Ayrıntılı Ultrason

Canhayat80

06.06.17 - 2.kuzumu bekliyorum
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
299
330
33
Arkadaslar ayrıntıli ultrason haftama az kaldı kafam çok karisik.bulundugum yerde hastanelerde yapmiyorlar.cevre illerden arastirma yapiyorum ama bir cok hastane rengli 4 boyutlu ultrason var ama tam ayrıntıli ultrason de

Ben perinatiloji uzmanina da detaylı ultrason oldum 4 boyutlu ultrason demek saraylı yapıldığı anlamına gelmiyor diye biliyorum hastaneyi ara sor

Ben 250 verdim özel muanesi olan perinatiloji uzmanina gittim doktorum oraya yönlendirdi

Arkadaslar ayrıntıli ultrason haftama az kaldı kafam çok karisik.bulundugum yerde hastanelerde yapmiyorlar.cevre illerden arastirma yapiyorum ama bir cok hastane rengli 4 boyutlu ultrason var ama tam ayrıntıli ultrason de
hastanede yaptırmak zorunda değilsin görüntüleme merkezlerindede ayrıntılı yapılıyor ben görüntüleme merkezinde yaptırdım

Bugun baya arastirdım hastaneleri aradım artık guvenecrgim birine kücük sehirlerde yasayinca cok bi alternatifin olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…