Ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbinde sıvı birikmesi normal mi

Hastanede yatışa devam malesef.Ama kalbindeki sıvı geçmiş. Plesentada direnç varmış. Bir de şekerden dolayi takip edileceğim bir süre.
Olsun varsin yatin artik.cok sevindim demek ki kendiliginden de duzelebiliyormus.umarim her sey iyi olur.hakkimizda hayirlisi olsun.iyi geceler

Olsun varsin yatin artik.cok sevindim demek ki kendiliginden de duzelebiliyormus.umarim her sey iyi olur.hakkimizda hayirlisi olsun.iyi geceler

Evet duzelebiliyormus.Umarim sizin de düzelir ve başka problem çıkmaz.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İyi geceler.

Amin Canım inşallah sağ salim bebeklerimizi kucagimiza alırız. Sıvının azalmış olmasına sevindim. Allahtan ümit kesilmez. Rabbim isterse duzlemeyecek şey yok. Peki birsey daha soracaktım.Senin bebeğinin kalbinde sıvı birikimine neden olan şey nedir? Benim gebelik şekeri çıktı ve ben biraz ihmal ettim.Araştırdım yüksek ihtimalle ondan olabilir. Devlet Hastanesine gidiyorum.Doktorlar çok da bilgi vermiyorlar.İçim içimi yiyor. Acaba neden böyle oldu şekerime daha dikkat etseydim diyordum. 24.haftada detaylı USG de fark edildi.Benim de suan 27 haftalik 3.6 mm dedi kalp zarı çevresinde sıvı birikimi var.

Amin Canim inşallah Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin. Ben de 24.haftada detaylı USG yaptırdım orda fark edildi. kalp zarı çevresinde sıvı birikimi var dedi.Daha sonra perinatolojiye gittim sıvı birikimi 3.6 mm dedi.Benim gebelik şekerim var.Çok araştırdım yüksek bir ihtimalle ondan olmuş olabilir. Devlet Hastanesinde doktorlar doğru düzgün bir açıklama yapmıyorlar. 3 haftadır aglmaktan mahvoldum.İki hafta sonra randevum var.Sen nerde yaşıyorsun? Istanbulda bildiğin iyi bir doktor var mı tavsiye edebileceğin?
Canım Süleymaniye kadın doğum Hastanesi'ne gidebilirsin perinatoloji bölümüne ben ayrıntılı USG yi orda yaptırdım doktordan memnun kaldım benimde kalbinde parlaklik gözüktü

Merhaba ben 24 haftalık hamileyim. Kötü günlerimiz 20. Haftada cekilen detaylı ultrason ile başladı. Bebeğimin kalbinin sol tarafının sağ tarafa göre daha az geliştiği ve ileride sıkıntı yaşayabileceğinizi söylediler. Özel bir hastanede kontrollerimi yaptırıyordum.bu durumu anlattığımda Bu hastanede dogum olmaz dogum paketiniz varsa iptal edin diyerek Bi tepki verdiler. Bir cok doktora gözüktükç cok kötü Durumda deil aldırmayı düşünmeyin gelişebilir dediler. Son 23. Haftada fetal eko sonucu biraz daha geliştiği söylendi ve hamileliğin devamına karar verildi. Bu sefer perinatolog arayışımız başladı. Bir üni hastanesinde randevu aldık ve görüşmeye gittik. Bir hafta önce iyi yönde gelişim görülen bebeğimin kalbi bu hafta kötü halde dediler. hemen ambiypsentez yapılması gerekir genetikle ilgili olabilir dendi. Yaptırdık sonuclarına bekliyoruz. Ama doktorlar her zaman en kötüsünü söylüyorlar artık ne olursa olsun dua ediorum bol bol elimden sadece bu gelir bende eşim de iyi olması için dua ediyoruz.

Benim kızımın 22 haftalıkkenki detaylı usg.sinde beyinde su toplanması yani hidrosefali çıkmıştı. Maalesef, normal doğumla tahliye ettiler. Kaybettim yani yavrumu..kalpte parıltı veya su toplanması normal sınırlarda ise korkmayın. Perinatolog size en güvenilir sonucu söyleyecektir. Bebeğinize sağlık ve şifa diliyorum..
Geçmiş olsun benim kardeşimde de aynı sorun vardı ama biz destek olmuştuk ona..şimdi yeğenim sağ salim 1 yaşında...anne karnında rabbim şifasını vermişti...

Hepinize çok geçmiş olsun ..inşallah rabbim şifasını versin .. dua edin iyi bir doktor edinin..bilmiyorum yaaa

Geçmiş olsun benim kardeşimde de aynı sorun vardı ama biz destek olmuştuk ona..şimdi yeğenim sağ salim 1 yaşında...anne karnında rabbim şifasını vermişti...
Nasıl peki durumu? Şifasını vermişti derken..hidrosefalisi mi geçti? Çok şiddetliydi kızımın..beyin dokuları vb..

Back
X