Amin Canım inşallah sağ salim bebeklerimizi kucagimiza alırız. Sıvının azalmış olmasına sevindim. Allahtan ümit kesilmez. Rabbim isterse duzlemeyecek şey yok. Peki birsey daha soracaktım.Senin bebeğinin kalbinde sıvı birikimine neden olan şey nedir? Benim gebelik şekeri çıktı ve ben biraz ihmal ettim.Araştırdım yüksek ihtimalle ondan olabilir. Devlet Hastanesine gidiyorum.Doktorlar çok da bilgi vermiyorlar.İçim içimi yiyor. Acaba neden böyle oldu şekerime daha dikkat etseydim diyordum. 24.haftada detaylı USG de fark edildi.Benim de suan 27 haftalik 3.6 mm dedi kalp zarı çevresinde sıvı birikimi var.
Amin Canim inşallah Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin. Ben de 24.haftada detaylı USG yaptırdım orda fark edildi. kalp zarı çevresinde sıvı birikimi var dedi.Daha sonra perinatolojiye gittim sıvı birikimi 3.6 mm dedi.Benim gebelik şekerim var.Çok araştırdım yüksek bir ihtimalle ondan olmuş olabilir. Devlet Hastanesinde doktorlar doğru düzgün bir açıklama yapmıyorlar. 3 haftadır aglmaktan mahvoldum.İki hafta sonra randevum var.Sen nerde yaşıyorsun? Istanbulda bildiğin iyi bir doktor var mı tavsiye edebileceğin?