22+1'de çektirdim. Doktor en uygun 22 hafta demişti.kızlar ayrıntılı ultrason çektiren var mı? Ne zaman çekilmesi daha iyi erken haftalarda kalp gelişmemiş oluyormuş sanırm 22 23 de çektirin diyenler var kafam karıştı
hımm bu daha güzel oldu teşk ederm cnm peki herşeyi görünüyor mu belli oluyor mu22+1'de çektirdim. Doktor en uygun 22 hafta demişti.
Gözyaşı kanallarından tüm kemiklere kadar inceledi canım 45 dk sürdü benimki. Bebeğin duruşuyla alakalı oluyor zaman. Doktor 20 dk ile 60 dk arası sürer demişti. Benimki pek göstermedi kendini. Bu arada girmeden önce lavaboya git. Uzun sürerse sıkışma :)hımm bu daha güzel oldu teşk ederm cnm peki herşeyi görünüyor mu belli oluyor mu
ayy yerim onu yüzü faln sçeiliyor mu ki neye benzediği faln bu haftalarda uzaylı gibi oluyo bebkler kocamn gözler falanGözyaşı kanallarından tüm kemiklere kadar inceledi canım 45 dk sürdü benimki. Bebeğin duruşuyla alakalı oluyor zaman. Doktor 20 dk ile 60 dk arası sürer demişti. Benimki pek göstermedi kendini. Bu arada girmeden önce lavaboya git. Uzun sürerse sıkışma :)
Bizim doktor renkli resmini vermişti yüzünün :) mesela burnunun bana kafasının eşime benzediği o zamandan belli olmuştu. Şimdi 28 haftalık olduk geçen yine verdi hala aynı burnu ben kafası falan eşim :)ayy yerim onu yüzü faln sçeiliyor mu ki neye benzediği faln bu haftalarda uzaylı gibi oluyo bebkler kocamn gözler falan
ayy kıyamam yaa aynen işte bnde onu istyrm kime benziyo şimdiden merk ediyorm şimdi ben nasıl dayancam 22.haftaya kadr peki sen ihtiyaçlarını ne zmn almaya başladınBizim doktor renkli resmini vermişti yüzünün :) mesela burnunun bana kafasının eşime benzediği o zamandan belli olmuştu. Şimdi 28 haftalık olduk geçen yine verdi hala aynı burnu ben kafası falan eşim :)
Ben 20 haftada başladım canım. Her ay maaş alınca belli bir bütçe ayırıyorum. Ilk iki ay kıyafet, alt açma, battaniye falan aldık. Ikinci ay port bebe, bebek arabası, eksik zıbın ve 3-6 aylık kıyafet aldım. Bu ay da ana kucağı, banyo seti, bakım seti ve kendime gecelik, iç çamaşırı gibi ihtiyaçlarımı alacağım. Son ay da beşik, uyku seti falan almayi düşünüyorum nasip olursa :)ayy kıyamam yaa aynen işte bnde onu istyrm kime benziyo şimdiden merk ediyorm şimdi ben nasıl dayancam 22.haftaya kadr peki sen ihtiyaçlarını ne zmn almaya başladın
daha mantıklıymış canm beni de korkuttular ya çocuğa bişe olursa diyeBen 20 haftada başladım canım. Her ay maaş alınca belli bir bütçe ayırıyorum. Ilk iki ay kıyafet, alt açma, battaniye falan aldık. Ikinci ay port bebe, bebek arabası, eksik zıbın ve 3-6 aylık kıyafet aldım. Bu ay da ana kucağı, banyo seti, bakım seti ve kendime gecelik, iç çamaşırı gibi ihtiyaçlarımı alacağım. Son ay da beşik, uyku seti falan almayi düşünüyorum nasip olursa :)
Dört kaybım var öncesinden. Ona rağmen ben bebeğim ölür diye düşünerek hareket etmedim. Neden kötü düşünüyorsun ki canim. Benim bebeğim bunları giyecek diye düşün. Allah korusun kaderimde varsa doğumda da olur sonrasında da diye düşünüyorum. Kimseye kulak asma. Heveslerini erteleme. Güzel düşün güzel olsun. Kıyafetlere baktıkça bebeğimle daha iyi bir psikoloji içinde iletişim kuruyorum :) belki komik gelecek ama ne zaman alışveriş yapsak kasada ödeme yaparken bebeğim çok hareketli oluyor hissediyor gibi :)daha mantıklıymış canm beni de korkuttular ya çocuğa bişe olursa diye
yaa çok tatlı doğru sölüyorsun yaa bunu söleyen de görümcem zatn uğursuzluk getirir falan diyor ilk çocuğum bi de hevesimi kırıyorlar üzülüyorum halbuki yavaş yavş herşeini almk istyrm allah onları bize bağışlasın inşDört kaybım var öncesinden. Ona rağmen ben bebeğim ölür diye düşünerek hareket etmedim. Neden kötü düşünüyorsun ki canim. Benim bebeğim bunları giyecek diye düşün. Allah korusun kaderimde varsa doğumda da olur sonrasında da diye düşünüyorum. Kimseye kulak asma. Heveslerini erteleme. Güzel düşün güzel olsun. Kıyafetlere baktıkça bebeğimle daha iyi bir psikoloji içinde iletişim kuruyorum :) belki komik gelecek ama ne zaman alışveriş yapsak kasada ödeme yaparken bebeğim çok hareketli oluyor hissediyor gibi :)
Amin canım inşallah. Sen boşver onları. Başla 20 haftadan sonra :) Allah'ım ol dedikten sonra sağlıcakla doğar bebeğin. Hem bir anda masraf da çok olmaz. Ayrıca her ay farklı farklı ürünler geliyor, indirimler oluyoryaa çok tatlı doğru sölüyorsun yaa bunu söleyen de görümcem zatn uğursuzluk getirir falan diyor ilk çocuğum bi de hevesimi kırıyorlar üzülüyorum halbuki yavaş yavş herşeini almk istyrm allah onları bize bağışlasın inş
dimi ya valla ayrıntılı ulttrasondan sonra başlıym bende sağol cnm iiçim rahtladıAmin canım inşallah. Sen boşver onları. Başla 20 haftadan sonra :) Allah'ım ol dedikten sonra sağlıcakla doğar bebeğin. Hem bir anda masraf da çok olmaz. Ayrıca her ay farklı farklı ürünler geliyor, indirimler oluyor
Aynen canım başla. Zaten ayrıntılıda Allah korusun bir şey varsa çıkıyor. Bebeğin sağlıklı dediyse bir şey olmaz inşallah :)dimi ya valla ayrıntılı ulttrasondan sonra başlıym bende sağol cnm iiçim rahtladı
inş canım zatn bu dünyada nasibi varsa Allahın izniyle doğar ben eşyaları almasam da olacak olan olur zatnn ..Aynen canım başla. Zaten ayrıntılıda Allah korusun bir şey varsa çıkıyor. Bebeğin sağlıklı dediyse bir şey olmaz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?