:
bazen düşünüyorum da eskiden bunlar yoktu ve hepimiz sağlıklı doğduk. Canını sıkma arkadaşım içine azda olsa sinen bir yere yaptırman gerekecek. sağşıkla al bebeğini kucağına inşallah

bazen düşünüyorum da eskiden bunlar yoktu ve hepimiz sağlıklı doğduk. Canını sıkma arkadaşım içine azda olsa sinen bir yere yaptırman gerekecek. sağşıkla al bebeğini kucağına inşallah

Cok haklisin simdi her sey goz onunde olunca bu kadar cok bilip takip etmek bizim de canımız sıkılıyor aslinda. Cok tesekkur ederim insallah bebeklerimize saglikla kavusuruz.

Arkadaslar Denizli'de ayrıntılı ultrasona giden var mı? Varsa nereyi tavsiye edersiniz?
Ayrıntılı ultrason cektirecegimiz yerin onemi var mi? Makina farki ya da çeken kisinin yorum farki var mı?
Denizli'de Ultrapark var. Bölgedeki en iyi ultrason cihazı onlardaymış. Arkadaşlarım gibi Biz orada yaptırdık. Çok güzel renkli fotoğraflarımız da aldık. Doktor çok iyi inceledi. Cihazın kalitesi göz önüne alınırsa fiyatı da uygun. Uyduruk cihazlarla yapılan incelemeye verilen para israf olur. Sonuçta doktor cihazın gösterdiğine göre tanı koyuyor. Ayrıca radyoloji uzmanı olması daha iyi bence. Sonuçta perinataloji uzmanı da bir kadın-doğumcu. İşi sadece tanı koymak olan radyoloji uzmanlarının bakış açısı farklı olur. Bir kadın Doğum uzmanı görmüş zaten bir de farklı bir branş uzmanı görmesi daha avantajlı bana göre.

Ben çok araştırdım. Özel hastaneleri, paü yü, muayenehaneleri. En iyisinin Ultrapark olduğu sonucuda vardım. Cihazları daha gelişmiş, daha uzun süre inceliyorlar. Ayrıca doktorum 1ci sırada Ultrapark'ı önermişti. Biz memnun kaldık. Tavsiye ederim.

Back
X