bana da hep yedinci aydan sonra al falan diyorlar ama çok dinlemicem onları sanırım o zamanlar da halim bile olmazsa napcam keyifli keyifli yapamadıktan sonra bi tadı olmaz die düşünüyorum
bana da hep yedinci aydan sonra al falan diyorlar ama çok dinlemicem onları sanırım o zamanlar da halim bile olmazsa napcam keyifli keyifli yapamadıktan sonra bi tadı olmaz die düşünüyorum
Allah korusun ama olacak olan 7 aydan sonra olmaz mı canım. Hadi ilk 3 ay deseler ya da cinsiyet belli olana kadar neyse ama bence artık saçmaliyorlar. Bir komşumuz vardı 40 haftada doğumundan bir gün önce kaybetmiş. Yani hiç almayalım o zaman
Valla kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım canım. Ilk hamilelik ilk hevesler demek. Ben doyasıya yaşamaktan yanayım. Çok bilmiş insanlar hep olacak ama çocuğumla ilgili şeylerde kimseyi dinlemiyorum. Herkes kendine baksın. Hamile kalınca almasın onlar :)
kızlar ayrıntılı ultrason çektiren var mı? Ne zaman çekilmesi daha iyi erken haftalarda kalp gelişmemiş oluyormuş sanırm 22 23 de çektirin diyenler var kafam karıştı
Gebeligin en zevkli anı bence.Bir cd ye cekip veriyorlar hareketli haliyle.Ordakinin aynısı cikti doğunca cok net görüntü oluyor.Bir anormallik varsa tespit ediliyor.Kimsenun dunyada sakat bir cocuk getirmeye hakki yok.Bunu evladina kimse yasatmamali o yuzden tum testler yapılmalı bence
Gebeligin en zevkli anı bence.Bir cd ye cekip veriyorlar hareketli haliyle.Ordakinin aynısı cikti doğunca cok net görüntü oluyor.Bir anormallik varsa tespit ediliyor.Kimsenun dunyada sakat bir cocuk getirmeye hakki yok.Bunu evladina kimse yasatmamali o yuzden tum testler yapılmalı bence